Nisam siguran da je Serif jaci od Slovana. Gledam ekipu Slovana: legendarni Vladimir Weiss, Ivan Saponjic -nekadasnja nada Atletiko Madrida

Ako je Olimpiakos u nekoj vecoj krizi, ne bi me cudilo da nijanse tu odluce o prolazu u play off LE.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam siguran da je Serif jaci od Slovana. Gledam ekipu Slovana: legendarni Vladimir Weiss, Ivan Saponjic -nekadasnja nada Atletiko Madrida
totasef1 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:02Zrinjski doveo hejbet novih igrača, i dalje su najbolji klub trenutno u Premijer Ligi ali je to opet daleko od Evrope pogotovo jer nisu uigrani. Mogu napraviti 2 ekipe od ovog rostera i obje bi bile dobre za našu ligu a opet nijedna dovoljno dobra za Evrope. Ne znam šta će im 30 igrača u rosteru, dovoljno ti je 23 igrača za našu ligu.
Ja bi ti reko da odeš na more malo da se izblesaš, al đe ću ti na muku prisjedat, znam da helera nemaš. Uzmi čitaj nešto onda...Antikloc je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:09totasef1 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:02Zrinjski doveo hejbet novih igrača, i dalje su najbolji klub trenutno u Premijer Ligi ali je to opet daleko od Evrope pogotovo jer nisu uigrani. Mogu napraviti 2 ekipe od ovog rostera i obje bi bile dobre za našu ligu a opet nijedna dovoljno dobra za Evrope. Ne znam šta će im 30 igrača u rosteru, dovoljno ti je 23 igrača za našu ligu.![]()
![]()
![]()
Cuj mogu dvije ekipe napraviti. Pa kombinovani prvi tim su ubogi starci iz zeljeznicara otresli k'o rafal Juru Francetica.
I to posred otetog -prokletog stadiona u Mostaru.
![]()
![]()
![]()
Ko o cemu -madjari o helerimaRigoletto je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:46Ja bi ti reko da odeš na more malo da se izblesaš, al đe ću ti na muku prisjedat, znam da helera nemaš. Uzmi čitaj nešto onda...Antikloc je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:09totasef1 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 16:02Zrinjski doveo hejbet novih igrača, i dalje su najbolji klub trenutno u Premijer Ligi ali je to opet daleko od Evrope pogotovo jer nisu uigrani. Mogu napraviti 2 ekipe od ovog rostera i obje bi bile dobre za našu ligu a opet nijedna dovoljno dobra za Evrope. Ne znam šta će im 30 igrača u rosteru, dovoljno ti je 23 igrača za našu ligu.![]()
![]()
![]()
Cuj mogu dvije ekipe napraviti. Pa kombinovani prvi tim su ubogi starci iz zeljeznicara otresli k'o rafal Juru Francetica.
I to posred otetog -prokletog stadiona u Mostaru.
![]()
![]()
![]()
Ne bih da se petljam a pored opale kandidat za glupsona godine..
Ma prebijene ti nemasAntikloc je napisao/la: ↑02 avg 2022, 17:14Ko o cemu -madjari o helerima![]()
![]()
U nas su marke. A njih imamo ne moze ih krava pojesti![]()
![]()
Glupa prica. Ja ni moje finansije nisu tema. Moje finansijsko stanje,dobro,lose,odlicno nema nikakve veze sa cinjenicama,niti sa ovim PDF-om.
Znamo prepoznati kvalitet ekipe i igru.Treba se prvo potuci sa Tobolom kvalitetno , ima šanse svakakoAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:58Pitari se nasekirali vise od mene.
Hvala vam prijatelji na tome.
Mi smo svoj cilj ispunili a sad idemo uzivati ,sve ostalo je bonus.
To je samo moja opservacija. Furda si i zato si frustriran. Gledaj koliki si tekst natipko.Antikloc je napisao/la: ↑02 avg 2022, 21:15Glupa prica. Ja ni moje finansije nisu tema. Moje finansijsko stanje,dobro,lose,odlicno nema nikakve veze sa cinjenicama,niti sa ovim PDF-om.
A cinjenice su da ste vi jadni plastikaneri,politicka prcija,fasisticke provinencije. Udruga ubogih medjugorskih kmetova.
Da nosite ime madjarskog konjusara,koga su dobri Bosnjani zatukli hovnjivom motkom kao pseto.
Da ,ste ukrali tudji stadion,tudje stanove,tudju zemlju. I cinjenica je da necete dovijeka,da kad tad cemo vratiti nas stadion,nase kuce i stanove i nasu zemlju a vas odputiti u Madjarsku,gdje i spadate.
A ktome ce vas Tobol izbaciti s lakocom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.