FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
81
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 223

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2022, 11:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 avg 2022, 11:42
Nema i dalje ništa oko Mozzarta :)

slika

Fudbalski klub Sarajevo i Mozzart su danas u prostorijama kluba potpisali jednogodišnji ugovor.

Hajrudin Kapetanović, član UO FK Sarajevo je rekao da su ponosni i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba.

Ponosni smo i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba. Osnažili smo tim kako u igračkom tako i u svim ostalim segmentima od kraja prethodne sezone. Kako u prvom timu, preko Akademije do uposlenika kluba, rekao je Kapetanović i dodao:

- Jedan od tih segmenata je i potpisivanje ugovora sa kompanijom Mozzart. Smatramo da će kompanija Mozzart takodjer naći svoj interes i da će on biti zajednički. Vjerujemo da će biti produžen i nakon isteka ovog koji potpisujemo danas u trajanju od godinu dana.

Tamara Đajić ispred Mozzarta je istakla da im je zadovoljstvo biti dio porodice FK Sarajevo.

- Zadovoljstvo nam je biti dio porodice Bordo tima. Ozvaničit ćemo saradnju na dvanaest mjeseci, a nadamo se da će ista biti potpisana i nakon ovih 12 mjeseci, rekla je Đajićeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 04 avg 2022, 11:53

miky_hz je napisao/la:
04 avg 2022, 11:46

slika

Fudbalski klub Sarajevo i Mozzart su danas u prostorijama kluba potpisali jednogodišnji ugovor.

Hajrudin Kapetanović, član UO FK Sarajevo je rekao da su ponosni i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba.

Ponosni smo i zadovoljni procesima koji se dešavaju oko kluba. Osnažili smo tim kako u igračkom tako i u svim ostalim segmentima od kraja prethodne sezone. Kako u prvom timu, preko Akademije do uposlenika kluba, rekao je Kapetanović i dodao:

- Jedan od tih segmenata je i potpisivanje ugovora sa kompanijom Mozzart. Smatramo da će kompanija Mozzart takodjer naći svoj interes i da će on biti zajednički. Vjerujemo da će biti produžen i nakon isteka ovog koji potpisujemo danas u trajanju od godinu dana.

Tamara Đajić ispred Mozzarta je istakla da im je zadovoljstvo biti dio porodice FK Sarajevo.

- Zadovoljstvo nam je biti dio porodice Bordo tima. Ozvaničit ćemo saradnju na dvanaest mjeseci, a nadamo se da će ista biti potpisana i nakon ovih 12 mjeseci, rekla je Đajićeva.
Znaci od sad se kockamo u Mozzartu :njanjanja:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 avg 2022, 11:58

keli je napisao/la:
Pa rekli su u 11:30. Gdje si poletio :D Nista ni oko Afrikanca :damn:
Nisam nigdje poletio, ali poprilično sam siguran da je bar crnac sletio :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 avg 2022, 12:03

Treba vidjeti za transfer Tamare iz Mozzarta :D
Pošaljemo im Poturu :beba:
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2022, 12:03

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
04 avg 2022, 11:53
miky_hz je napisao/la:

slika

Znaci od sad se kockamo u Mozzartu :njanjanja:
Ništa više premier i ostalo :stop: :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 avg 2022, 12:04

Shategabri je napisao/la:
04 avg 2022, 12:03
Treba vidjeti za transfer Tamare iz Mozzarta :D
Pošaljemo im Poturu :beba:
i aylu komotno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 04 avg 2022, 12:05

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
04 avg 2022, 09:12
Benjolos je napisao/la:
03 avg 2022, 23:44
Ne znam da li je moguće, ali klub bi trebao nekako da pomogne navijačima, tipa da organizuje 10ak buseva do Zenice, npr. da navijaci placaju prevoz tipa 5KM a ostatak klub, ili pola klub pola navijači..
Po meni bi se trebale vratiti cijene karti na 3,5,7 prije svega
Hoce ali kada se vrate iste cijene za gorivo, ulje, cevape

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 avg 2022, 12:08

04 avg 2022, 11:58
keli je napisao/la:
Gdje? :D
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 04 avg 2022, 12:13

ŠTA_JE je napisao/la:
04 avg 2022, 09:06
Jao kako je ova kuknjava smijesna jbt hahahahaha hajmo u tal, hajmo vozom, hajmo vako, hajmo nako, skupo pa jbm to je par utakmica otici i opet smo na kosevu u nasm gradu. Sramota pa ovo citaju momci koji dolaze skoro svaku utakmicu Sarajva a koji su izvan grada ma izvan kantona i nikad ovdje nisam procitao neki njihov kuk! Treba Klub i da vam popusi usput do zenice boze sacuvaj.
Brate zivis u drzavi gdje je normalno da ce raja da racuna troskove i moze li se uopste skuckati da dodje do Zenice sa svim troskovima. Ne znam sta je to toliko cudno? Normalno da cemo u tal i normalno da cemo podjeliti troskove ako mozemo jel.?
Pa brate ja sa iznad prosjecnom platom se racunam za troskove, kako ce neko ko za 600 radi a ima tekuce troskove. Nisu svi solo pa na maminoj sisi jedu, piju, rezije placene itd. Mislim glupo je o ovome diakutovati, ko moze i hoce organizovati ce se doci al daleko od toga da ovdje raja bezveze kuka u drzavi kakva jeste i sa primanjima kakva jesu..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 avg 2022, 12:17

keli je napisao/la:
04 avg 2022, 12:08
04 avg 2022, 11:58
keli je napisao/la:

Gdje? :D
Prakticki u Butmir :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 avg 2022, 12:19

Ko moze doci, doci ce. Ko ne moze idi brate pregledaj par tekmi na areni i ybg. Necu ni ja mozda moci ispratiti sve tekme u Zenici ali sta je tu je. Neka oni urade to kako treba pa da imamo dobrih terena u ligi sto ce svakako nama ici u prilog.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2022, 12:21

Da mi hoćemo nastaviti sa ovakvim igrama, pa makar morali tekmu pratiti preko tekstualnog prenosa od onog brata pitar65nekibrojevi...
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2022, 12:26

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 04 avg 2022, 12:41

joker90 je napisao/la:
04 avg 2022, 12:21
Da mi hoćemo nastaviti sa ovakvim igrama, pa makar morali tekmu pratiti preko tekstualnog prenosa od onog brata pitar65nekibrojevi...
Valjda bi nekom prezime potrefio :rol:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 04 avg 2022, 12:42

nokee je napisao/la:
04 avg 2022, 12:13
ŠTA_JE je napisao/la:
04 avg 2022, 09:06
Jao kako je ova kuknjava smijesna jbt hahahahaha hajmo u tal, hajmo vozom, hajmo vako, hajmo nako, skupo pa jbm to je par utakmica otici i opet smo na kosevu u nasm gradu. Sramota pa ovo citaju momci koji dolaze skoro svaku utakmicu Sarajva a koji su izvan grada ma izvan kantona i nikad ovdje nisam procitao neki njihov kuk! Treba Klub i da vam popusi usput do zenice boze sacuvaj.
Brate zivis u drzavi gdje je normalno da ce raja da racuna troskove i moze li se uopste skuckati da dodje do Zenice sa svim troskovima. Ne znam sta je to toliko cudno? Normalno da cemo u tal i normalno da cemo podjeliti troskove ako mozemo jel.?
Pa brate ja sa iznad prosjecnom platom se racunam za troskove, kako ce neko ko za 600 radi a ima tekuce troskove. Nisu svi solo pa na maminoj sisi jedu, piju, rezije placene itd. Mislim glupo je o ovome diakutovati, ko moze i hoce organizovati ce se doci al daleko od toga da ovdje raja bezveze kuka u drzavi kakva jeste i sa primanjima kakva jesu..
Ma jasno ko dan. Godinama, zaista godinama, iskristalisalo se nas 5 prijatelja domace zajedno idemo, gostovanja zajedno u auto i gas. Podijelimo troskove nekad i ne :-) ali mi je neshvatljivo i nemam razumijevanja za ovakvim kukanjem i trazenjem da im klub nesto organizuje ili plati put ili dio troskova. Jel ovdje neko ikad trazio povlasticu neku za navijace Sarajeva izvan Sarajeva? Niko nikad! a sta je falilo da su za njih sezonske karte 50% jeftinije - nista! Nikakva to nije uvala za klub naprotiv! Kroz gosyovanja upoznao sam momke iz Visokog, Kaknja, Breze, Kiseljaka, Hadzica, Jablanice, Viteza, Busovace, Ilijaša, Tesnja, Doboja i sve ih redovno vidjam i na nasem stadionu - zbog njih sam izrevoltiran pekmezenjem daleko nam i skupo u Zenicu. I jos nesto, al zaista ne bih da otvaram polemiku jer te cijenim kao momka koji ovdje pise djelujes mi ok lik, svuda je plata dobro manja nego u Sa.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 avg 2022, 12:47

jes ružno ovo žuto go.vno na dresu pa šta je ovo ovako...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2022, 12:48

mnon46 je napisao/la:
04 avg 2022, 12:47
Na bordo dresu se ne uklapa ali je na bijelom solidno.

slika

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 avg 2022, 12:50

jest dobra mala
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 04 avg 2022, 12:53

FCUM je napisao/la:
04 avg 2022, 12:50
jest dobra mala
Dobra k'o dobar dan :mrgreen:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 avg 2022, 12:54

MortemHz je napisao/la:
04 avg 2022, 12:48
mnon46 je napisao/la:
04 avg 2022, 12:47
Na bordo dresu se ne uklapa ali je na bijelom solidno.

slika
ovo je moralo bez žute pozadine, mislim da sa nekim partnerima nemaju žutu pozadinu
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 20 gostiju.