FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zna li ko detalje tog sponzorstva s Mozzartom, hoce li biti neka fina lova ? Kad bi npr na godisnje nivou imali od njih 200-250 milja to bi super bilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Negdje sam pročitao 400K p/y nisam siguran maraka ili eura ali prije će biti €.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:19Zna li ko detalje tog sponzorstva s Mozzartom, hoce li biti neka fina lova ? Kad bi npr na godisnje nivou imali od njih 200-250 milja to bi super bilo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odvadi maloFoux87 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:25Negdje sam pročitao 400K p/y nisam siguran maraka ili eura ali prije će biti €.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:19Zna li ko detalje tog sponzorstva s Mozzartom, hoce li biti neka fina lova ? Kad bi npr na godisnje nivou imali od njih 200-250 milja to bi super bilo.

Gotovo da sam 90% siguran za cifru, ali ne znam tačno € ili bam, a prije će biti €. Izvor ako laže mene onda i ja vas a dosad je bio prilično tačan istina nisu to bile neke velike vijesti ali što mi je govorio tačno je gotovo uvijek.MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:52Odvadi maloFoux87 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:25Negdje sam pročitao 400K p/y nisam siguran maraka ili eura ali prije će biti €.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:19Zna li ko detalje tog sponzorstva s Mozzartom, hoce li biti neka fina lova ? Kad bi npr na godisnje nivou imali od njih 200-250 milja to bi super bilo.![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Kakve veze mi imamo s firmom koja izvodi radove ?? Investitori su UEFA,NSBiH i Opstina Centar,mi nismo marke dali.Pitaristok je napisao/la: ↑03 avg 2022, 18:40Za svaku utakmicu koju ne odigras na kosevu zbog probijenog roka tuzis firmu za nadoknadu stete(gledaoci, sponzori) od 100k po tekmi,za derbi 300k plus troskovi sto si moro u zenici igrati.
Necemo se mi prije proljeca vratiti na Kosevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nešto mi puno to u eurima ali hajde, niko sretniji od mene ako je tako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prema prvim prognozama radovi na našem najvećem stadionu trajat će najmanje tri mjeseca pa će se Sarajevo poprilično naigrati na Bilnom polju.
Osim sa Tuzla Cityjem Sarajevo će u Zenici igrati još utakmice sa Slobodom, Leotara, Širokog Brijega, Borca i Igmana.
U međuvremenu će biti odigrani i susreti Kupa BiH pa se očekuje i da neku od utakmica iz toga takmičenja Bordo tim odigra na najmodernijem stadionu u zemlji.
Osim sa Tuzla Cityjem Sarajevo će u Zenici igrati još utakmice sa Slobodom, Leotara, Širokog Brijega, Borca i Igmana.
U međuvremenu će biti odigrani i susreti Kupa BiH pa se očekuje i da neku od utakmica iz toga takmičenja Bordo tim odigra na najmodernijem stadionu u zemlji.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
vs Posušje je sigurno zadnja utakmica na Koševu u 2022.tojMortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:32Prema prvim prognozama radovi na našem najvećem stadionu trajat će najmanje tri mjeseca pa će se Sarajevo poprilično naigrati na Bilnom polju.

-
- Kontakt:
I ja mislim da necemo, potrajat ce to. Ako vec pocinju radovi sad u ponedjeljak, mogli su poceti i u cetvrtak. Sta im znace 3 dana, komotno se protiv Tuzle moglo odigrati i onda pocetiAntikloc je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:03Kakve veze mi imamo s firmom koja izvodi radove ?? Investitori su UEFA,NSBiH i Opstina Centar,mi nismo marke dali.Pitaristok je napisao/la: ↑03 avg 2022, 18:40Za svaku utakmicu koju ne odigras na kosevu zbog probijenog roka tuzis firmu za nadoknadu stete(gledaoci, sponzori) od 100k po tekmi,za derbi 300k plus troskovi sto si moro u zenici igrati.
Necemo se mi prije proljeca vratiti na Kosevo.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Daj Bože da na jednu uspijem otići tamoMortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:32Prema prvim prognozama radovi na našem najvećem stadionu trajat će najmanje tri mjeseca pa će se Sarajevo poprilično naigrati na Bilnom polju.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Sarajevo ce utakmice Posusje i Tuzla city docekat na Koševu tako piše u jednom članku kojeg sam maloprije vidio.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Neka fino na tenane odrade teren pa otvaranje proljećnog dijela na Koševu da gledamo
-
- Kontakt:
Bas mene stavio u drugu smjenu sljedece sedmice,Tuzlu sigurno fulam nazalost...Na ove ostale ako bude vikend gledat cu da odem ali za svaku treba mi min.50-60 KMObjektivac1946 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:43Daj Bože da na jednu uspijem otići tamoMortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:32Prema prvim prognozama radovi na našem najvećem stadionu trajat će najmanje tri mjeseca pa će se Sarajevo poprilično naigrati na Bilnom polju.
U međuvremenu će biti odigrani i susreti Kupa BiH pa se očekuje i da neku od utakmica iz toga takmičenja Bordo tim odigra na najmodernijem stadionu u zemlji.![]()
Za subotu nema izgovora,najbolji termin,odlicno vrijeme,zadnja utakmica,dobra igra.Ispod 7000 ne smije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne moze se proci ispod 60-70km odakle god da dolazimo. Ali nema veze, ljepota je biti domacin na bilinom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:51Bas mene stavio u drugu smjenu sljedece sedmice,Tuzlu sigurno fulam nazalost...Na ove ostale ako bude vikend gledat cu da odem ali za svaku treba mi min.50-60 KMObjektivac1946 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:43Daj Bože da na jednu uspijem otići tamoMortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 21:32Prema prvim prognozama radovi na našem najvećem stadionu trajat će najmanje tri mjeseca pa će se Sarajevo poprilično naigrati na Bilnom polju.
U međuvremenu će biti odigrani i susreti Kupa BiH pa se očekuje i da neku od utakmica iz toga takmičenja Bordo tim odigra na najmodernijem stadionu u zemlji.![]()
Za subotu nema izgovora,najbolji termin,odlicno vrijeme,zadnja utakmica,dobra igra.Ispod 7000 ne smije
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imate voz a možete se utaliti sa nekim za gorivo, neće puno izaći
Treba se pokusati organizovati da umjesto po dvojica u autu ide 4. I utalis se lovu sa njima, i dobra varijanta kako god okrenes. Pokusati praviti takve i slicne kombinacije i uvezivanje. Sto da ne, moze nam i ovaj forum posluziti za to. Otvorenog je tipa, najvise raje ima pristupa ovdje.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Morpheus i 50 gostiju.