Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Bogovi sa Olimpa da dodju igrati nista se nece promijeniti.
Fascinantno mi je da to ovde do sada nije jasno ko dan.
Fascinantno mi je da to ovde do sada nije jasno ko dan.
Drugi gol reala,nasi samo gledaju ne znaju gde su xD
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ukoliko kojim slucajem zavrsi na posudbi ili bude prodan treba ugasiti Juventus. Takva prirodna elegancija i tretman lopte na visem nivou. S momkom se da raditi da postane vrhunski.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam drugovi, veliki sam protivnik Allegria i njegovog fudbala, ali evo upravo odgledah 1.poluvrijeme jutrosnje tekme i ovo uopste nije izgledalo lose.Potpuno ravnopravna tekma protiv Reala koji je izasao u vjerovatno najjacem sastavu. Bilo je sansi na obje strane, ali eto ta greska Danila penal i to je to bilo. Ne treba zaboraviti da su oni evropski prvaci, a da je nama falilo i fali nekoliko jako bitnih igraca iz raznoraznih razloga.
- IlCapitano
- Kontakt:
Svako prvo poluvrijeme je bilo vrlo dobro/odlično u ove tri utakmice, problem nastaje kad uđu djeca u drugom ili 3. opcije.
Kad su svi zdravi prvih 11 izgleda vrlo dobro na papiru, ali dubina je problem. Vidjet ćemo šta će uraditi do kraja roka.
Kad su svi zdravi prvih 11 izgleda vrlo dobro na papiru, ali dubina je problem. Vidjet ćemo šta će uraditi do kraja roka.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Povrede Pogbe i sad MK,ako ne ostane ovaj i Rovella nek se upucaju svi u upravi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Iskreno ne mogu da vjerujem da je nekom dobra igra u kojoj ne stvoris makar polupriliku. Al hajd mozda je i to stvar ukusa...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne znas sta je Gore , Ove sve povrede sto nam se desavaju ili da nemamo jos nikakvu igru koga god doveli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sve vec vidjeno, Rabiot je pogotovo poznat po ovakvim joggiranjima nazad.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Auu brate smatrao sam te jednim od boljih likova na forumu koji razumiju situacije,i za Zelju i za NBA je takoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:36Ne znam drugovi, veliki sam protivnik Allegria i njegovog fudbala, ali evo upravo odgledah 1.poluvrijeme jutrosnje tekme i ovo uopste nije izgledalo lose.Potpuno ravnopravna tekma protiv Reala koji je izasao u vjerovatno najjacem sastavu. Bilo je sansi na obje strane, ali eto ta greska Danila penal i to je to bilo. Ne treba zaboraviti da su oni evropski prvaci, a da je nama falilo i fali nekoliko jako bitnih igraca iz raznoraznih razloga.

Ne može nikako biti dobro ovo,ali NIKAKO. Nemamo presinga nemamo pas igre,sumorno je ovo gledati.
Na svaki pozicioni napad protivnika ziheirca odgovara sa bunkerom,znači 451 formacija parkirana na našoj polovici,DiMaria i Kean na bekovima,napad u veznom redu,vezni red na mjestu stopera,a stoperi u krilu golmana,sto znaci totalni autobus i ziherasluk. Onda i kad se osvoji lopta nema ko trcati jer su svi u dubini nasega gola,panicno izbijanje lopte samo gledamo.
Lik je kreten koji svjesno trazi otkaz,ali mu ga mi nedamo,a 100% sam siguran da imamo tim za titulu i igranje normalnog fudbala,ne neku vrhunsku ekipu ali dovoljno da se osvoji ova liga koja je sve slabija i da se ekipe poput Spezie,Venzie nabija po 4 razlike,samo da nadjemo trenera koji zna napadati,vrsiti presing i raazgrditi pas igru,a sa ovim kretenom to neces dobiti,dobit ce samo apaurine,stres,sramotu od igre itd... a ko jr gledao tekmu proriv Reala vidio je da na licima igraca razocarenje sa ovim sto su primorani igrati,vjeurjem da bi i oni prodisali i rasteretili se kad bi kreten osao sa klupe a za rezultat dobili bi sigurno i dobru igru i rezultate jer to ova ekipa moze SIGURNO!
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Koliko se vremena i emocija posveti na komentarisanje trening utakmica.
Nisam upratio, jel uprava i trener izasli javno sa ciljevima sezone, ili jos uvijek cekaju da nekoga pokusaju dovesti?

Nisam upratio, jel uprava i trener izasli javno sa ciljevima sezone, ili jos uvijek cekaju da nekoga pokusaju dovesti?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ja nevidim nikakvu razliku u igri od prosle sezone do sada s ovima prijateljskima..
Juventus on Milinkovic Savic: phone call to Sergej's manager, but the problem remains the cost (60 million). If Pogba's absence is prolonged, the Serbian would become the first alternative.
CorSport
GdS : Napoli is in talks for Raspadori, but Juventus will try a counter-attack
CorSport
GdS : Napoli is in talks for Raspadori, but Juventus will try a counter-attack
-
- Kontakt:
Jel treba allegri ili uprava da nam kažu da je cilj Juventusa svake sezone titula?
#ALLEGRIOUT
Sjecanje me dobro sluzi i predsezone u Juventusovom slucaju su često bile indikator kako ce to izgledati kasnije. Cak i kada smo imali jacu ekipu jasno su se vidjele sve mane tima koje su kasnije u Evropi bile eksploatisane ako vec nisu u ligi. Ovo nije izuzetak. Juventus je u sezone znao ulaziti sa rupama na nekim pozicijama, ali rijetko sa rupama u svakom dijelu tima osim golmana, kao sto je danas slucaj.
Na prvoj pres konferenciji je rekao da je obaveza Juventusa da osvoji titulu. Sada, zavisi to od konteksta i citanja izmedju redova.
Ovakav on i Juventus trenutni nema sanse za titulu, a ni za 2 mjesto.
Mercato je 6/10, a bio bi jos gori da Pogba nije srcem odlucio. Da ne idem unazad previse, najmanje godinu se zna koje pozicije i sta sve treba ekipi i nije se skoro nista uradilo. Juventus nije eura potrosio.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.