FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I, sa kakvim ambicijama Sarajevo ulazi u nastavak sezone, mislim da je titula skoro pa "nemoguća misija", no Evropa je realnost, barem za sada.
-
- Kontakt:
budi aktivan,sad cemo ti postaviti plan za proljetni dio sezone kao i ambicije klubaClaus je napisao/la:I, sa kakvim ambicijama Sarajevo ulazi u nastavak sezone, mislim da je titula skoro pa "nemoguća misija", no Evropa je realnost, barem za sada.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
2-0 smo izgubili bila je jaka tekma igralo se zestoko
Izvor?? Da nije "MOS" slucajno?ekii je napisao/la: Ode u Dinamo Minsk

-
- Kontakt:
POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES 
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO

AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 11 feb 2011, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
-
- Kontakt:
Ideja je extra,samo bi trebali pitati sta misle navijaci koji su okupljeni na FKSINFO forumumolotovljev je napisao/la:Zasto ne bi organizovali prijateljsku sa Dynamo Dresden?

Cire da su te banovali pa im sad prkosis 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
nebitno,ali ako si protiv njihovog misljenja slijede uvrede,ima likova koji su normala i koji moraju pisati da se poklapa sa onim sto isti misle ,jer slijede Banovici,a je.bo banovicemiky_hz je napisao/la:Cire da su te banovali pa im sad prkosis

Cekaj, da nisi ti bhmusliman, dezurni lozionicar? Pa, jao, jao

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 11 feb 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
padobranac1978 je napisao/la:nebitno,ali ako si protiv njihovog misljenja slijede uvrede,ima likova koji su normala i koji moraju pisati da se poklapa sa onim sto isti misle ,jer slijede Banovici,a je.bo banovicemiky_hz je napisao/la:Cire da su te banovali pa im sad prkosisznas da ima lijek i za to
Pa vidis da je osalo nekih 5-6 linkova od navijaca Sarajeva koji su ovde redovni, niko se ne pita sta je sa ostalim pa ispade da nas ima manje, nego pola navijacki grupa u BiH. Upravo iz razloga sto su ljudi banovani,brisani im postovi,konstantne provokacije na racun svetinje,te su digli sidro i razgulili.

-
- Kontakt:
Sta je po tebi lozionicarUPS je napisao/la:Cekaj, da nisi ti BHMUSLIMAN, dezurni lozionicar? Pa, jao, jao![]()
![]()

-
- Kontakt:
ekii,ne mislim na ovaj forum mada je ovdje cak i gore,jer samo idu opomene
a dezurni provokatori laju i laju 

-
- Kontakt:
Mora da si ZJC ili BHMUSLIMANpadobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES

- molotovljev
-
- Kontakt:
Ima jos do zenice.molotovljev je napisao/la:Zna li se slucajno u koliko sati igramo u Zenici?
FCS INSTITUCIJA

- Megamon
- Kontakt:
Koji vam je qrac? Sad ste poceli kenjati i po fksinfu
Sta bolji ovaj prodani portal od naseg,ljudi trose svoje vrijeme i novac a pojedinci resu po tome
Napravi ti neki portal koji ce bit ibordo orjentisan pa mozda napravis neki uspjeh

Sta bolji ovaj prodani portal od naseg,ljudi trose svoje vrijeme i novac a pojedinci resu po tome

Napravi ti neki portal koji ce bit ibordo orjentisan pa mozda napravis neki uspjeh

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Mora da si ZJC ili BHMUSLIMANpadobranac1978 je napisao/la:POZNAVAOCI IGRE KOJA SE ZOVE FUDBAL SA INFA,ZNAJU KOJI SU MOGU SA NAGLABATI KI.TE,KAKVO JEDNOUMLJE DA NE POVJERUJES
AKO NE RAZMISLJAS KAO ONI,ODMAH SI IZDAJICA,MIRZIN HAVER I SL. STIDITE SE,IMA PAR POJEDINACA KOJI SU NORMALNI,A OSTALO SVE STRUCNJACI KOJIM BI POZAVIDIO I SAM MURINJO![]()

A ti si koliko sam mogao skontati po pisanju ANONIMANMegamon je napisao/la:Koji vam je qrac? Sad ste poceli kenjati i po fksinfu![]()
Sta bolji ovaj prodani portal od naseg,ljudi trose svoje vrijeme i novac a pojedinci resu po tome![]()

- Megamon
- Kontakt:
nisam.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Molim vas ne pišite o drugom forumu (a pogotovo spominjanje imena), nema veze s ovom temom...!
edit: padobranac: imena, nadimci, nickovi članova foruma... nemoj me pravit budalom...
spomenuta su tri nicka...pa da ne bi dalje...
edit: padobranac: imena, nadimci, nickovi članova foruma... nemoj me pravit budalom...

spomenuta su tri nicka...pa da ne bi dalje...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*