Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nek slusa ko sta hoce, i do Boga glorificirani Ex Yu rok je prepun smeca u rangu ovih oj.ebina gore.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Osudjivati nesto sto se vama licno ne svidja je poprilicno ograniceno
sta cu slusati da me vozi u klubu, necu rock ni sevdah sigurno

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Ex you rock sve odreda devete simfonije za ovo guđenje što zovu muzikom.
Koševo Zapad
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko će ove retarde slušati za 20 g ? Neće niko znati ni da su postojali.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Shategabri
- Kontakt:
Nekad se u klubovima slušao techno, house i tako te stvari.
Ako je to zamjenjeno jalama i bubama, onda veliki downgrade.
Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Mogu se složiti s ovim, nek sluša ko šta hoće i s ovim da je u ex-yu rocku bilo puno smeća i svakakvog šunda ali teško se može i najgori dio toga porediti s ovim.
Mislim, i sam rock u svom najboljem izdanju je neka vrsta kiča u odnosu na ono prije, govorimo na klasičnu muziku, a nekad su i klasičnu muziku slušali i debili, nije to uvijek bila muzika koju slušaju leptir mašne.
Pa imas i dan danas klubove gdje su tehcno partije, kao sto imas i klubove gdje ide ova muzika. Svako ide na ono sto mu se svidja. Meni recimo na pada na pamet ici na Jalu i Bubu kao sto nekom drugom ne pada na pamet ici na psytrance gdje je sve oko tebe najmanje na bobi.
Muzika za nabobane, fuj sta ste slusaliShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:34Nekad se u klubovima slušao techno, house i tako te stvari.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tako nekako, nekad su i Šabana smatrali šundom a danas je "kralj narodne muzike".
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Shategabri
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:38Muzika za nabobane, fuj sta ste slusaliShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:34Nekad se u klubovima slušao techno, house i tako te stvari.

Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Sjetimo se zlatnog vremena turbofolka. Mnogi nismo slušali ali smo znali te neke popularne izvođače jer su non stop bili na tv-u. Iskakali kao iz paštete. Danas im se ne možemo sjetiti ni imena jer su ih ovi gore pomeli.
Isto tako će i njih pomesti neko sljedeći da ih se nećemo sjećati.
Uostalom, to im nije bi cilj. Cilj im je iskoristiti aktuelnu situaciju na tržištu i uzeti što više od toga.
Meni to sasvim savršeno odgovara. Ne bi ni valjalo da smo svi isti.
Jedino mi smeta što velika svjetska imena rock muzike i dalhe zaobilaze našu državu.
Isto tako će i njih pomesti neko sljedeći da ih se nećemo sjećati.
Uostalom, to im nije bi cilj. Cilj im je iskoristiti aktuelnu situaciju na tržištu i uzeti što više od toga.
Meni to sasvim savršeno odgovara. Ne bi ni valjalo da smo svi isti.
Jedino mi smeta što velika svjetska imena rock muzike i dalhe zaobilaze našu državu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 avg 2022, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma i to sa bobanjem je pretjerivanje.Epidaurus je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:37Pa imas i dan danas klubove gdje su tehcno partije, kao sto imas i klubove gdje ide ova muzika. Svako ide na ono sto mu se svidja. Meni recimo na pada na pamet ici na Jalu i Bubu kao sto nekom drugom ne pada na pamet ici na psytrance gdje je sve oko tebe najmanje na bobi.
Volio sam otići na tehno ziku, al nisam nikad bobe uzeo.
Da li je bilo onih koji nisu znali gdje se nalaze? Apsolutno.
Samo kažem pogrešno je vezati tu muziku za bobanje i drogu uopšte.
Narodnjaci se žešće odvaljuju od šmrkanja, pa opet...
Koševo Zapad
Realno šta je tehno bez bobe.
Don't hate what you don't understand.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa jest pogresno, i ja sam isao na mali milion psytrance i slicnih partija pa nikad nista uzeo nisam ali sam vrlo dobro vidio da je 90% ljudi tu bilo barem na bobi, a neki i na mnogo jacim stvarima.Shategabri je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:42Ma i to sa bobanjem je pretjerivanje.Epidaurus je napisao/la: ↑02 avg 2022, 13:37Pa imas i dan danas klubove gdje su tehcno partije, kao sto imas i klubove gdje ide ova muzika. Svako ide na ono sto mu se svidja. Meni recimo na pada na pamet ici na Jalu i Bubu kao sto nekom drugom ne pada na pamet ici na psytrance gdje je sve oko tebe najmanje na bobi.
Volio sam otići na tehno ziku, al nisam nikad bobe uzeo.
Da li je bilo onih koji nisu znali gdje se nalaze? Apsolutno.
Samo kažem pogrešno je vezati tu muziku za bobanje i drogu uopšte.
Narodnjaci se žešće odvaljuju od šmrkanja, pa opet...
Svako bira ono sta mu se slusa i gdje mu se ide, ko sto je glupo sve koji idu na tehno partije nazivat narkomanima tako je glupo i sve ljude koje vole ici na Jalu, Bubu i slicno nazivati seljacinama i cobanima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vec sad je ovakva vrsta muzike koju izvode Jala i Buba u padu. Vrhunac je bio od kraja 2016 i pjesme “Klinka” (prije toga je uglavnom dominirao Rasta) do 2019 i albuma “99”. Neki apsolutni vrhunac je bio 2018. kada je Berovicka izdala novi album sa megahitom “Pravo vreme” i postala najveca zenska muzicka zvijezda u tom momentu(sad je niko ne slusa jer je Šmrk nogiro iz ekipe) , pa Stojanov “La Miami”, Reljina “Latino evropa”, Senidina “Sladjana”, Cobyev “Mami”, “Benga po snijegu”, “Nema bolje” itd...Tih pjesama se i najradije sjećam.
Sada vecina pjesama sa Jaline future nema ni 10 mil pregleda, to je prije par godina bilo nezamislivo
Sada vecina pjesama sa Jaline future nema ni 10 mil pregleda, to je prije par godina bilo nezamislivo
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 02 avg 2022, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa svako sluša šta hoće.
Ja bih radije slušao ovo nego tehno, a opet bih radije slušao tehno nego metal. Boli me qrac.
Ja bih radije slušao ovo nego tehno, a opet bih radije slušao tehno nego metal. Boli me qrac.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Shategabri
- Kontakt:
Au, metal ti se zavuče pod kožu i ko voli zvuk, počneš istraživati i kad vidiš šta sve ljudi rade...to je baš zlo

Naravno, nije za svakog.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46 i 6 gostiju.