FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Taj Gaya se vec par godina uzdize a Valencia koja je haman pa dzaba prodavala igrace nikakvih ponuda za njega nema, meni se cini da navijaci Barce vide nesto sto niko drugi ne vidi 

Problem je sto nemas kvalitetne bekove na trzistu da valjaju. Valjda bude nesto od Baldea. Ovo sto je igrao u Americi je bilo vise nego dobro.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Sta je sa onog Angelina? Citao sam da su i njega nesto pratili, koliko je on realan izbor?
-
- Kontakt:
pošto je SP u sred sezone nije ni važno hoće li doći sad...ReX je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:12Vrlo moguce. Ali ako si Valencia moras ga prodati ovog ljeta da bi zaradio. Inace igrac na zimu moze potpisati predugovor i doci za dz na ljeto.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:09Iskreno se nadam, al sumnjam da ce biti ista sto se tice Gaye prije zimskog roka![]()
dobro bi bilo da ga imamo za drugi dio sezone... ili nekog ko se pokaže na SP, uvijek neko bude..
los u odbrani,i slaba igra glavom.. on je više wingback neko bek..TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:19Sta je sa onog Angelina? Citao sam da su i njega nesto pratili, koliko je on realan izbor?
Dobar kao wingback u 343/352 gdje će letiti ko budala naprijed a dešavanja u odbrani pratiti iz udobne fotelje oko centra terena. U postavci sa 4 nazad provala. Nije ga se džaba Pep kutarisao nakon pola godine u Cityu.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 10:19Sta je sa onog Angelina? Citao sam da su i njega nesto pratili, koliko je on realan izbor?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Realno Balde mi se pokazao na pripremnim kao solidan igrac. Dao bih njemu priliku prije Albe da se dokaze u nekim utakmicama
Alba je bolji do Gaye a isti su tip igraca.Mozda je Gaya malo cvrsci nazad a ovaj jaci naprijed.
Ovaj Cucurela da mu se dala sansa napravio bi karijeru i u Barci.To se vidjelo na prvu da je momak drzak i svestran.
Ne znam koga da dovedu , samo da ne gledam onu prljavu njusku i najvecu vaginu koja je igrala u Barci.Frajer je prodao bukvalno svaku jacu utakmicu koju smo igrali godinama u nazad a gledaj mu plate.
Ovaj Cucurela da mu se dala sansa napravio bi karijeru i u Barci.To se vidjelo na prvu da je momak drzak i svestran.
Ne znam koga da dovedu , samo da ne gledam onu prljavu njusku i najvecu vaginu koja je igrala u Barci.Frajer je prodao bukvalno svaku jacu utakmicu koju smo igrali godinama u nazad a gledaj mu plate.
Jel moguce da i Depaya ne mogu prodati.Pa lik je vrhunski igrac , a ovi botovi samo dzaba pustaju igrace.20 miliona se moze uzeti za Memphisa.Pa lik je prosle godine bio najbolji nas ofanzivac.
Yebo te Real za Moratu uzima 40+ ovi nisu u stanju za Depaya izvuci 11 burgera.
Jel alba ono plakao na poluvremenu protiv Lpoola
cini mi se da je to on bio, samo zbog toga bi ga otjerao ko pasce

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije bio neki problem biti najbolji ofanzivac prošle sezone kad pogledaš kakvu je konkurenciju imao. Daleko je on od vrhunskog igrača.JoeBleck je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:56Jel moguce da i Depaya ne mogu prodati.Pa lik je vrhunski igrac , a ovi botovi samo dzaba pustaju igrace.20 miliona se moze uzeti za Memphisa.Pa lik je prosle godine bio najbolji nas ofanzivac.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma ne znam šta očekujete, pa Barca nikad nije uzimala neki keš na izlaznim transferima, u zadnjih 10g ne pamtim 5 jačih izlaznih transfera,onako na prvu Neymar,Cesc,Alexis i onaj Kolumbijac Mina, s tim da je ovu dvojicu prodalo prvenstvo.JoeBleck je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:56Jel moguce da i Depaya ne mogu prodati.Pa lik je vrhunski igrac , a ovi botovi samo dzaba pustaju igrace.20 miliona se moze uzeti za Memphisa.Pa lik je prosle godine bio najbolji nas ofanzivac.
Ibru dali skoro dzaba ciganiji iz Milana, Villu,Dinha,Suareza za neku siću
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Pa svi znaju da Barceloni hitno trebaju pare, nemaju leverage nikakavJoeBleck je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:56Jel moguce da i Depaya ne mogu prodati.Pa lik je vrhunski igrac , a ovi botovi samo dzaba pustaju igrace.20 miliona se moze uzeti za Memphisa.Pa lik je prosle godine bio najbolji nas ofanzivac.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Slazem se, pa u Francuskoj se uvijek zabijao, u Holandiji najbolji napadac i u Barceloni dobro igra… evo sad na pripremama barcelona ima 6 napadaca a on je mislim drugi strijelac sa 2-3 gola… ne kazemo sad da vrijedi 50m ali da ovakvog igraca ne mozes prodati za 20m je bas smijesnoJoeBleck je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:56Jel moguce da i Depaya ne mogu prodati.Pa lik je vrhunski igrac , a ovi botovi samo dzaba pustaju igrace.20 miliona se moze uzeti za Memphisa.Pa lik je prosle godine bio najbolji nas ofanzivac.
Ne zeli Depay da ide osim ako nije besplatno kako bi mogao izvuci bonus za potpis i sto vecu platu. U Barceloni strogi visak, jos godina ugovora, a nije da se timovi otimaju za njeg. Plus ga Barcelona dovela besplatno, on pristao na manju platu, tako da Barcelona nista tu ne gubi, a opet se oslobadja prostor na platnoj listi. Tesko je u svemu tome izvuci neki milion.
I kad je iz Lyona isao, nije bilo neke konkurencije Barceloni za potpis. Ne znam zasto je tako, ali lik ocito ne kotira narocito dobro u fudbalskom svijetu. Iako vrijedi sigurno tih 20 miliona.
I kad je iz Lyona isao, nije bilo neke konkurencije Barceloni za potpis. Ne znam zasto je tako, ali lik ocito ne kotira narocito dobro u fudbalskom svijetu. Iako vrijedi sigurno tih 20 miliona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pjanićev agent je inače bio u prostorijama kluba. Vjerovatno se razgovaralo o smanjenju plate.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mingueza, Puig, Neto... Zohar Umtiti navodno pred potpisom za Olympiacos. Ide to lijepo za sad.

Inace Umtiti pokazuje jos jednom o kakvoj se sifri radi. Znaci odbio je, opet navodno, turske velikane i ogromne pare da bi otisao u jos gori situaciju odnosno klub/ligu. Bravo, legendo.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.