Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
..Kaže brtalj kojem Allegri ne valja, razmišljaj i zadovoljavaj se time koliko koji klub para ima i ko je kojeg milionera naguzio, koliko retarda ima nerealno.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Nakon meniskusa ili jos gore ligamenata obavezno ide zadnja loza.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 avg 2022, 07:52Znaci Pogba se vraca na silu da bude spreman za SP, i ako uspije podici formu i nastupiti tamo, vjerovatno ce obnoviti povredu koja ce ga srediti do kraja sezone.
Isto tako da kazem kako povreda meniskusa ako se ne tretira ispravno, moze u buducnosti dovesti do kidanja ligamenata.
Mislim da je dovodjenje Pogbe bilo ogromna greska, daj Boze da se varam, bio bih najsretniji da nisam upravu.
Ne znam dal je njegovo dovodjenje bas ogromna greska al ne ocekujem od njega da bude znacajno pojacanje definitivno. Mimo povreda.
Juventus are working on signing the playmaker Michele Besaggio (20) from Genoa, Juventus will make new contacts with his team in the coming days. (Di Marzio)
Hmm Jel neko zna sta o ovom momku?
Hmm Jel neko zna sta o ovom momku?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Mene samo zanima jel ovaj problem sa pogbom postojao i prije nego je došao kod nas.
#ALLEGRIOUT
Naravno da je postojao, zna se zasto zadnjih mjeseci nije igrao, tj igrao je minimalno...evo u tesktu ispod se doticu i toga...JuventinoVero je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:55Mene samo zanima jel ovaj problem sa pogbom postojao i prije nego je došao kod nas.
https://www.google.com/amp/s/football-i ... blems/amp/
Kao sto postoji slicna istorija povreda i kod paredesa (cca 170 dana je propustio u zadnjih sezonu i pol, u 5 razlicotih povreda).
Ali postojala je istorija povreda i kod ramseya i kod arthura pa nas nije sprecavalo ....
-
- Kontakt:
Slabo sam pratio situaciju, nisam imao vremena.dinoo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:22Naravno da je postojao, zna se zasto zadnjih mjeseci nije igrao, tj igrao je minimalno...evo u tesktu ispod se doticu i toga...JuventinoVero je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:55Mene samo zanima jel ovaj problem sa pogbom postojao i prije nego je došao kod nas.
Kao sto postoji slicna istorija povreda i kod paredesa (cca 170 dana je propustio u zadnjih sezonu i pol, u 5 razlicotih povreda).
Ali postojala je istorija povreda i kod ramseya i kod arthura pa nas nije sprecavalo ....
Haj nije problem što smo ga doveli, došao je za džaba, bili su(nadam se)svjesni rizika.
Ali je problem, što neko reče, što su mislili da se oslone na njega kao jedino pojačanje u veznom a znali su u kakvom je stanju.
U suštini novi ramsey na pomolu.
#ALLEGRIOUT
JuventinoVero je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:30Slabo sam pratio situaciju, nisam imao vremena.dinoo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 12:22Naravno da je postojao, zna se zasto zadnjih mjeseci nije igrao, tj igrao je minimalno...evo u tesktu ispod se doticu i toga...JuventinoVero je napisao/la: ↑03 avg 2022, 11:55Mene samo zanima jel ovaj problem sa pogbom postojao i prije nego je došao kod nas.
Haj nije problem što smo ga doveli, došao je za džaba, bili su(nadam se)svjesni rizika.
Ali je problem, što neko reče, što su mislili da se oslone na njega kao jedino pojačanje u veznom a znali su u kakvom je stanju.
U suštini novi ramsey na pomolu.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma kakav crni Ramsey. Dosao fizicki perfektan i motivisan i Perin ga povrijedio, jedno je kad imas konstatne povrede nicim izazvane ala Ramsey, a druga kad ti neko nanese povredu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da nije Perin povrijedio bi ga neko drugi u prvom jacem duelu. Lik je rovit i uz to glup pa odbija klasicna rjesenja nego izmislja toplo vodu.
A motivacija bi mu trajala 7 dana.
To nije sjena Pogbe iz Juventusa pobogu.
Bukvalno to ...da nije Perin bio bi neko treci ...lik je bolnica ziva al et kao da mi nismo to znali ...jbmo me svak ako mu karijera u Juventusu ne bude trajala ovih 7 dana priprema ...
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Arthur u Valenciji pitanje momenta.
Rugani najblizi Galati.
Zaniolo ostaje u Romi
Rugani najblizi Galati.
Zaniolo ostaje u Romi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Prakticno 3 pojacanja za nas ako se sve ispostavi.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:00Arthur u Valenciji pitanje momenta.
Rugani najblizi Galati.
Zaniolo ostaje u Romi
Naravno, ako nasi traze aktivno i dalje normalna pojacanja!!
Sta godine urade,nekad sam mislio da je covjek koji zna svoj posao, a ispalo je da nas je za dvije godine bacio u ambis. Arthura pustamo besplatno i plus cemo snositi dio place.

Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Izgleda 50% plate Juve placa za Arthura, cista posudba.
1946
Halal.Burberry46 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:40Izgleda 50% plate Juve placa za Arthura, cista posudba.
Samo da se oslobode mjesta, sa blizu 30 igraca smo zavrsili sezonu, od toga 28 mediokriteta....pretvorili se u neku fiorentinu ili lazio....
Cisti vnago, dok ne izadje 10 iz svlacionice, nemamo se sta nadati.
-
- Kontakt:
dinoo je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:23Prakticno 3 pojacanja za nas ako se sve ispostavi.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑03 avg 2022, 14:00Arthur u Valenciji pitanje momenta.
Rugani najblizi Galati.
Zaniolo ostaje u Romi
Naravno, ako nasi traze aktivno i dalje normalna pojacanja!!
2 pojacanja i jedna žalost da ne možemo platiti 50mil za odlicnog igraca slicnog Chiesi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Deligt - Bremer
Dybala - Dimaria
Otišli još Berna, Chielini, Morata, ...
Došao Pogba, cekamo Chiesu...
Mi smo igrački u minusu svakako, i brojčano i kvalitetom ako ne dođu još 3 igrača...
Dybala - Dimaria
Otišli još Berna, Chielini, Morata, ...
Došao Pogba, cekamo Chiesu...
Mi smo igrački u minusu svakako, i brojčano i kvalitetom ako ne dođu još 3 igrača...
-
- Kontakt:
Galata spremna dati 10 mil za Ruganija
Zašto su toliko zapeli za Kostica,o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da je samo WH zainteresovan i cijena koju traze....
Zašto su toliko zapeli za Kostica,o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da je samo WH zainteresovan i cijena koju traze....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.