Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kenny Dalglish has rejected reports linking Pepe Reina with a Liverpool exit, and says the keeper will be at Anfield for "a long, long time".

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- King Kenny
- Kontakt:
Kako to King,iskusno odmah smiri strasti da ne bi bilo daljih razglabanja i sl. tako to treba da se radi.Han!$;Lfc je napisao/la:Kenny Dalglish has rejected reports linking Pepe Reina with a Liverpool exit, and says the keeper will be at Anfield for "a long, long time".

Long live the King

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma ovi spanci su ko na serijama svalercine nisu nimalo vjerni.. Nebi me cudilo da zadnjih dana prelaznog ljetnog roka Reina preda zahtjev za transfer.. Zato odmah ga treba pitati oces da ides ili da ostanes, da mozemo naci dostojnu zamjenu a ne da moramo astronomske cifre davat posljednji dan prelaznog roka..
Gerrardu svaka cast. Hvala mu u zivotu.
Uprkos činjenici da je u januarskom prelaznom roku doveo Luisa Suareza i Andyja Carrolla, čelnici Liverpoola imaju u planu na ljeto dovesti još jednog napadača na Anfield Road.
Prema pisanju katalonskog Sporta uprava Redsa se obratila upravi Barcelone u namjeri da dovede mladog napadača Blaugrane Bojana Krkića čija je cijena oko 20 miliona eura.
Krkić s Barcelonom ima ugovor do 2015. godine i Guardiola ga vidi kao budućnost kluba, ali je ove sezone u 18 nastupa postigao samo tri gola i trener Barce nije nimalo zadovoljan njegovim učinkom.
Prema pisanju katalonskog Sporta uprava Redsa se obratila upravi Barcelone u namjeri da dovede mladog napadača Blaugrane Bojana Krkića čija je cijena oko 20 miliona eura.
Krkić s Barcelonom ima ugovor do 2015. godine i Guardiola ga vidi kao budućnost kluba, ali je ove sezone u 18 nastupa postigao samo tri gola i trener Barce nije nimalo zadovoljan njegovim učinkom.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Neke novosti :
Liverpool have confirmed that Daniel Ayala has joined Derby County on loan until the end of the season.
Liverpool manager Kenny Dalglish has told Christian Poulsen he still has a future at the club - if he impresses in training.
"He has showed he is ready to use all the players, so if I do what he asks, hopefully I will play more often." said poulsen
Now it appears as though manager Kenny Dalglish and director of football strategy Damien Comolli have identified Real Madrid youngster Sergio Canales as a possible summer addition.
_____Canales also fits in with Liverpool's new transfer policy which aims to bring young players to the club.
Liverpool have confirmed that Daniel Ayala has joined Derby County on loan until the end of the season.
Liverpool manager Kenny Dalglish has told Christian Poulsen he still has a future at the club - if he impresses in training.
"He has showed he is ready to use all the players, so if I do what he asks, hopefully I will play more often." said poulsen
Now it appears as though manager Kenny Dalglish and director of football strategy Damien Comolli have identified Real Madrid youngster Sergio Canales as a possible summer addition.
_____Canales also fits in with Liverpool's new transfer policy which aims to bring young players to the club.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- kumkalesic
- Kontakt:
Biti ce velika borba oko dovodjenja Bojana. Bayern, Napoli, Arsenal... sada i Liverpool, mada se njegovo ime spominjalo i proslog ljta kao moguca akvizicija Reedsa... Nisam bas siguran da ce Barca prodati ovog igraca, prakticki on je jedini napadac na klupi
Joint_fc
slazem se sa ovimfera je napisao/la:ne znam bas... roy je odlican trener za male ekipe. samo ne znam bas koliko ce uspjeti napraviti sa onom slabom odbranom wba... to je ekipa kojoj su krila i napad jaca strana i ja ne kontam sta ce roy pokusati sa njima al vidjecemo ja mislim da bi mogao izboriti opstanak on.Rizah je napisao/la:![]()
![]()
Roy imenovan novim trenerom WBA
![]()
![]()
Našli su pravog čovjeka koji će ih vratiti u Championship![]()
Biće gutavo protiv njih sada, jer im gostujemo za dva mjeseca. Biće gutavo, biće 0-2
P.S. Carrol se ove sedmice vraća treninzima
samo steta ce biti ako ode u WBA, dosad su igrali fudbal, a on ce napraviti od njih super defanzivnu ekipu, naravno trebat ce mu vremena, ali ne sumnjam da ce to uspjeti uraditi, ali na kraju je najvazniji rezultat
taj vezni red je jak samo po imenima, na terenu to bi bilo blago receno losekumkalesic je napisao/la:Ma razumijem vas, i ja sam slicnog misljenja, mada opet kad poslim na vezni red sa Gerrardom, Meirelesom i Pirlom...ne znam![]()
![]()
Agger mi je uz kapitena najdrazi igrac Liverpoola, da je htio mogao je otici u real, milan... ali nije, iako je sjedio na klupi, cekao je svoju priliku, i mnogo je puta rekao da je ponosan na to sto igra u Liverpoolu, na kraju prosle sezone kada se nije znalo kakva je buducnost Liverpoola, Agger je prvi rekao da ostaje u Liverpoolu, a volim gledati tog momka kako sa lakocom igra, i samo steta sto je imao toliko problema sa povredama, sad bi sigurno bio jos bolji igrac, ali on je jos uvijek "mlad" i odigrat ce on jos mnogo utakmica, nadam se u dresu Liverpoolareds je napisao/la:Agger prozvao Torresa: Nikada ne bih napravio poput Fernanda
Danski branič Liverpoola Daniel Agger ''razapeo'' je donedavnog suigrača Fernanda Torresa jer je krajem siječanjskog prijelaznog roka prešao iz Liverpoola u Chelsea...
Chelsea je Liverpoolu platio 50 milijuna funti odštete za španjolskog reprezentativnog napadača, koji je u dresu ''plavaca'' debitirao prošle nedjelje baš protiv Liverpola. ''Redsi'' su slavili 1-0. Agger je tijekom dvoboja jednom prilikom ''uvalio'' lakat Torresu...
- Nogomet je sport kontakta - kratko je objasnio.
No, još veći udarac je Danac zadao Španjolcu na verbalnom planu.
- Neprihvatljivo je da nogometaš Liverpoola prijeđe u redove rivala. Ja sam Danac, mi imamo respekt prema klubu za kojeg igramo. Ja sam ponosan svaki puta kada navučem Liverpoolov dres. Nikada ne bih mogao otići u neki drugi klub u Engleskoj. Potovo u Manchester United ili Everton, na primjer. Tu se samo očituje koliko imate poštovanja prema klubu za kojeg igrate - nedvosmisleno je izjavio 26-godišnji Agger, član Liverpoola od 2006. godine.
Ipak, u nastavku je malo stao na loptu.
- Liverpool je zaradio veliki novac na Torresu. Ukoliko neki igrač više ne želi biti dio momčadi, nema razloga da ga klub nastoji zadržati. U Liverpoolu je Torres svima bio drag, i još uvijek jest, jer je dobar dečko. Stoga mu želimo sve najbolje u Chelseaju - osim kada igra protiv nas.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- kumkalesic
- Kontakt:
Dobar opis, SVALERCINERed Assassin je napisao/la:Ma ovi spanci su ko na serijama svalercine nisu nimalo vjerni.. Nebi me cudilo da zadnjih dana prelaznog ljetnog roka Reina preda zahtjev za transfer.. Zato odmah ga treba pitati oces da ides ili da ostanes, da mozemo naci dostojnu zamjenu a ne da moramo astronomske cifre davat posljednji dan prelaznog roka..

Joint_fc

Sarajevo i Liverpool
- kumkalesic
- Kontakt:
Iako kao i svaki pravi navijac Barce zelim da se rijesimo Bojana, pogotovo za tu veliku svotu od 20 miliona kako se spominje, mislim da ga ne biste trebali kupovati i da biste dzaba bacili pare na njega. Bojan je nejač i u spanjolskoj ligi, kamoli u engleskoj jer je nekakav slabasan i s engleskim odbranama se ne bi mogao izboriti.
Za njega su klubovi kao sto je ajax, kod vas bi bio tarlasika isto kao i kod nas
Za njega su klubovi kao sto je ajax, kod vas bi bio tarlasika isto kao i kod nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlične slike, imaju mjesto u kolekciji. 

[youtube][/youtube]
Covjece !
Covjece !

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ne zelim ni ja vidjeti Bojana u Liverpoolu, on nije neki igrac i sigurno ne vrijedi 20MRomariooo je napisao/la:Iako kao i svaki pravi navijac Barce zelim da se rijesimo Bojana, pogotovo za tu veliku svotu od 20 miliona kako se spominje, mislim da ga ne biste trebali kupovati i da biste dzaba bacili pare na njega. Bojan je nejač i u spanjolskoj ligi, kamoli u engleskoj jer je nekakav slabasan i s engleskim odbranama se ne bi mogao izboriti.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma šta će nam Krkić još treba da dadnemo 20 mil. za njegaRomariooo je napisao/la:Iako kao i svaki pravi navijac Barce zelim da se rijesimo Bojana, pogotovo za tu veliku svotu od 20 miliona kako se spominje, mislim da ga ne biste trebali kupovati i da biste dzaba bacili pare na njega. Bojan je nejač i u spanjolskoj ligi, kamoli u engleskoj jer je nekakav slabasan i s engleskim odbranama se ne bi mogao izboriti.

Kako vidim Carroll je počeo trenirati

kad možemo očekivati njegov debi???

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Pa nije toliko ozbiljna ta njegova povreda poceo je i s loptom trenirati, vjerovatno ce se vratiti do kraja mjeseca. 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- King Kenny
- Kontakt:
Ma nije to toliko ozbiljno,takve price plasiraju dusmani i ljubomorne duse koje ne zele dobro Liverpoolu te na taj nacin nastoje unijeti nemir u nas tabor i opstruirat dobre rezultate...VELA je napisao/la:Pa nije toliko ozbiljna ta njegova povreda poceo je i s loptom trenirati, vjerovatno ce se vratiti do kraja mjeseca.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.