FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

husrefbeg
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la husrefbeg » 30 jul 2022, 16:10

Dobro bi bilo od ponedjeljka pocet sa prodajom članskih tako da se to okončana do utakmice sa Slobodom. Ja bih licno volio da minimalni iznos bude bar 30KM. Prodaji karata treba izvršiti snažan medijski istup kako bi što više ljudi kupilo. Inače, treba se malo okrenut pridobivanja navijaca koji će nam biti potrebni zbog igrača jer drugačije je igraču igrat kad ga neko gleda nego pred praznim tribinama.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 30 jul 2022, 18:51

husrefbeg je napisao/la:
30 jul 2022, 16:10
Dobro bi bilo od ponedjeljka pocet sa prodajom članskih tako da se to okončana do utakmice sa Slobodom. Ja bih licno volio da minimalni iznos bude bar 30KM. Prodaji karata treba izvršiti snažan medijski istup kako bi što više ljudi kupilo. Inače, treba se malo okrenut pridobivanja navijaca koji će nam biti potrebni zbog igrača jer drugačije je igraču igrat kad ga neko gleda nego pred praznim tribinama.
Nadam se da će neko iz kluba u dogledno vrijeme saopštiti neku informaciju vezanu za članske karte-da li će ih uopšte biti i kada.
Osim toga ne bi bilo loše da se omogući navijačima i kupovina sportske opreme za novu sezonu- novih dresova,šorceva,majica itd.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 30 jul 2022, 19:48

Očito da su svi resursi u klubu bili usmjereni ka Europskim nastupima.Sada se okrećemo našoj ligi i utakmici protiv Gorkog u Banovićima.Neka nam je sretna nova p.l. sezona 2022/23.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 31 jul 2022, 09:22

husrefbeg je napisao/la:
Meni tu bas i nema neke logike.
Ti bi da pridobijes simpatizere/navijace uz najskuplju clanarinu. Ne znam da li si gledao koliko kostaju kod drugih i kako to drugi rade, ali evo ti primjer kako to radi FK Sarajevo. Nemoj samo gledati cijene vec klikni na pakete i procitaj.

https://clanstvo.fksarajevo.ba/

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 31 jul 2022, 11:04

mrakNL je napisao/la:
31 jul 2022, 09:22
husrefbeg je napisao/la:
Meni tu bas i nema neke logike.
Ti bi da pridobijes simpatizere/navijace uz najskuplju clanarinu. Ne znam da li si gledao koliko kostaju kod drugih i kako to drugi rade, ali evo ti primjer kako to radi FK Sarajevo. Nemoj samo gledati cijene vec klikni na pakete i procitaj.

https://clanstvo.fksarajevo.ba/
Kad smo kod Sarajeva moram reći da sam gledajući sinoć utakmicu došao do zaključka da imaju super tim poslozen po svim linijama. I treba priznati da su uz Zrinjski najjači. Žao mi je što olako ostasmo bez Tomasevica koji je tri klase ispred Mehidije. Dzafa za 20 minuta gol i asistencija. Sve u svemu moram priznati da su jači od nas što apriori ne znači da će biti tako.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 31 jul 2022, 11:07

tuzlac je napisao/la:
30 jul 2022, 19:48
Očito da su svi resursi u klubu bili usmjereni ka Europskim nastupima.Sada se okrećemo našoj ligi i utakmici protiv Gorkog u Banovićima.Neka nam je sretna nova p.l. sezona 2022/23.
Dobro je što prvu igramo protiv njih jer realno tu bi do tri boda mogli. Protiv Sarajeva će biti svima teško. Sinoć su pokazali ogromnu dominaciju bez obzira što je protivnik slabiji.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2022, 11:20

Komentator na My -TV je sinoć pitare proglasio šampionima kod 3-1.Kad je Sloga u 85' smanjila na 3-2 igrači Sarajeva se počeli valjati.Komentator samo gleda koliko je do kraja utakmice. :urnebes:
- Ja se usuđujem porediti nas i njih.Ako sudija ne bude upetljo prste ne mogu nas pobijediti.Podržavam inicijativu da Mehidić ide na klupu.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 31 jul 2022, 15:58

Mi trenutno imamo 27 igrača na TM. Prema nekoj mojoj procjeni pola ih ne može odgovoriti i igrati na nivou.
Može se računati na Fejzica, Brajlovica, Čelika Sukilovica, Fereiru, Nukica, Husu, Mendesa, H. Karica, Kuzmanovica, Mišića i Smailagica.
Pod upitnikom su Eleuot , Coulibaly, Hrkac , Nargalic i onaj golman.
Igraci koji po meni nisu za ozbiljan roster. E. Mehanovic, A. Hasanbegovic, Buric, Veseli, Mesinovic, Gavric, Mehidic. Nažalost i Migi i Hasanovic.
Volio bih čuti mišljenje ostalih. Čak i ako od nabrojani griješim u 2 do 3 igrača ipak je veliki procenata promašaja. Nadam se raskida ili pozajmicama.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2022, 16:55

husrefbeg je napisao/la:
31 jul 2022, 15:58
Mi trenutno imamo 27 igrača na TM. Prema nekoj mojoj procjeni pola ih ne može odgovoriti i igrati na nivou.
Može se računati na Fejzica, Brajlovica, Čelika Sukilovica, Fereiru, Nukica, Husu, Mendesa, H. Karica, Kuzmanovica, Mišića i Smailagica.
Igraci koji po meni nisu za ozbiljan roster. E. Mehanovic, A. Hasanbegovic, Buric, Veseli, Mesinovic, Gavric, Mehidic. Nažalost i Migi i Hasanovic.
Volio bih čuti mišljenje ostalih. Čak i ako od nabrojani griješim u 2 do 3 igrača ipak je veliki procenata promašaja. Nadam se raskida ili pozajmicama.
Dopiši gore Pantelića.
- Gavrić je iznimka jer je bio povrijeđen i propustio dobar dio priprema, zato kaska za saigračima.
- Hrkač je štoper i trebat će kao takav.
- Coulibaly, njega tek trebamo vidjeti.
- M.Mehanović, Nargalic, Buric, Veseli, Mesinović,Mehidić, Eleuot-Rezerve ,pa po potrebi.
- E.Mehanović,A.Hasanbegović idu na pozajmice?.
- Hasanović ,povreda.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2022, 17:10

Po meni, Nukića treba vratiti na desno krilo,iza njega na beka postaviti Fereiru.Zadnja linija- 2.Fereira-5.Šukilović- 6.Čeliković-3.Mendeš-. Huso će biti 4. t.j. ispred zadnje a iza prednje linije.Prednja linija - 7. Nukić- 8. Pantelić- 10. Mišić -11.Kuzmanović--- 9.Smajlagić.
U-21 - Šukilović i Mendeš.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 31 jul 2022, 17:57

tuzlac je napisao/la:
31 jul 2022, 16:55
husrefbeg je napisao/la:
31 jul 2022, 15:58
Dopiši gore Pantelića.
- Gavrić je iznimka jer je bio povrijeđen i propustio dobar dio priprema, zato kaska za saigračima.
- Hrkač je štoper i trebat će kao takav.
- Coulibaly, njega tek trebamo vidjeti.
- M.Mehanović, Nargalic, Buric, Veseli, Mesinović,Mehidić, Eleuot-Rezerve ,pa po potrebi.
- E.Mehanović,A.Hasanbegović idu na pozajmice?.
- Hasanović ,povreda.
Murat za Pantelica kaže do ili smo dobili igrača kojeg smo dugo tražili. Na osnovu čega taka priča. Nema momak tako blistavu karijeru tako da je on velika nepoznanica. Nadati se da je Murat u pravu. Puno je srbijanskih zvijezda prodefiliralo PL.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 31 jul 2022, 19:35

tuzlac je napisao/la:
31 jul 2022, 17:10
Po meni, Nukića treba vratiti na desno krilo,iza njega na beka postaviti Fereiru.Zadnja linija- 2.Fereira-5.Šukilović- 6.Čeliković-3.Mendeš-. Huso će biti 4. t.j. ispred zadnje a iza prednje linije.Prednja linija - 7. Nukić- 8. Pantelić- 10. Mišić -11.Kuzmanović--- 9.Smajlagić.
Taj sastav je po meni skoro naj jači od igrača koje imamo. Migi ili Pantelić to Jović zna ja sam za Migija bar dok se Dušan ne dokaže.Tri utakmice koje slijede pokazaće šta je sa igračima koji su dovedeni, jesu li pojačanja ili promašaj.Iskreno transfermarket ne ulijeva baš neki respekt u kvalitetu našeg rostera.Jović ako izvuče iz ove ekipe Evropu opravdaće reputaciju dobrog trenera ako ne biće samo još jedan u nizu. Ja mu vjerujem...

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 31 jul 2022, 21:55

Beledija je napisao/la:
31 jul 2022, 19:35
tuzlac je napisao/la:
Taj sastav je po meni skoro naj jači od igrača koje imamo. Migi ili Pantelić to Jović zna ja sam za Migija bar dok se Dušan ne dokaže.Tri utakmice koje slijede pokazaće šta je sa igračima koji su dovedeni, jesu li pojačanja ili promašaj.Iskreno transfermarket ne ulijeva baš neki respekt u kvalitetu našeg rostera.Jović ako izvuče iz ove ekipe Evropu opravdaće reputaciju dobrog trenera ako ne biće samo još jedan u nizu. Ja mu vjerujem...
Ma sumnjam u Mehanovica,sve manje vjerujem da od njega nesto moze bit.

O Pantelicu haman ovdje niko nista ne zna....

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 31 jul 2022, 22:05

Pozitivanstav je napisao/la:
31 jul 2022, 21:55
Beledija je napisao/la:
31 jul 2022, 19:35
tuzlac je napisao/la:
Ma sumnjam u Mehanovica,sve manje vjerujem da od njega nesto moze bit.

O Pantelicu haman ovdje niko nista ne zna....
Znamo da ga Murat hvali, da je promijenio svake godine ili češće po jedan klub, da nije odradio pripreme i da će nekad dobit papire radne. Igrači koji toliko klubova mijenjaju su prevare i lovci na novac. Znamo i da će ga Jovic posto je učestvovalo u dovodenju forsirati i tako mladom Karicu ne davati šansu. Volio bih da griješim.
Što se Migija tiče ja sam mu vjerovao ali ako sad ne proradi u smislu trke i želje njegova karijera je gotova. Pa čak i Said je pokretniji od njega.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 31 jul 2022, 23:05

Hvala Migi, sretno gdje god da zavrsis. Bilo je lijepih trenutaka i piteza, ali realno falilo je trke. Jos jednom sretno i hvala za sve.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 avg 2022, 07:27

elvirbaljic je napisao/la:
31 jul 2022, 23:05
Hvala Migi, sretno gdje god da zavrsis. Bilo je lijepih trenutaka i piteza, ali realno falilo je trke. Jos jednom sretno i hvala za sve.
Nebi bilo dobro da Migi ode, nije TC Man.city da moraju svi atletičari biti. Pantelić ako je i dobar teško će odmah u sastav. Al' hajde vidjeti ćemo kud to sve vodi.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 01 avg 2022, 09:38

Beledija je napisao/la:
01 avg 2022, 07:27
Nebi bilo dobro da Migi ode, nije TC Man.city da moraju svi atletičari biti. Pantelić ako je i dobar teško će odmah u sastav. Al' hajde vidjeti ćemo kud to sve vodi.
Očigledno je Azmir odlučio da ekipu stvara bez emocija. Onda je Belmin trebao biti prvi. Migi jeste spor ali statistički nije tako loše. Mi ostadosmo bez Krpe, Dzafe i Migija koji su davali golove.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 01 avg 2022, 10:30

Ako smo se rastali sa Migijem a jesmo. Zahvaljujemo mu se na suradnji i puno sreće. Nadam se da će pronaći novi klub.
Nama treba napadač koji će davati golove. Ima li takvog jer ove novalje su neprovjerene.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 avg 2022, 10:55

Brkić, Dofo, Džafić, Migi- svi su mogli igrati 10- ku
Mišić je sad jedini dok Pantelić( nepoznato šta čovjek može) ne stekne pravo nastupa.Dok je trener tu nema mjesta panici.Subota nije daleko. :(

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 01 avg 2022, 10:59

Beledija je napisao/la:
01 avg 2022, 07:27
Drug, ne mogu reci jel ovo pametno ili nije, jel idemo u dobro smjeru ili ne. Znam samo da smo tu zahvaljujuci Azmiru, te da treba postovati njegove odluke. Ja nebih ni lijevo ni desno, samo znam da ne postoji igrac koji "mora" igrati, trener je taj koji bira, odlucuje, zato on i snosi odredjene posljedice. Nas cilj je da podmladimo ekipu, ubrzamo igru, maksimalno koliko je moguce. To Sam i pisao pa su mi se ovdje izvrtale rijeci i misljenja, zbog tog radije nekad ostanem bez komentara. Nama su jos "viska" Belmin jer imao je i Previse sansi nije iskoristio. Gavric nema vise brzine i svjezine za nesto vise. Evo da ne navodim dalja imena, svaki onaj, koji ne dize nivo i kvalitet igre treba ga se rjesiti. Iz dosadasnjih situacija ispistavilo se da igraci u zalasku karijeru gledaju samo kako da uzmu marku vise. Vrijeme je pred nama, vidjecemo kako i sta, ono sto je sigurno Azmir je gladan uspjeha, ima volju i zelju, dao je odrijesene ruke treneru da bira i sastavlja ekipu. Ova mlada ekipa ima potencijala, opet kazem uz odredjene korekture i pojacanja.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.