Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 15:42

To je isto ko da bi navijaca npr. Lakersa boljelo sto je Pau Gasol navijac kosarkaskog kluba Barcelona :lol: Fabregas je nas produkt i otici ce kada mi budemo htjeli a i kad on budeo htio, posto nijedan uslov nije ispunjen vama ostaje da pravite formacije ko proslih godina i to vas boli :lol:
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 feb 2011, 16:11

Nase formacije su savrsene i bez Fabregasa, a u to ste se mogli uvjeriti prosle godine, a uvjerit cete se evo i za koji dan

Sto se mene tice licno na mojoj nekoj listi zelja za pojacana Fabregas je tek na petom ili sestom mjestu, narocito posto vjerujem da ce Arsenal traziti puno para, no medjutim mozda ta i cijena bude ne toliko visoka s obzirom kako prodajete utakmice i vjerovatno na taj nacin pokusavate namaknute pare za odrzavanje tog kladionicarsko-mafijaskog kluba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 11 feb 2011, 16:29

"Ovo ljeto idem u Barcelonu" - izjavio je Rus a prenosi magazin People.
"Uvijek sam sanjao o odlasku u Španiju i nastupanju za najbolji tim na svijetu. Bili su nesigurni u moju igru kad sam igrao u Rusiji ali sam im pokazao kako sam sposoban i znam da su spremni na razgovore sa mnom" - kazao je Arshavin.
"Želim igrati za vrhunski tim i pokušati osvojiti sve trofeje. Ne mislim da možete porediti jedan tim sa drugim, ali sve je u pobjeđivanju. Želim igrati za Barcelonu i to se nikada neće promijeniti" - kazao je Andrey.
:)

Veznjak Arsenala Abou Diaby otvoreno je priznao da bi jednog dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu.
"U određenom trenutku karijere volio bih zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu. Možda, ipak radije u Barceloni jer mi se dopada njihov stil igre" - rekao je Diaby.

"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas. :)

Kakav kompleks nize vrijednosti :lol:
Samo jos vELIKi Vodja da zadžigla okicama i ponosno izjavi "I tata bi sine" :lol:

slika

Pozdrav raja! :mrgreen:
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 16:41

Romariooo je napisao/la:Nase formacije su savrsene i bez Fabregasa, a u to ste se mogli uvjeriti prosle godine, a uvjerit cete se evo i za koji dan

Sto se mene tice licno na mojoj nekoj listi zelja za pojacana Fabregas je tek na petom ili sestom mjestu, narocito posto vjerujem da ce Arsenal traziti puno para, no medjutim mozda ta i cijena bude ne toliko visoka s obzirom kako prodajete utakmice i vjerovatno na taj nacin pokusavate namaknute pare za odrzavanje tog kladionicarsko-mafijaskog kluba
aaaaa volim ovo kad na kraju ostanu bez argumenata pa onda se dotaknu namjestanja utakmica ali dobro to su smradaloncici sve novinarske patke su njihovi argumenti :lol:
Dio Arsenala

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 feb 2011, 16:50

Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu ;)
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 feb 2011, 18:11

Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu ;)
Ovih rusa se najvise bojimo

Morate se moliti Bogu da nas kasnije izvucete ako nas mislite izbaciti, jer od sledece sezone i sledecih sezona vi cete da tavorite u kupu uefa, gdje vam je i mjesto uvijek bilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2011, 18:14

Romariooo je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, ne izbacujte Barcu prepustite to nama u polufinalu ;)

Morate se moliti Bogu da nas kasnije izvucete ako nas mislite izbaciti, jer od sledece sezone i sledecih sezona vi cete da tavorite u kupu uefa, gdje vam je i mjesto uvijek bilo
Zapamti šta si rekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 11 feb 2011, 18:19

Romariooo je napisao/la:"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.

Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
I Dzeko navija za Milan, sto neznaci da ce ikad igrati tamo :lol:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 11 feb 2011, 18:20

Romariooo je napisao/la:

a jara sto se javljas na njihovu pisljivu temu...stvarno nema potrebe... u srijedu oko 23h svi misevi ce da se razbjeze po svojim rupicama, gdje im je i mjesto... ;)

a do tada pusti ih nek jos malo laprdaju po forumu :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 feb 2011, 18:47

Romariooo je napisao/la:"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.

Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
Gdje je rekao da barcelonu voli svim srcem? :? I vi izvrcete tudje rijeci,nenormalno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 11 feb 2011, 18:50

Doživjet će poniženje na Camp Nou.A Chelsea ako stigne do tog duela teško da će imat šansu protiv ponosa Catalunye.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 feb 2011, 18:53

Arnelinho je napisao/la:

Gdje je rekao da barcelonu voli svim srcem? :? I vi izvrcete tudje rijeci,nenormalno.
Dobro eto, voli Barcu sa 78 posto srca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 feb 2011, 18:53

melanholicar je napisao/la:
Doživjet će poniženje na Camp Nou.A Chelsea ako stigne do tog duela teško da će imat šansu protiv ponosa Catalunye.
Jedino ako Ovrebo bude sudio i ti si jedna od njegovih zrtava :D
Inace, 2 od svoje 3 LP su osvojili uz sudijsku pomoc :D

Nego da pitam bas Topnike, jel ima povrijedjenih pred Barcu i odprilike koja bi postava trebala istrcati na teren?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 feb 2011, 18:54

Winston Smith je napisao/la:
"Ovo ljeto idem u Barcelonu" - izjavio je Rus a prenosi magazin People.
"Uvijek sam sanjao o odlasku u Španiju i nastupanju za najbolji tim na svijetu. Bili su nesigurni u moju igru kad sam igrao u Rusiji ali sam im pokazao kako sam sposoban i znam da su spremni na razgovore sa mnom" - kazao je Arshavin.
"Želim igrati za vrhunski tim i pokušati osvojiti sve trofeje. Ne mislim da možete porediti jedan tim sa drugim, ali sve je u pobjeđivanju. Želim igrati za Barcelonu i to se nikada neće promijeniti" - kazao je Andrey.

Veznjak Arsenala Abou Diaby otvoreno je priznao da bi jednog dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu.
"U određenom trenutku karijere volio bih zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu. Možda, ipak radije u Barceloni jer mi se dopada njihov stil igre" - rekao je Diaby.

"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas. :)

Kakav kompleks nize vrijednosti :lol:
Samo jos vELIKi Vodja da zadžigla okicama i ponosno izjavi "I tata bi sine" :lol:

slika

Pozdrav raja! :mrgreen:
Ko pati od kompleksa nize vrijednosti,arsenal ili barcelona,koja kvalitetne igrace vidi samo u ekipi Arsenala? :lol:
U Barceloni je tako,Hanry-"zelio bih prijeci u Barcelonu",Barcelona-"kupujemo ga",Hleb"zelja mi je da prijedjem u Barcelonu",Barcelona-"kupujemo i Hleba" :lol:

PS:Sad jednu salu koju sam cuo,u vezi Arsenala i EPL u sezoni 2010/11:
U ovako ludoj i cudnoj sezoni(EPL)samo ludi i cudni klubovi mogu osvojiti prvenstvo,a u Engleskoj Arsenalu ne vidim konkurenciju. :lol: :lol: :lol: (to sam cuo od druga,koji je gorec navijac R.Madrida,aludirao je na 4-4 i poraz protiv totenhama)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 feb 2011, 18:57

@Portillo:za povrijedjene ne pitaj,a vjerovatno dobra vijest je da postoje naznake da bi Samir mogao biti spreman.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 feb 2011, 19:09

@Romario:Sad cu ti navesti par objektivnih cinjenica da shvatis:Xavi-preko 80 000 funti sedmicni,Messi isto(neprovjeren podatak,mislim da on ima vise),Puyol 77 000 funti sedmicno,itd itd.Evo igraca koji se kunu u ljubav prema Barceloni.Isto tako,imas igrace koji se kunu u ljubav prema Arsenalu,Gerard iz Liverpoola,"zamal'" ne prijedje u Chelsea,opet ljubav,Villa neizmjerno voli Valenciu(reci ces mi Valencia u dugovima,pa onda je mogao bezplatno da igra),R.Madrid ducat igraca koji ga vole,izmedju ostalih Casillas,Buffon u Juveu,itd.Danas nema ljubavi prema klubu,danas je strogi profesionalizam.Jedan je bio Hase,i jedino u to vrijeme klub se je volio,danas vise ne.C.Ronaldo,vjerujem da previse voli Real i ja bih ga da sam na nj mjestu.On(Cesc) voli Barcelonu,na isti nacin kao ja Sarajevo,skoro isti.Barcelona=gl. grad Katalonije,Sarajevo=gl.grad Bosne a i ja bih igrao za Dinamo Zagreb,samo da mogu,hipoteticki da sam nogometas.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 19:19

Smijesno je kako se fanovi nekakvih klubova poput barcelone koji dizu kredite da isplate astronomske plate svojih igraca pozivaju na nekakvu ljubav prema klubu :lol:
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 19:26

Uvjeren sam da ce se dva prava topnika Bosco i e2_ze vratiti kad ponizimo Barcelonu, sumnjam da ce moci odoliti smijanju smijesnom politickom klubu i njihovim fanovima.
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2011, 19:27

DNK Fabregsa je Barcelona....bacice vam petobanku na stol i gotova prica :D Cecs broji dane do povratka kuci... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 19:30

Forenzicari iz CSI London kazu da je DNK Fabregasa 100% Topnik sa planom da na zalasku karijere ode u slabasnu ligu i rodnu grudu(mada i to nije sigurno)
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.