Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Gitarska muzika je najbolja, nebitno koji žanr...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Hejteri će za Larsa reć' da nikad nije ni valjao

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam nisam ih odavno pratio, znam da su vazili za najbolji band uzivo svojevremeno. I to mi je potvrdio svako ko im je bio na koncertu.Fantasista je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:44St.Anger je nešto najgore ikad snimljeno.alemsa je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:27Fantasista je napisao/la: ↑02 avg 2022, 15:15Slušam Metallicu nekih 20-ak godina i omiljeni su mi bend, ali priznajem i slušam samo prva 4 albuma, Black album može proći nekako ali ovo poslije sam samo pokušao da slušam i odustao. Od ostalih bendova naravno Sepultura, Pantera, Testament, Exodus, Slayer, od ovih koji su se pojavili poslije Lamb of God, Gojira
Razumljivo tako i velika vecina, nakon black albuma su promjenili skroz smjer poceli izdavati pjesme tipa "mama said", ono country pjesma tipa Johnny Cash. Da je neki drugi band te pjesme su ok samo s njima nije to to
Gledam ih na turneji sad, objavljuju stalno na yt, već neko vrijeme uživo su slabi ali sad posebno, nije to više to. Lars i Kirk davno grohnuli.
- Fantasista
- Kontakt:
Jao super

Ima li ko kakvih preporuka za izradu namještaja po narudžbi (radni stol)?
Probao Wirth ali prebukirani idućih par mjeseci
Probao Wirth ali prebukirani idućih par mjeseci
Vjeruj da znam sta pricam

Ova je dobraaaaa
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gitara je beton, ali za feštu nema bolje od harmUnike

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- alan_kardec
- Kontakt:
s tim u vezi, evo jedan teški narodnjak u rock fazonu. možda im fali još jedna gitara da upotpuni utisak, ali i ovako super zvuči

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gledo ih u Dallasu, beton bilialan_kardec je napisao/la: ↑02 avg 2022, 22:50s tim u vezi, evo jedan teški narodnjak u rock fazonu. možda im fali još jedna gitara da upotpuni utisak, ali i ovako super zvuči![]()
![]()
-
- Kontakt:
Zašto ne zajedno ? Dobiješ megahitčinu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Puno instrumenata za zakititi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
sviju mibombaysaphire je napisao/la: ↑03 avg 2022, 00:36Zašto ne zajedno ? Dobiješ megahitčinu![]()

- Shategabri
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:23sviju mi![]()
![]()
Nek se nađe i kopija Amera

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hvala bogu da neko kaze nesto protiv tog proliva od muzike. Toliko je prenahajpan a muzika odron. To sto ovi penzioneri gledaju nostalgicno je drugo. Svaka generacija ima svoju muziku, ne znam sto im smeta sto ljudi slusaju Jalu i Bubu, ljudi uspjeli sto niko nije s ovih prostora, da ne valjaju ne bi ni uspjeli.
-
- Kontakt:
Nešto nisam vidio da su napunili Koševo , Arene Zagrebačku i Beogradsku ali eto ...TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:48Hvala bogu da neko kaze nesto protiv tog proliva od muzike. Toliko je prenahajpan a muzika odron. To sto ovi penzioneri gledaju nostalgicno je drugo. Svaka generacija ima svoju muziku, ne znam sto im smeta sto ljudi slusaju Jalu i Bubu, ljudi uspjeli sto niko nije s ovih prostora, da ne valjaju ne bi ni uspjeli.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dobro, jedan je Merlin.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:57Nešto nisam vidio da su napunili Koševo , Arene Zagrebačku i Beogradsku ali eto ...TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:48Hvala bogu da neko kaze nesto protiv tog proliva od muzike. Toliko je prenahajpan a muzika odron. To sto ovi penzioneri gledaju nostalgicno je drugo. Svaka generacija ima svoju muziku, ne znam sto im smeta sto ljudi slusaju Jalu i Bubu, ljudi uspjeli sto niko nije s ovih prostora, da ne valjaju ne bi ni uspjeli.

-
- Kontakt:
Nije taj tip muzike za arene i za stadione. Muzika je za klub napravljena i nije niko rekao da nije za to. Doduse jesu prije par godina u Sarajevu napunili Skenderiju ako se ne varam?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:57Nešto nisam vidio da su napunili Koševo , Arene Zagrebačku i Beogradsku ali eto ...TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 avg 2022, 08:48Hvala bogu da neko kaze nesto protiv tog proliva od muzike. Toliko je prenahajpan a muzika odron. To sto ovi penzioneri gledaju nostalgicno je drugo. Svaka generacija ima svoju muziku, ne znam sto im smeta sto ljudi slusaju Jalu i Bubu, ljudi uspjeli sto niko nije s ovih prostora, da ne valjaju ne bi ni uspjeli.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 8 gostiju.