FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

hz35
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz35 » 03 avg 2022, 13:15

Hz su tu :D
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 avg 2022, 13:17

MortemHz je napisao/la:
03 avg 2022, 13:02
slika
jos Magoda fali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 avg 2022, 13:19

Fudbalski klub Sarajevo sutra će potpisati ugovor o partnerstvu sa kompanijom Mozzart.

Tim povodom zakazana je press-konferencija u klupskim prostorijama (11.30 sati), na kojoj će također biti predstavljeni poslovni planovi i strategija kluba u predstojećem periodu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2022, 13:22

NajvecaRadosti je napisao/la:
03 avg 2022, 13:19
Fudbalski klub Sarajevo sutra će potpisati ugovor o partnerstvu sa kompanijom Mozzart.

Tim povodom zakazana je press-konferencija u klupskim prostorijama (11.30 sati), na kojoj će također biti predstavljeni poslovni planovi i strategija kluba u predstojećem periodu.
Mozzart poklopi 50 klubova :think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 avg 2022, 13:29

03 avg 2022, 13:19

jaka firma :salut:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 avg 2022, 13:33

Pa logicki je da ti nece ista vrsta partnerstva biti kao sa drugim klubovima....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 avg 2022, 13:34

Rule_hz je napisao/la:
03 avg 2022, 13:33
Pa logicki je da ti nece ista vrsta partnerstva biti kao sa drugim klubovima....
Upravo
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 avg 2022, 13:36

Nece nama kupovati dresove.. davati kilu banana... nece nama mizernu cifru davati za razliku od ostalih... mada vidjet cemo sta je u pitanju... ako je sponzor onda ce neka godisnja plata igraca biti 200 300 k godisnje... a ne 5 milja 10
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 avg 2022, 13:45

Fedja je nagradio Carakovica sa mjestom u prvih 11 jer je dosao spreman na pripreme i sto je starosjedilac u klubu, Dzafica je kaznio sto je dosao zapusten i sto nije starosjedilac, suljic ikic isto, e sad ovi starosjedioci catakovic suljic kapic itd su izgubili tu prednost a ikic dzafic su zgrabili a i iskoristili njihov ne kvalitet ili izlazak iz forme ili ne znanje nebitno. Tako da Dzafica i ikica ocekujem vec protiv posusja u prvih 11 a catakovicu i druzini nepreostaje nista drugo osim klupa i minute za ubijanje sudiske nadoknade..

Catakovic izgubio 15 lopti akcija za 20 minuta i jedini razlog je njegovi neznanje nekvalite van forme sta god da je sto slogi nismo slozili 4 gola u prvom poluvremenu.

Dizdarevic ima krivice za sve golove sto smo primili (za 2 sto posto njegovi golovi) dosad u prvenstvu i fedja treba polahko Sahinovica pocet ubacivat..

Ostali smo bez nihada i avramovskog ako se uzme da je i drobilica dosao da se lijeci u FK SARAJEVO i da ti djokanovic sa svojih 1.70 m mora igrat stopera nije dobro..

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 03 avg 2022, 13:50

Pitar6785 je napisao/la:
03 avg 2022, 13:45
Fedja je nagradio Carakovica sa mjestom u prvih 11 jer je dosao spreman na pripreme i sto je starosjedilac u klubu, Dzafica je kaznio sto je dosao zapusten i sto nije starosjedilac, suljic ikic isto, e sad ovi starosjedioci catakovic suljic kapic itd su izgubili tu prednost a ikic dzafic su zgrabili a i iskoristili njihov ne kvalitet ili izlazak iz forme ili ne znanje nebitno. Tako da Dzafica i ikica ocekujem vec protiv posusja u prvih 11 a catakovicu i druzini nepreostaje nista drugo osim klupa i minute za ubijanje sudiske nadoknade..

Catakovic izgubio 15 lopti akcija za 20 minuta i jedini razlog je njegovi neznanje nekvalite van forme sta god da je sto slogi nismo slozili 4 gola u prvom poluvremenu.

Dizdarevic ima krivice za sve golove sto smo primili (za 2 sto posto njegovi golovi) dosad u prvenstvu i fedja treba polahko Sahinovica pocet ubacivat..

Ostali smo bez nihada i avramovskog ako se uzme da je i drobilica dosao da se lijeci u FK SARAJEVO i da ti djokanovic sa svojih 1.70 m mora igrat stopera nije dobro..
Ikic nije dosao zapusten nego je u toku priprema imao povredu i malo je zakasnio za ostalima. Dzafic je i u Tuzli izgledao da ima 5kg viska ali ocigledno takav tip. Majstor u svakom smislu vrhunsko pojacanje. A sto se tice Hamze evidentno je da mu ne lezi pozicija krila i mislim da je Dudic sada to isto zakljucio cim ga je izvadio na poluvremenu i vjv to vise nece ni pokusavati. A za Drobarova si fakat glupost napiso covjek godinu i po u bugarskoj najstandardniji igrac ekipe i dodje kod nas i povrijedi se na pola priprema i ti to napises ko da je Hadzija doveo igraca koji vec dugo kuburi sa povredama. Jedino sto se slazem u tvom postu je da ako ne dodje stoper da nas sirina na toj poziciji moze zayebati na duze staze.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

BeYaZ
Kontakt:

Post Postao/la BeYaZ » 03 avg 2022, 14:03

Sad iz kluba došao , dresova još uvijek nema . Kažu za par dana očekuju da počnu dolaziti i da će onda početi slati ..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 avg 2022, 14:06

keli je napisao/la:
03 avg 2022, 13:50
Pitar6785 je napisao/la:
03 avg 2022, 13:45

Ikic nije dosao zapusten nego je u toku priprema imao povredu i malo je zakasnio za ostalima. Dzafic je i u Tuzli izgledao da ima 5kg viska ali ocigledno takav tip. Majstor u svakom smislu vrhunsko pojacanje. A sto se tice Hamze evidentno je da mu ne lezi pozicija krila i mislim da je Dudic sada to isto zakljucio cim ga je izvadio na poluvremenu i vjv to vise nece ni pokusavati. A za Drobarova si fakat glupost napiso covjek godinu i po u bugarskoj najstandardniji igrac ekipe i dodje kod nas i povrijedi se na pola priprema i ti to napises ko da je Hadzija doveo igraca koji vec dugo kuburi sa povredama. Jedino sto se slazem u tvom postu je da ako ne dodje stoper da nas sirina na toj poziciji moze zayebati na duze staze.
Rekao sam starosjedioci i zapustenost 5kg viska za igraca koji hoce platu mesija i da bude glavni igrac je za kaznu u vidu da catakovicu das prednost (posebno sto je tu duze i mali plusiv sto je nase djete i mladji je igrac od dzafe) takodje sam rekao da tu prednost sto je catakovic suljic kapic i druzina imala se istopila i da ce sad tipovi dzafic i ikic itd preuzet mjesto u prvih 11 i vjerovatno ove prve vise necemi gledat u prvih 11 zadugo. Sto ja nemam nikakav problem satim ako ovi budu nastavili kako su krenuli

Drobilica jeste bio zdrav u bugarskoj al kod nas nije, dali je on povredu dobio na pripremama kod nas il je to imao u bugarskoj (veliki broj utakmica) i onda samo zakuko neznam al ako ides u losiju ligu za iste pare ili msnje pare sugerira da bi moglo bit da je dosao na lijcenje ko ikanda sven avramovski.. doktori su skupi u bugarskoj srbi belgi u SARAJEVU OVJERIS KNJIZICU I SVE DZABALAMA

CATAKOVIC je slabi spic od trenutnog ahmeta a covjek vec 10 mjeseci dobiva penziju, tako to sto govoris igra krilo a treba spica pogledaj utakmicu sa borce covjek sa 6 metara posredini gola puca 4 metra od stative krste propali bi bolje otvorio stopalo
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 03 avg 2022, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 avg 2022, 14:09

BeYaZ je napisao/la:
03 avg 2022, 14:03
Sad iz kluba došao , dresova još uvijek nema . Kažu za par dana očekuju da počnu dolaziti i da će onda početi slati ..
Ima li karti?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BeYaZ
Kontakt:

Post Postao/la BeYaZ » 03 avg 2022, 14:13

03 avg 2022, 14:09
BeYaZ je napisao/la:
03 avg 2022, 14:03
Ima li karti?
Ne bih ti znao reći . Mislim da ima neki momci su iza mene došli tražili karte .

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 avg 2022, 15:09

nokee je napisao/la:
03 avg 2022, 12:43
ado-hz je napisao/la:
03 avg 2022, 12:34
Zahvaliti se Avramu ako od njega nema hajra a Hadzija ti potegni te veze sto si imao po Izraelu i dovedi ovu babarogu.

https://www.transfermarkt.com/eliel-per ... ler/444018
Lijepo je sanjati, ali stvatno mislis da mi mozemo dovesti ovakvog igraca u PLBiH? Pa mozda jedino ako ima hronicni bronhitis
A i ne treba nam igrac na toj poziciji, doka i cirjak, ramic, alisan

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 avg 2022, 15:11

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 03 avg 2022, 15:27

Moze li neko ponuditi neki dokaz za Avramovskog i nama koji nismo prosvijetljeni toliko, pa da i u nasim mozgovima bude otpisan. Onako jednostavno, jer ovdje trebaju pojedinci znati na cemu su, stoga da i mi znamo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 avg 2022, 15:40

sve su prilike da bi sa tuzlom igrali u zenici

VVVBK

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 avg 2022, 15:42

nukleusmember je napisao/la:
03 avg 2022, 15:40

VVVBK
Kako kad je rečeno da sa Posušjem i TC igramo na Koševu, a poslije Zenica?
Koševo Zapad

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 03 avg 2022, 15:46

Shategabri je napisao/la:
03 avg 2022, 15:42
nukleusmember je napisao/la:
03 avg 2022, 15:40

VVVBK
Kako kad je rečeno da sa Posušjem i TC igramo na Koševu, a poslije Zenica?
Jedini logični rasplet
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, mosarajvosa83, NazorUso, riki46, skoJaa i 39 gostiju.