Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
JADNO JADNO JADNO,ovo je brukanje,brukanje na kvadrat,žalosno stanje sa ovim pacovom
Samo me zanima do kad će ova agonija sa kretenom na klupi trajati....
Na igracima se vidi razocaranje sa ovim fudbalom,nemaju vollje trpiti ovu budalu
Samo me zanima do kad će ova agonija sa kretenom na klupi trajati....
Na igracima se vidi razocaranje sa ovim fudbalom,nemaju vollje trpiti ovu budalu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Ovdje jedino Fagioli ima mu*a
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mene raduje da je nasa Hamajlija odbila Real i ostala sa nama...
Strah me pomisliti da je Pirlo ostao i dobio ova pojacanja...
Real da posalje omladince, nadigrali bi nas...mi u fazi napada nikakvih ideja nemamo..ostaje nam nada da drugi kiksaju i mi ufatimo opet CL..
Treba dovesti jos pojacanja ziherici...
Pojacati odbranu svakako..Vlahovica prodati pod hitno, dzaba da mu karijeru upropastimo..

Strah me pomisliti da je Pirlo ostao i dobio ova pojacanja...
Real da posalje omladince, nadigrali bi nas...mi u fazi napada nikakvih ideja nemamo..ostaje nam nada da drugi kiksaju i mi ufatimo opet CL..
Treba dovesti jos pojacanja ziherici...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Prelazni rok 6/10 i to samo zbog Pogbe, Di Mariu i ne računam, covjek ce biti tu godinu. Ocajno, kakvi crni favoriti za scudetto i slične budalaštine, treba ovdje jos minimalno 5 ozbiljnih igrača.
O Allegriu svakako sve znamo, bez fenomenalnih igrača on ne moze podići nivo ekipe s onim sto ima niti razviti specijalno jednu individuu.
McK iščašio rame, nevjerovatno sta se ovdje događa.
O Allegriu svakako sve znamo, bez fenomenalnih igrača on ne moze podići nivo ekipe s onim sto ima niti razviti specijalno jednu individuu.
McK iščašio rame, nevjerovatno sta se ovdje događa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri otkaz do januara ko kuca, onda cemo pricati sta sve treba uraditi naredno ljeto.
Sve u svemu, jos jedna utakmica za ispovracati se dobro, ako navijate za Juve.
Sve u svemu, jos jedna utakmica za ispovracati se dobro, ako navijate za Juve.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa sanse nismo napravili. Nema napada, nema sredine, nema odbrane… ovo je jako lose
Ja prije 7 dana pisem ovdje kako ce nas uzeti scenario gdje cemo "opravdanje"traziti tako sto ce se poceti kritikovati navalni igraci, prozivati ih jer nisu uzeli loptu i prosli kroz 6 igraca i osvojili 60 metara...
I evo, odmah se to pocelo desavati, jutros jedan kolega ovdje pise "di maria uzasan, vlahovic nespreman..." itd
Jednostavno, fudbal koji allegri propagira nema veze sa ovim desetljecem i mbappe da dodje do ponedjeljka ovdje, apsolutno nista se nece promjeniti.
To je jedina istina, i sada nam ostaje samo da vidimo sta je prvo sto nam slijedi.
Ili otkaz nakon 10,15,20 kola
Ili mrcvarljenje na 3,4 mjestu i 2,3 pobjede u ls koje ce biti dovoljne za proljece u ls, zapravo scenario copy/paste prethodne sezone, citaj izgubljena godina, renome jos nize, niko nece vise da dodje itd
Ili, 0,1% sanse ostavljam scenariu gdje ce se desiti neki defanzivni bum iz kojeg cemo dolaziti do nekih 1-0 pobjeda od kojih slezena boli, a oci krvare, uz neku uzasnu sezonu milana ili intera, pa ostanemo u trci za titulu....
Sve u svemu, dje si bio, sta si radio....nista
Zali boze miliona sto se ulazu a cetvrti najplaceniji trener svijeta se igra kornera na treninzima i prosipa suplju na presicama
Uzet 70 miliona od de ligta i odnijeti kloppu pred kucu i dva mafijasa da ga otmu, svezu i dovezu u torino
I evo, odmah se to pocelo desavati, jutros jedan kolega ovdje pise "di maria uzasan, vlahovic nespreman..." itd
Jednostavno, fudbal koji allegri propagira nema veze sa ovim desetljecem i mbappe da dodje do ponedjeljka ovdje, apsolutno nista se nece promjeniti.
To je jedina istina, i sada nam ostaje samo da vidimo sta je prvo sto nam slijedi.
Ili otkaz nakon 10,15,20 kola
Ili mrcvarljenje na 3,4 mjestu i 2,3 pobjede u ls koje ce biti dovoljne za proljece u ls, zapravo scenario copy/paste prethodne sezone, citaj izgubljena godina, renome jos nize, niko nece vise da dodje itd
Ili, 0,1% sanse ostavljam scenariu gdje ce se desiti neki defanzivni bum iz kojeg cemo dolaziti do nekih 1-0 pobjeda od kojih slezena boli, a oci krvare, uz neku uzasnu sezonu milana ili intera, pa ostanemo u trci za titulu....
Sve u svemu, dje si bio, sta si radio....nista
Zali boze miliona sto se ulazu a cetvrti najplaceniji trener svijeta se igra kornera na treninzima i prosipa suplju na presicama

Uzet 70 miliona od de ligta i odnijeti kloppu pred kucu i dva mafijasa da ga otmu, svezu i dovezu u torino

- BuffonGigi
- Kontakt:
Svaku, ali ama bas svaku utakmicu ista prica. Protivnik igra fudbal, nasi igraci stoje postavljeni i gledaju. Kad krenemo u napad, trojica trce, 7 stoji, i za 5 sekundi najvise nemas rjesenje...lopta ide protivniku u noge. Ovo nece biti bolje koga god da dovedemo. I da, bokovi su i dalje ocajni, a Bonucci nam je glavni izvodjac slobodnih udaraca. Iskreno da vam kazem, ni opstanak u Serie A nije siguran...
Pa nista novo moze se reci.. od prosle sezone jos se trazimo na terenu..
valjda i mi nekad pocnemo igrati a ne samo se braniti..
valjda i mi nekad pocnemo igrati a ne samo se braniti..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pogrijesio sam kad sam rekao da nam trebaju 3 igrača u svakoj liniji po jedan. U odbrani nađ treba 2 i treba da se riješimo stručnjaka na klupi.
Nema veze što nije puno ostalo do početka sezone, svakako nije ništa uradio po tom pitanju, svaki iole bolji trener bi napravio bar neki pomak.
Ovo što igramo pod allegrijem je ravno igri dok nas je vodio del neri.
Nema veze što nije puno ostalo do početka sezone, svakako nije ništa uradio po tom pitanju, svaki iole bolji trener bi napravio bar neki pomak.
Ovo što igramo pod allegrijem je ravno igri dok nas je vodio del neri.
#ALLEGRIOUT
Mister je zadovoljan 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
McKennie tri do cetiri mjeseca.
Ziherica je gadna pojava,a njegov fudbal još gadniji,antifudbal njegov su odoicno opisali @dino i @Buffon,za tesko povracanje.
Ponovo izgubljena godina

Ziherica je gadna pojava,a njegov fudbal još gadniji,antifudbal njegov su odoicno opisali @dino i @Buffon,za tesko povracanje.
Ponovo izgubljena godina
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo iz mjeseca u mjesec najvise boli. Poimanje dobrog za Allegrija i ostatak fudbalskog svijeta nije isto. On ili je na nekim teskim drogama, ili smo svi mi ostali.
-
- Kontakt:
Danda 100%BuffonGigi je napisao/la: ↑31 jul 2022, 10:36Ovo iz mjeseca u mjesec najvise boli. Poimanje dobrog za Allegrija i ostatak fudbalskog svijeta nije isto. On ili je na nekim teskim drogama, ili smo svi mi ostali.
#ALLEGRIOUT
Ko je sledeci...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
Sporo izgleda Juve na terenu, bez obzira ko usao ili izasao. Fali brzih igraca. Nekako svaka ekipa mi brze izgleda. E sad je li to do priprema ili neceg drugog ne znam.
1946
Americka turneja je godinama teska ubleha gdje se igrači vrate povrijeđeni, nedovoljno se radi, snimaju se reklame i obilaze znamenitosti. To je kad prodas dusu.
Juventus je trebao u kakve planine i igrati sa nizerazrednim ekipama, praviti plan i program, a ne ici s idejom osvajanja trzista, kakva crna USA.
Juventus je trebao u kakve planine i igrati sa nizerazrednim ekipama, praviti plan i program, a ne ici s idejom osvajanja trzista, kakva crna USA.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Amer staklo. Ne treba ovdje puno pameti, imas 4-5 igraca koji su 40% sezone out, u narednih 10 dana mora se ozbiljno pojacat ekipa, dva igraca pod moranje.
Max Allegri
Katastrofa u najavi ostanes bez dva igraca iz veznog reda na pripremama, pored toga imas Chiesu koji je povrijeđen i nema ga do iza SP.
Vezni red sada treba najmanje dva igraca, od toga jedan mora biti top igrac, sto je najgore ostat ce i Arthur i Rabiot na kraju zbog povreda, a ovi momci ce biti poslani na posudbe.
Vezni red sada treba najmanje dva igraca, od toga jedan mora biti top igrac, sto je najgore ostat ce i Arthur i Rabiot na kraju zbog povreda, a ovi momci ce biti poslani na posudbe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.