Potrefio bi da ašćare onako ne piše... Ali eto ima onih koji vode konverzaciju sa njim...
P.S Morto, nemoj se vezati za post, popravili smo naš dijalog poslije posljednje rasprave oko dotičnog

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potrefio bi da ašćare onako ne piše... Ali eto ima onih koji vode konverzaciju sa njim...
dosla bi Ayla da je Magoda na drugoj strani
Na bordo katastrofa fakat, ubi u oči. Bijeli može proć.
ŠTA_JE je napisao/la: ↑04 avg 2022, 12:42Ma jasno ko dan. Godinama, zaista godinama, iskristalisalo se nas 5 prijatelja domace zajedno idemo, gostovanja zajedno u auto i gas. Podijelimo troskove nekad i nenokee je napisao/la: ↑04 avg 2022, 12:13Brate zivis u drzavi gdje je normalno da ce raja da racuna troskove i moze li se uopste skuckati da dodje do Zenice sa svim troskovima. Ne znam sta je to toliko cudno? Normalno da cemo u tal i normalno da cemo podjeliti troskove ako mozemo jel.?ŠTA_JE je napisao/la: ↑04 avg 2022, 09:06Jao kako je ova kuknjava smijesna jbt hahahahaha hajmo u tal, hajmo vozom, hajmo vako, hajmo nako, skupo pa jbm to je par utakmica otici i opet smo na kosevu u nasm gradu. Sramota pa ovo citaju momci koji dolaze skoro svaku utakmicu Sarajva a koji su izvan grada ma izvan kantona i nikad ovdje nisam procitao neki njihov kuk! Treba Klub i da vam popusi usput do zenice boze sacuvaj.
Pa brate ja sa iznad prosjecnom platom se racunam za troskove, kako ce neko ko za 600 radi a ima tekuce troskove. Nisu svi solo pa na maminoj sisi jedu, piju, rezije placene itd. Mislim glupo je o ovome diakutovati, ko moze i hoce organizovati ce se doci al daleko od toga da ovdje raja bezveze kuka u drzavi kakva jeste i sa primanjima kakva jesu..ali mi je neshvatljivo i nemam razumijevanja za ovakvim kukanjem i trazenjem da im klub nesto organizuje ili plati put ili dio troskova. Jel ovdje neko ikad trazio povlasticu neku za navijace Sarajeva izvan Sarajeva? Niko nikad! a sta je falilo da su za njih sezonske karte 50% jeftinije - nista! Nikakva to nije uvala za klub naprotiv! Kroz gosyovanja upoznao sam momke iz Visokog, Kaknja, Breze, Kiseljaka, Hadzica, Jablanice, Viteza, Busovace, Ilijaša, Tesnja, Doboja i sve ih redovno vidjam i na nasem stadionu - zbog njih sam izrevoltiran pekmezenjem daleko nam i skupo u Zenicu. I jos nesto, al zaista ne bih da otvaram polemiku jer te cijenim kao momka koji ovdje pise djelujes mi ok lik, svuda je plata dobro manja nego u Sa.
Bolje nastavit Djokanovica gurati na stoperunukleusmember je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:08dobio sam bizarnu informaciju da pokušavamo da vratimo dupovca,pa da vidim zna li neko nešto u vezi toga
VVVBK
bolje andreja gledati na onoj pozicijinukleusmember je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:08dobio sam bizarnu informaciju da pokušavamo da vratimo dupovca,pa da vidim zna li neko nešto u vezi toga
VVVBK
Može, neće se to mijenjati.
Ma ja i mislio sam na bordo
nukleusmember je napisao/la: ↑04 avg 2022, 13:08dobio sam bizarnu informaciju da pokušavamo da vratimo dupovca,pa da vidim zna li neko nešto u vezi toga
Bolje da Šahinović popuni tu poziciju![]()