Hz su tu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fudbalski klub Sarajevo sutra će potpisati ugovor o partnerstvu sa kompanijom Mozzart.
Tim povodom zakazana je press-konferencija u klupskim prostorijama (11.30 sati), na kojoj će također biti predstavljeni poslovni planovi i strategija kluba u predstojećem periodu.
Mozzart poklopi 50 klubovaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:19Fudbalski klub Sarajevo sutra će potpisati ugovor o partnerstvu sa kompanijom Mozzart.
Tim povodom zakazana je press-konferencija u klupskim prostorijama (11.30 sati), na kojoj će također biti predstavljeni poslovni planovi i strategija kluba u predstojećem periodu.
jaka firmaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:19Fudbalski klub Sarajevo sutra će potpisati ugovor o partnerstvu sa kompanijom Mozzart.
Ikic nije dosao zapusten nego je u toku priprema imao povredu i malo je zakasnio za ostalima. Dzafic je i u Tuzli izgledao da ima 5kg viska ali ocigledno takav tip. Majstor u svakom smislu vrhunsko pojacanje. A sto se tice Hamze evidentno je da mu ne lezi pozicija krila i mislim da je Dudic sada to isto zakljucio cim ga je izvadio na poluvremenu i vjv to vise nece ni pokusavati. A za Drobarova si fakat glupost napiso covjek godinu i po u bugarskoj najstandardniji igrac ekipe i dodje kod nas i povrijedi se na pola priprema i ti to napises ko da je Hadzija doveo igraca koji vec dugo kuburi sa povredama. Jedino sto se slazem u tvom postu je da ako ne dodje stoper da nas sirina na toj poziciji moze zayebati na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:45Fedja je nagradio Carakovica sa mjestom u prvih 11 jer je dosao spreman na pripreme i sto je starosjedilac u klubu, Dzafica je kaznio sto je dosao zapusten i sto nije starosjedilac, suljic ikic isto, e sad ovi starosjedioci catakovic suljic kapic itd su izgubili tu prednost a ikic dzafic su zgrabili a i iskoristili njihov ne kvalitet ili izlazak iz forme ili ne znanje nebitno. Tako da Dzafica i ikica ocekujem vec protiv posusja u prvih 11 a catakovicu i druzini nepreostaje nista drugo osim klupa i minute za ubijanje sudiske nadoknade..
Catakovic izgubio 15 lopti akcija za 20 minuta i jedini razlog je njegovi neznanje nekvalite van forme sta god da je sto slogi nismo slozili 4 gola u prvom poluvremenu.
Dizdarevic ima krivice za sve golove sto smo primili (za 2 sto posto njegovi golovi) dosad u prvenstvu i fedja treba polahko Sahinovica pocet ubacivat..
Ostali smo bez nihada i avramovskog ako se uzme da je i drobilica dosao da se lijeci u FK SARAJEVO i da ti djokanovic sa svojih 1.70 m mora igrat stopera nije dobro..
Rekao sam starosjedioci i zapustenost 5kg viska za igraca koji hoce platu mesija i da bude glavni igrac je za kaznu u vidu da catakovicu das prednost (posebno sto je tu duze i mali plusiv sto je nase djete i mladji je igrac od dzafe) takodje sam rekao da tu prednost sto je catakovic suljic kapic i druzina imala se istopila i da ce sad tipovi dzafic i ikic itd preuzet mjesto u prvih 11 i vjerovatno ove prve vise necemi gledat u prvih 11 zadugo. Sto ja nemam nikakav problem satim ako ovi budu nastavili kako su krenulikeli je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:50Ikic nije dosao zapusten nego je u toku priprema imao povredu i malo je zakasnio za ostalima. Dzafic je i u Tuzli izgledao da ima 5kg viska ali ocigledno takav tip. Majstor u svakom smislu vrhunsko pojacanje. A sto se tice Hamze evidentno je da mu ne lezi pozicija krila i mislim da je Dudic sada to isto zakljucio cim ga je izvadio na poluvremenu i vjv to vise nece ni pokusavati. A za Drobarova si fakat glupost napiso covjek godinu i po u bugarskoj najstandardniji igrac ekipe i dodje kod nas i povrijedi se na pola priprema i ti to napises ko da je Hadzija doveo igraca koji vec dugo kuburi sa povredama. Jedino sto se slazem u tvom postu je da ako ne dodje stoper da nas sirina na toj poziciji moze zayebati na duze staze.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 13:45Fedja je nagradio Carakovica sa mjestom u prvih 11 jer je dosao spreman na pripreme i sto je starosjedilac u klubu, Dzafica je kaznio sto je dosao zapusten i sto nije starosjedilac, suljic ikic isto, e sad ovi starosjedioci catakovic suljic kapic itd su izgubili tu prednost a ikic dzafic su zgrabili a i iskoristili njihov ne kvalitet ili izlazak iz forme ili ne znanje nebitno. Tako da Dzafica i ikica ocekujem vec protiv posusja u prvih 11 a catakovicu i druzini nepreostaje nista drugo osim klupa i minute za ubijanje sudiske nadoknade..
Catakovic izgubio 15 lopti akcija za 20 minuta i jedini razlog je njegovi neznanje nekvalite van forme sta god da je sto slogi nismo slozili 4 gola u prvom poluvremenu.
Dizdarevic ima krivice za sve golove sto smo primili (za 2 sto posto njegovi golovi) dosad u prvenstvu i fedja treba polahko Sahinovica pocet ubacivat..
Ostali smo bez nihada i avramovskog ako se uzme da je i drobilica dosao da se lijeci u FK SARAJEVO i da ti djokanovic sa svojih 1.70 m mora igrat stopera nije dobro..
Ima li karti?
Ne bih ti znao reći . Mislim da ima neki momci su iza mene došli tražili karte .
A i ne treba nam igrac na toj poziciji, doka i cirjak, ramic, alisannokee je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:43Lijepo je sanjati, ali stvatno mislis da mi mozemo dovesti ovakvog igraca u PLBiH? Pa mozda jedino ako ima hronicni bronhitisado-hz je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:34Zahvaliti se Avramu ako od njega nema hajra a Hadzija ti potegni te veze sto si imao po Izraelu i dovedi ovu babarogu.
https://www.transfermarkt.com/eliel-per ... ler/444018
Kako kad je rečeno da sa Posušjem i TC igramo na Koševu, a poslije Zenica?nukleusmember je napisao/la: ↑03 avg 2022, 15:40sve su prilike da bi sa tuzlom igrali u zenici
VVVBK
Jedini logični raspletShategabri je napisao/la: ↑03 avg 2022, 15:42Kako kad je rečeno da sa Posušjem i TC igramo na Koševu, a poslije Zenica?nukleusmember je napisao/la: ↑03 avg 2022, 15:40sve su prilike da bi sa tuzlom igrali u zenici
VVVBK