Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
aaaaa volim ovo kad na kraju ostanu bez argumenata pa onda se dotaknu namjestanja utakmica ali dobro to su smradaloncici sve novinarske patke su njihovi argumentiRomariooo je napisao/la:Nase formacije su savrsene i bez Fabregasa, a u to ste se mogli uvjeriti prosle godine, a uvjerit cete se evo i za koji dan
Sto se mene tice licno na mojoj nekoj listi zelja za pojacana Fabregas je tek na petom ili sestom mjestu, narocito posto vjerujem da ce Arsenal traziti puno para, no medjutim mozda ta i cijena bude ne toliko visoka s obzirom kako prodajete utakmice i vjerovatno na taj nacin pokusavate namaknute pare za odrzavanje tog kladionicarsko-mafijaskog kluba
Ovih rusa se najvise bojimoChelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu
Zapamti šta si rekao.Romariooo je napisao/la:Ovih rusa se najvise bojimoChelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu
Morate se moliti Bogu da nas kasnije izvucete ako nas mislite izbaciti, jer od sledece sezone i sledecih sezona vi cete da tavorite u kupu uefa, gdje vam je i mjesto uvijek bilo
I Dzeko navija za Milan, sto neznaci da ce ikad igrati tamoRomariooo je napisao/la:"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.
Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
Romariooo je napisao/la:Ovih rusa se najvise bojimoChelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu
Morate se moliti Bogu da nas kasnije izvucete ako nas mislite izbaciti, jer od sledece sezone i sledecih sezona vi cete da tavorite u kupu uefa, gdje vam je i mjesto uvijek bilo
Gdje je rekao da barcelonu voli svim srcem?Romariooo je napisao/la:"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.
Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
Doživjet će poniženje na Camp Nou.A Chelsea ako stigne do tog duela teško da će imat šansu protiv ponosa Catalunye.Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu
Dobro eto, voli Barcu sa 78 posto srcaArnelinho je napisao/la:Gdje je rekao da barcelonu voli svim srcem?Romariooo je napisao/la:"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.
Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.I vi izvrcete tudje rijeci,nenormalno.
Jedino ako Ovrebo bude sudio i ti si jedna od njegovih zrtavamelanholicar je napisao/la:Doživjet će poniženje na Camp Nou.A Chelsea ako stigne do tog duela teško da će imat šansu protiv ponosa Catalunye.Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu
Ko pati od kompleksa nize vrijednosti,arsenal ili barcelona,koja kvalitetne igrace vidi samo u ekipi Arsenala?Winston Smith je napisao/la:
"Ovo ljeto idem u Barcelonu" - izjavio je Rus a prenosi magazin People.
"Uvijek sam sanjao o odlasku u Španiju i nastupanju za najbolji tim na svijetu. Bili su nesigurni u moju igru kad sam igrao u Rusiji ali sam im pokazao kako sam sposoban i znam da su spremni na razgovore sa mnom" - kazao je Arshavin.
"Želim igrati za vrhunski tim i pokušati osvojiti sve trofeje. Ne mislim da možete porediti jedan tim sa drugim, ali sve je u pobjeđivanju. Želim igrati za Barcelonu i to se nikada neće promijeniti" - kazao je Andrey.![]()
Veznjak Arsenala Abou Diaby otvoreno je priznao da bi jednog dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu.
"U određenom trenutku karijere volio bih zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu. Možda, ipak radije u Barceloni jer mi se dopada njihov stil igre" - rekao je Diaby.![]()
"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.
Kakav kompleks nize vrijednosti
Samo jos vELIKi Vodja da zadžigla okicama i ponosno izjavi "I tata bi sine"![]()
Pozdrav raja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.