FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 11 feb 2011, 17:56

avlami97 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Izgleda da će nam najjače oružje ovog proljeća biti podjednakih kvaliteta 16-17 igrača. Ako današnjem prvom timu, koji je počeo utakmicu sa Cibalijom, pridodamo: Šehića, M. Bešliju, Zebu, Stanića, Ćuluma, Jamaka, Stančeskog dolazimo do pomenute brojke. Prošle sezone je taj broj bio oko 13-14 igrača. Po meni je ovo napredak.
Danas su utakmicu počeli:Karić, Marković, Radovanović, Vasilić, Mešić, Svraka, Savić, Višća, E. Čolić, Spahić i Popović. Naprijed Željo ljubavi moja.
A crnac ? Sto si njega izostavio :mrgreen: sram te bilo rasisto :lol:
Njega čuvam za pitare. Zbog karanja istih. Znaju oni dobro kako ga crnje zavaljuju i to na Hadisonu. Samo tišu nemoj da nas prokontaju.
samo ovom nece moci psovati majku africku i nelsona mendelu :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 feb 2011, 17:58

Seyo, kad se vrati Buba biće obojena redaljka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 feb 2011, 18:00

Simo je dobar ko covjek ,pogotovo ima dobar friz, :mrgreen: sjecam se kad je dosao Hotic da je nekolicina likova skandirala simo vrati se. :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 feb 2011, 18:04

nime_tm87 je napisao/la:Simo je dobar ko covjek ,pogotovo ima dobar friz, :mrgreen: sjecam se kad je dosao Hotic da je nekolicina likova skandirala simo vrati se. :mrgreen:
Bio je još bolji kada ga je 1991. godine na ledenoj plohi Grbavice zavuk'o Čardakliji, za konačnih 1:0, a prošao njihovu školu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 feb 2011, 18:13

Ljubavne note molim da razmjenjujete putem privatnih poruka i da ne zagadjujete temu. Hvala!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 feb 2011, 18:17

OSIM: IZGLEDALO JE KAO PRVENSTVENA UTAKMICA
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/osim ... mica/51638
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 feb 2011, 18:34

Para nema, sve se rastalilo :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 feb 2011, 19:34

lemi_kitao je napisao/la: Spominjes simpatizere i navijace, mogao si barem napisati sta je jedno a sta drugo, ustvari sta ti podrazumjevas pod tim pojmovima, koliko se da naslutiti, simpatizeri su svi oni koji na bilo koji nacin kritikuju sadasnjeg Zelju i nesto bi mijenjali...
Mene smatras simpatizerom, ovo cu ti napisati jednom i nikada vise...ja NISAM navijac koji nosi navijacku odjecu, bar šal, kape, bedževe i slicne sminke, niti idem gostovanja...kupio sam sve sto se moze kupiti a ima obiljezje moga kluba, sobu sam ofarbao u razne nijanse plave boje, preko citavog jednog zida u sobi napravio sliku koreografije MANIJACI (Nek smo vazda puni Bosne...) protiv Borca, bio protiv Koline u kupu među sto ljudi na -20 stepeni, protiv Jedinstva i slicnih među 50 ljudi u kopu i slicne stvari...u Capljini, među Ultrasima i Torcidom, obucem Zeljin dres i sa rajom igram "lopte"...i ono pravo navijacko, na derbije idem sa svojim drugom, bratom hordasem, kroz citav grad, cestitam na pobjedi i sljedeci put se potrudim deset puta da mi budemo bolji...i onda ti koji volis Zelju 30 godina meni krenes srati o navijanju i simpatijama...
Sumnjam da pratis Zelju 30 godina, pa ti je ovakvo stanje dovoljno, nisi vidio boljih vremena :roll:
Ako mislim da bi trebalo bolje, reci cu da treba bolje, i sta treba bolje...
Isto tako, vama starijim, "koji znate bolja vremena", nije bilo dovoljno što igramo 0:0, 0:2 protiv Heartsa, ista priča "Željo mora igrati ovako, Željo mora igrati onako", "mi smo se nekada nosili sa velikom četvorkom" i ostale gluposti i nebuloze, pa Osim ode. Znamo šta je uslijedilo. Ili ćemo ići korak po korak naprijed ili nećemo ići nikako. Nikako da shvatite da je prošlogodišnja titula neplanirana. Računica je bila jasna: prošle godine smo trebali nekako izboriti Europu, biti 3. ili 4., ili preko Kupa; ove sezone smo treba sigurno izboriti Europu, da bismo se tek naredne uključili u borbu za titulu. To što nismo bili svjesni da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima pa je dovoljan kadar kakav smo imali da izgubimo samo jednu utakmicu u 15 kola, to je već druga stvar, koja je pored mnogo dobrog što je donijela, donijela i to da iz rupa izgmižu ljudi koji Želju nisu gledali još od posljednje proslave u Titovoj, pa se to momački ufuralo sa pričom "joj, Željo sila, najbolji smo, najjači smo, Europa, Liga prvaka, grupe, ****, palac" i ONO NEŠTO ZAHTIJEVA. Ostavite Klubu 50 maraka godišnje i kao vi nešto tražite, nešto uvjetujete, kao MORA BITI EUROPE ILI METLA. Ma nemoj. Ako nemamo para da damo 500.000€ za kvalitetnog igrača onda ne vidim o čemu imamo raspravljati? Osim smatra da može izboriti Europu sa kadrom koji ima i neka to uradi, ne vidim zaista šta je problem i oko čega se digla fama i uzbuna? Paničarite kolektivno svako malo a da se konkretno ništa loše nije desilo. Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 feb 2011, 19:39

NK Široki Brijeg - HNK Cibalia 1-3 ( 1-1 )
http://www.hnk-cibalia.hr/novosti/169-siroki

Eto, pa nastavite o tome kako smo levati i gubimo na pripremnim i kako nećemo izboriti Europu ili kako se raspadamo ili o čemu već ove sedmice crnjačite. Ne da mi se ni čitati vas.

S kim igramo sutra?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 11 feb 2011, 19:43

elSaik je napisao/la: Isto tako, vama starijim, "koji znate bolja vremena", nije bilo dovoljno što igramo 0:0, 0:2 protiv Heartsa, ista priča "Željo mora igrati ovako, Željo mora igrati onako", "mi smo se nekada nosili sa velikom četvorkom" i ostale gluposti i nebuloze, pa Osim ode. Znamo šta je uslijedilo. Ili ćemo ići korak po korak naprijed ili nećemo ići nikako. Nikako da shvatite da je prošlogodišnja titula neplanirana. Računica je bila jasna: prošle godine smo trebali nekako izboriti Europu, biti 3. ili 4., ili preko Kupa; ove sezone smo treba sigurno izboriti Europu, da bismo se tek naredne uključili u borbu za titulu. To što nismo bili svjesni da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima pa je dovoljan kadar kakav smo imali da izgubimo samo jednu utakmicu u 15 kola, to je već druga stvar, koja je pored mnogo dobrog što je donijela, donijela i to da iz rupa izgmižu ljudi koji Želju nisu gledali još od posljednje proslave u Titovoj, pa se to momački ufuralo sa pričom "joj, Željo sila, najbolji smo, najjači smo, Europa, Liga prvaka, grupe, ****, palac" i ONO NEŠTO ZAHTIJEVA. Ostavite Klubu 50 maraka godišnje i kao vi nešto tražite, nešto uvjetujete, kao MORA BITI EUROPE ILI METLA. Ma nemoj. Ako nemamo para da damo 500.000€ za kvalitetnog igrača onda ne vidim o čemu imamo raspravljati? Osim smatra da može izboriti Europu sa kadrom koji ima i neka to uradi, ne vidim zaista šta je problem i oko čega se digla fama i uzbuna? Paničarite kolektivno svako malo a da se konkretno ništa loše nije desilo. Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako.
Svaka cast el saice!!!!

Rudar Prijedor nedelja...
1921-2011

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 11 feb 2011, 20:06

Esii TM87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la: Isto tako, vama starijim, "koji znate bolja vremena", nije bilo dovoljno što igramo 0:0, 0:2 protiv Heartsa, ista priča "Željo mora igrati ovako, Željo mora igrati onako", "mi smo se nekada nosili sa velikom četvorkom" i ostale gluposti i nebuloze, pa Osim ode. Znamo šta je uslijedilo. Ili ćemo ići korak po korak naprijed ili nećemo ići nikako. Nikako da shvatite da je prošlogodišnja titula neplanirana. Računica je bila jasna: prošle godine smo trebali nekako izboriti Europu, biti 3. ili 4., ili preko Kupa; ove sezone smo treba sigurno izboriti Europu, da bismo se tek naredne uključili u borbu za titulu. To što nismo bili svjesni da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima pa je dovoljan kadar kakav smo imali da izgubimo samo jednu utakmicu u 15 kola, to je već druga stvar, koja je pored mnogo dobrog što je donijela, donijela i to da iz rupa izgmižu ljudi koji Želju nisu gledali još od posljednje proslave u Titovoj, pa se to momački ufuralo sa pričom "joj, Željo sila, najbolji smo, najjači smo, Europa, Liga prvaka, grupe, ****, palac" i ONO NEŠTO ZAHTIJEVA. Ostavite Klubu 50 maraka godišnje i kao vi nešto tražite, nešto uvjetujete, kao MORA BITI EUROPE ILI METLA. Ma nemoj. Ako nemamo para da damo 500.000€ za kvalitetnog igrača onda ne vidim o čemu imamo raspravljati? Osim smatra da može izboriti Europu sa kadrom koji ima i neka to uradi, ne vidim zaista šta je problem i oko čega se digla fama i uzbuna? Paničarite kolektivno svako malo a da se konkretno ništa loše nije desilo. Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako.
Svaka cast el saice!!!!

+1 i od mene,dobro je pa je imao strpljenja da im uopšte odgovara.
ali nema para,sve se rastalilo....

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 feb 2011, 20:18

Rudar? Fino, fino, sportski prijatelji. Valjda će popričati o utakmici na proljeće.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 11 feb 2011, 20:20

Tom pricom izazivas gnjev raznih parazita :mrgreen:
1921-2011

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 11 feb 2011, 20:30

Esii TM87 je napisao/la:Tom pricom izazivas gnjev raznih parazita :mrgreen:
Ma popričali smo mi sa njima već o tome. Sve je ok, kao i zadnji put kad smo vodili bitku za bodove u Prijedoru. ;)

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 11 feb 2011, 20:44

Esii TM87 je napisao/la:
Svaka cast el saice!!!!

Svaka čast! Da svi ovi što "zahtjevaju" daju po 10 KM godišnje, imali bi para ko Barcelona.

Za ozbiljniji nastup u Evropi treba da se dese ozbiljnije stvari generalno u našem fudbalu i ima tu dosta stvari koje ne ovise o našem klubu. Sve dok smo prvi u BiH ja sam prezadovoljan.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 11 feb 2011, 21:18

[youtube][/youtube]
Izvolite. ;)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 feb 2011, 23:28

Haj ba djeco ne jeb.ite više. Ako ništa ne kontate barem ne ****..te bez veze. Mi smo hodali po gostovanjima (jedno gostovanje u bivšoj državi je bilo k'o sad cijela polusezona zajedno) kad su vam babe oko budućih matera još oblijetale. Mi smo osnivali tu tribinu na kojoj sad vi kao držite eksluzivitet i na kojoj se više vode narko ratovi nego što iko ima pojma o fudbalu. Držali smo čast manijaka kad nas nije bilo par stoja u kopu, ali sa Džildom na čelu niko nam ništa nije smio. Pitara je bilo višetruko više pa nikad nam ništa nisu mogli. Sad vi mangupi kad su horde pale k.ur.cu za uši, ustvari više ih ni nema. Lahko je sad biti glavni u gradu pored onih maloborojnih "divova". Eto vi sad sve znate i vi ste navijači, a mi pojma nemamo i mi smo obični simpatizeri. Je.bo vas ta priča.
Amara znamo kad je bio sretan da odigra po sata u prvom timu i vi sada nama pričate ko je i on šta je. Eto mi ne znamo njegove kvalitete i niko ništa ne smije reči na njega ili bilo kakvu kritiku na račun kluba. Treba da vam bude čast kad vam ovdje jedan Seyo, Pile ili Bokačo i ostali stariji šta napišu i kažu vam kako stvari stoje u klubu. Još da vam malo ne filtriraju informacije koje znaju tek bi pištali ovdje.
Ne znam što se džaba nerviram.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 11 feb 2011, 23:41

elSaik je napisao/la:
Isto tako, vama starijim, "koji znate bolja vremena", nije bilo dovoljno što igramo 0:0, 0:2 protiv Heartsa, ista priča "Željo mora igrati ovako, Željo mora igrati onako", "mi smo se nekada nosili sa velikom četvorkom" i ostale gluposti i nebuloze, pa Osim ode. Znamo šta je uslijedilo. Ili ćemo ići korak po korak naprijed ili nećemo ići nikako. Nikako da shvatite da je prošlogodišnja titula neplanirana. Računica je bila jasna: prošle godine smo trebali nekako izboriti Europu, biti 3. ili 4., ili preko Kupa; ove sezone smo treba sigurno izboriti Europu, da bismo se tek naredne uključili u borbu za titulu. To što nismo bili svjesni da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima pa je dovoljan kadar kakav smo imali da izgubimo samo jednu utakmicu u 15 kola, to je već druga stvar, koja je pored mnogo dobrog što je donijela, donijela i to da iz rupa izgmižu ljudi koji Želju nisu gledali još od posljednje proslave u Titovoj, pa se to momački ufuralo sa pričom "joj, Željo sila, najbolji smo, najjači smo, Europa, Liga prvaka, grupe, ****, palac" i ONO NEŠTO ZAHTIJEVA. Ostavite Klubu 50 maraka godišnje i kao vi nešto tražite, nešto uvjetujete, kao MORA BITI EUROPE ILI METLA. Ma nemoj. Ako nemamo para da damo 500.000€ za kvalitetnog igrača onda ne vidim o čemu imamo raspravljati? Osim smatra da može izboriti Europu sa kadrom koji ima i neka to uradi, ne vidim zaista šta je problem i oko čega se digla fama i uzbuna? Paničarite kolektivno svako malo a da se konkretno ništa loše nije desilo. Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako.
Evo ti simpatizerski volej pod prečku, kakav nisi vidio od '92, sve sa drugovima koji na tvoj post dodaju: potpis!

Tu tekmu sa Heartsom si ti pomenuo ali ću ti reći da je Hearts pred tu tekmu prodao 12 igrača! Ali eto kad si je pomenuo. Za nekadašnje željine igre sa "velikom četvorkom" kažeš "gluposti i nebuloze" (???), pa dečko nemoj da te, sem drugova u potpisu, još neko čuje, ne bi se šale sa petog odjeljenja izvukao.
Onda ideš sa citatom A.O. "idemo korak po korak" gdje navodiš da se uzima neplanirano titula (dio u kojem se mogu složiti) a odmah potom u narednoj rečenici govoriš "da igramo u levatskoj ligi sa levatskim klubovima" , čime si u totalnoj kontradikciji. Kako može biti neplanirana titula ako je liga levatska? To podrazumjeva da smo superiorni i da nije neplanirana, ali oni koji te subjektivno prate, klimaju u znak odobravanja. A bombe pršte iz te dvije rečenice totalno oprečna zaključka. Pročitaj sam sebe još jednom, shvatićeš. Onda ide priča o gmizavcima kojih nije bilo godinama, od titule na Titovoj, što podrazumjeva valjda da gmizavci nisu podržavali ono što ste valjda vi trpeći stanje 5-6 godina. Ko je tu gmizavac? A ko je drugi već simpatizeri vratili A.O. ovdje gdje je sada? Zato kad pričaš o simpatizerima budi siguran da se više pitaju za sudbinu Željezničara, i ako i bude metle doći će od simpatizera.
Metla, ako se u kako kažeš, levatskoj ligi ne plasiramo u Evropu, ili možda u "levatskoj ligi sa levatskim klubovima" to ne treba da očekujemo? Ali daleko najveća bomba ti je "Ukoliko smatrate da je dovoljno da Lazar ode i dođe neki napadač pa da u Europi prestanemo primati 5 od Hapoeal, zavaravate se. I to jako." Dečko, Lazar je napadač, i od njega ne zavisi koliko ćemo primiti, već dati. A da je statistički najneefikasniji napadač u 90 godina dugoj tradiciji Željezničara, to već znaju i "navijači".
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 feb 2011, 23:50

kao sto rekoh, ti nadji ko je bio bolji poslije rata... nisi mi jasan, sta je po tebi uspijeh, uzimas za primjer neke celzije,ko je tu nerealan...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 feb 2011, 00:01

Eto vidim da ste malo došli sebi drago mi je, tenzije su opale... Rekoh ja vama kad god je neka frka Cibalija dođe u goste onda date 3-4 i srce na mjestu već ide priča kako će se igrati LŠ i slično. Doduše ovaj put ne bi 3-4 al važna je pobjeda, daj šta daš

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 37 gostiju.