FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovakve tekme kad se nahajcamo smo mi prije redovno kiksali i odmah se ugasi i hajc i zalet i sve. Veceras momci izorali teren, odusevili nas sve. Mogu ocekivati da ce ih raja opet ispostovati.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Sarajevo je zicer ove godine za kladionicu, samo trpat "vise golova u drugom poluvremenu". Trkom slomimo protivnika i onda je lagano. I ona greska Trake kod treceg gola je produkt dekoncentracije uzrokovane stalnim nasim presingom, kao i Cetkovic proslo kolo.
Al kako mi je drago zbog Merse, nek je zacepio usta kriticarima, a posebno forumskom botu sa 16 fb profila koji sam sebi replicira na zvanicnoj stranici i pljuje Ahmu. U prosloj tekmi je treci gol 95% njegov, nocas majstorija u stilu Drogbe. Pishaj ih doktore dokle god mozes, nije Fedja budala sto te ostavio.

Al kako mi je drago zbog Merse, nek je zacepio usta kriticarima, a posebno forumskom botu sa 16 fb profila koji sam sebi replicira na zvanicnoj stranici i pljuje Ahmu. U prosloj tekmi je treci gol 95% njegov, nocas majstorija u stilu Drogbe. Pishaj ih doktore dokle god mozes, nije Fedja budala sto te ostavio.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
31 šut prema golu u dvije utakmice
,to sam uvijek kod Feđe volio što traži da se puca kad se god za to ukaže prilika bilo to 5 ili 30 metara.Prije smo imali taj problem kad smo cesto htijeli sa tim loptama nekako u gol da se ušetamo.
I na ovaj sistem igre je apsolutno normalno ocekivati da ce ti odbrana ispasti,jednostavno mora puknut na širokom prostoru i da ti se desi da se protivnicki napadac ispali,to je rizik ovog fudbala i to tako mora,i po mom upravo zbog takvog fudbala ce Mujakic uvijek igrati jel ovdje moraš brzog stopera imati da ti brani toliki prostor i opet njemu tako brzom je realno da ce neko pobjec jer kod nas stoperi vrlo cesto sami brane polovinu terena neznam jeste svjesni koliko je to,naravno da nekad mora pobjec,prirodno je jbg.
Super je ovo sve,igramo u tom ritmu koji nije baš specifican da se ovdje gleda.To je veceras i rekao trener Sloge.
Prezadovoljan stvarno,bukvalno nisam strahovao ni kad je prvo zavrsilo ,vidio sam da je samo pitanje vremena kad ce procepit.A eto u prvom smo napravili više sansi a nismo dali ni gola,u drugom nam je sve skoro ušlo.Desavat ce se to da nas nekad nece gol,ali samo ne odsupati od ovog nacina igranja i nema zime.
Bravo za sve danas od sve cista 10,teren,tribine

I na ovaj sistem igre je apsolutno normalno ocekivati da ce ti odbrana ispasti,jednostavno mora puknut na širokom prostoru i da ti se desi da se protivnicki napadac ispali,to je rizik ovog fudbala i to tako mora,i po mom upravo zbog takvog fudbala ce Mujakic uvijek igrati jel ovdje moraš brzog stopera imati da ti brani toliki prostor i opet njemu tako brzom je realno da ce neko pobjec jer kod nas stoperi vrlo cesto sami brane polovinu terena neznam jeste svjesni koliko je to,naravno da nekad mora pobjec,prirodno je jbg.
Super je ovo sve,igramo u tom ritmu koji nije baš specifican da se ovdje gleda.To je veceras i rekao trener Sloge.
Prezadovoljan stvarno,bukvalno nisam strahovao ni kad je prvo zavrsilo ,vidio sam da je samo pitanje vremena kad ce procepit.A eto u prvom smo napravili više sansi a nismo dali ni gola,u drugom nam je sve skoro ušlo.Desavat ce se to da nas nekad nece gol,ali samo ne odsupati od ovog nacina igranja i nema zime.
Bravo za sve danas od sve cista 10,teren,tribine

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 jul 2022, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jest seks dobar i sve to, ali 90 minuta bez hebiba, krleta, palica, dupovca

NEMA NAZAD
- Kockoglavi
- Kontakt:
Scentar objavio solidna posjeta oko 5000. **** im mater solidnu usta smetljarska
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su odlični, klix objavio da ima ''blizu 4.000 navijača 10 minuta prije početka utakmice''Kockoglavi je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:39Scentar objavio solidna posjeta oko 5000. **** im mater solidnu usta smetljarska

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:

MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:41Oni su odlični, klix objavio da ima ''blizu 4.000 navijača 10 minuta prije početka utakmice''Kockoglavi je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:39Scentar objavio solidna posjeta oko 5000. **** im mater solidnu usta smetljarska
![]()
![]()
Sunce ti zarko, sta smo mi gledali i nekako prezivili prosle sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SavezKockoglavi je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:39Scentar objavio solidna posjeta oko 5000. **** im mater solidnu usta smetljarska

Da je manji stadion realno pisali bi da nas je 12 hiljada

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 jul 2022, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A 5 milja ispred stadiona red do parkingaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:41Oni su odlični, klix objavio da ima ''blizu 4.000 navijača 10 minuta prije početka utakmice''Kockoglavi je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:39Scentar objavio solidna posjeta oko 5000. **** im mater solidnu usta smetljarska
![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Bagaric? Veca slina nije igrala za nas jbt, za njega je Melunovic Luis Suarez.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ma ne mozes sve nabrojati, uvijek nekog zaboravis, bilo ih je 15napoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:47Bagaric? Veca slina nije igrala za nas jbt, za njega je Melunovic Luis Suarez.
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
I jos nesto, treba pohvalit ekipu Sloge. Vrlo simpaticna ekipa, ljudi dosli da pokusaju igrat fudbal, bez valjanja, bez prljave igre. Svaka im cast na tome.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Kakva noć!!!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nasadit će oni još ekipa kao Borac, i ja sam očekivao klasičnu hrkljuš ekipu iz druge lige, a ljudi imaju solidnu mladu ekipu i par puta su pokazali fine kombinacije u kontri. Prošlogodišnju našu dizel ekipu bi sažvakali ljudi.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:51I jos nesto, treba pohvalit ekipu Sloge. Vrlo simpaticna ekipa, ljudi dosli da pokusaju igrat fudbal, bez valjanja, bez prljave igre. Svaka im cast na tome.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imamo sta imamo i to je to, ja cisto sumnjam da cemo mi vidjet vise od 2-3 tekme na kojima ce stoperski par biti Anicic-Drobarov.
Anicic pogotovo, covjek je gotovo uvijek povrijedjen.
Ali nije ni ovo lose sa Andrejom, pogotovo protiv slabijih ekipa jer momak ce bez problema iznijeti svaku loptu.
Anicic pogotovo, covjek je gotovo uvijek povrijedjen.
Ali nije ni ovo lose sa Andrejom, pogotovo protiv slabijih ekipa jer momak ce bez problema iznijeti svaku loptu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fantastična ekipa, ako budu na ovom ili makar približnom nivou oni će biti dosta iznad crte. Trener gospodin pravi.joker90 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:54Nasadit će oni još ekipa kao Borac, i ja sam očekivao klasičnu hrkljuš ekipu iz druge lige, a ljudi imaju solidnu mladu ekipu i par puta su pokazali fine kombinacije u kontri. Prošlogodišnju našu dizel ekipu bi sažvakali ljudi.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:51I jos nesto, treba pohvalit ekipu Sloge. Vrlo simpaticna ekipa, ljudi dosli da pokusaju igrat fudbal, bez valjanja, bez prljave igre. Svaka im cast na tome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ikiću, noga ti se pozlatila što je onako pljunu bez razmišljanja. Skočili smo ko da je gol u play off-u. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvo drugo poluvrijeme
Ikić Dal prekucali
Uzdravlje
Atmosfera

Ikić Dal prekucali
Uzdravlje

Atmosfera

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Armija1987, Elddar, head88, HordasFks, johntravolta123, Oerde, pinki, Posejdon, Sanchez87hz, Serha, USB, Vrhbosnian i 175 gostiju.