Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Idemo na Dansku u 1/4 finalu, pa onda eventualno na Finsku u 1/2 finalu. Finci su se zasad pokazali kao najjaci na prvenstvu, ali da je doci do njih.
Yebem te zivote i ono hoce da zivi od kosarkelinethreader je napisao/la: ↑02 avg 2022, 19:02Velibor Milovanovic ima je*enih 0/9 na prvenstvu sa linije slobodnih![]()
11/28 iz igre ... Pa da ne mozes jedno slobodno bacanje pogoditi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Možda Nizozemska iznenadi Gruziju sutra
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Danskom cemo tesko, sa Finskom nemoguce sa ovom igrom. Nevjerovatno su podbacili svi osim Trnke. Sarenac, Mujezinovic i Milovanovic ne izgledaju kao kosarkasi uopste.
-
- Kontakt:
Ovi iz RS-a su katastrofa, osim onog Protica. Uvijek stavljaju otpad koji ne moze za Srbiju/Hrvatsku, haj sto ne znaju nego sto ih boli qrc za Bosnom pa se ni ne trude posebno 

Ako Nizozemci dobiju Gruziju (a treba im pobjeda) i sto nije nemoguce, mjenja se kompletan kostur zrijeba koji si spomenuo.
Al mora se bolje igrati, ovo danas je katastrofa bilo
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma jesu ovi srbi katastrofa ali mi ako ne ostvarimo plasman u A diviziju to ce biti zbog necije odluke da ne posalje naseg najboljeg juniora. Protiv danaca (ako na njih isli) treba zaigrat small ball postavu sa robusnim i energicnim becirevicem na centru i zrnom na cetri, mulic trojka, trnka i protic bekovi. ona dvojica anemicnih centara su uzas u udbrani, plus izgube svaku loptu ako se treba minimalno sagnut. Milovanovic ima energiju ali je isuvise neinteligentan za prvu postavu.
Dobise Holandjani, s pobjedom protiv Kosova prvi smo u grupi
Protiv koga igramo sa prvog mjesta?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ženska juniorska (U-18) reprezentacija Bosne i Hercegovine okončala je pripreme na Vlašiću i otputovala u Grčku, gdje će učestvovati na Evropskom prvenstvu A divizije.
Na put su krenule sljedeće igračice: Jelena Lazarević, Marija Vrdoljak, Anida Čaušević, Andreja Stanković, Ivana Daković, Jana Guska, Ana Leko, Emina Kamerić, Milica Sirovina, Dalila Bilić, Amila Smajić i Danijela Mitrović.
Izabranice Dragane Svitlice za tri dana igraju prvi meč na EP, protiv Izraela.
U grupi D sa reprezentacijom BiH još su selekcije Njemačke i Francuske.
Na put su krenule sljedeće igračice: Jelena Lazarević, Marija Vrdoljak, Anida Čaušević, Andreja Stanković, Ivana Daković, Jana Guska, Ana Leko, Emina Kamerić, Milica Sirovina, Dalila Bilić, Amila Smajić i Danijela Mitrović.
Izabranice Dragane Svitlice za tri dana igraju prvi meč na EP, protiv Izraela.
U grupi D sa reprezentacijom BiH još su selekcije Njemačke i Francuske.
-
- Kontakt:
Okuplja se U-14 u Jablanici, znamo samo da su pozvana trojica iz KK Turbina Jablanica. Ima li info ko je još pozvan
Kako loše rotacije trenera, strašno.
Zrno rafala sa svih strana 24 poena za 15 minuta, Mulić prava Atićevska partija, skače, asistira, krade lopte, ali šut ne ide + imao je par glupih turnovera. Nadam se boljem učinku Trnke, njegov šut sa distance nedostaje. Fina rola Milovanovića.
Može se ovo dobiti samo starteri moraju iznijeti skoro sve minute u drugom poluvremenu jer kad uđu ovi sa klupe protivnici kroz cijelo prvenstvo prave serije.
Može se ovo dobiti samo starteri moraju iznijeti skoro sve minute u drugom poluvremenu jer kad uđu ovi sa klupe protivnici kroz cijelo prvenstvo prave serije.
mali Zrno 24 na poluvremenu 

-
- Kontakt:
Loše je ovo skroz,odbrana ne postoji. Island je skoro svaki napad dao koš. Ovdje su neki pisali za ovog Mulića da je neka igračina a bome ne vidim ja taj potencijal,covjek samo dodaje prvom do sebe i opali poneku tricu
evo malo sam gledao i na poziciji centar smo kriminalni u svakom pogledu, napad i odbrana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.