Dali 36 golova u 34 meca, a primili svega 15, i dalje mi to nije jasno da su dali tako malo sa onakvom ekipom
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Svi govore da Roma radi dobar posao. Samo sam ja rekao da Matić nije neki upgrade. Istrošen igrač i to je fakt. Ostalo, svaka čast. Ozbiljna ekipa je to sad. Što je dobro za ligu naravno.
Nisi ti puno pogrijesio za Matica, al bice on i takav od pomoci Romi, to je Mourinhov igrac, svugdje ga je dovodio osim u TottRomagnoli13 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:21Svi govore da Roma radi dobar posao. Samo sam ja rekao da Matić nije neki upgrade. Istrošen igrač i to je fakt. Ostalo, svaka čast. Ozbiljna ekipa je to sad. Što je dobro za ligu naravno.
Što više jakih mečeva u sezoni, tim bolje.
I ja fakat ne vidim kome se pravdaju i smiju?
Vide i cuju sto ostali ne, opasni znakovi shizofrenije
Prcas ti nas malo, jelde?
Ma jok, prozvase nas kolektivno ovdje kako hejtamo sve pa i Romu, a niko nista ne rece protiv Rome.
Eto da vidite i vi, izgleda puna van blok lista pa i nas uvazeni Gigi nasao mjestoNego morate li vi Milanezi bas na svaki klub bacati hejt i biti hronicno ljubomorni na svaki pozitivan pomak u nekom klubu u Serie A koji nije Milan?
Evo mi svi objektivno komentarisemo oko Rome, da rade konacno kako treba, da pokusavaju nesto da sloze, samo vi po obicaju degradirate i trazite mane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.