FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa nismo ovog Stolicu doveli, lik unisti Partizan
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj teme noc pred prvu domacu tekmu ove sezone. Tacno ko da vam fali materijala oko cega bi kenjali. Ebo vas sfk.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ooooo za Saraj`voooooo
I zivot dati je maloooooo
I zato znaaaaaaj
Da bicu tu i u dobru i u zlu
Na sjeveruuuu stojimoooo
Samo tebe volimo i bodrimoooo
Za tebe jaaaa pobicu seeee
Zajedno do kraja do pobjedeeee

I zivot dati je maloooooo
I zato znaaaaaaj
Da bicu tu i u dobru i u zlu
Na sjeveruuuu stojimoooo
Samo tebe volimo i bodrimoooo
Za tebe jaaaa pobicu seeee
Zajedno do kraja do pobjedeeee

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
SVI NA SJEVER
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Još samo 24h! SVI NA KOŠEVO, SVI NA SJEVER SUTRA!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Joj svani bem ti zivot.
Orilo gorilo
Orilo gorilo
Ja prvi ne volim euforiju i bombastične najave, ali stvarno nije nerealno da do derbija na Grbavici 27. augusta, svežemo sve same pobjede; Sloga - Tuzla - Posušje - Igman - Sloboda 

-
- Kontakt:
Jedino mi je Tuzla mozda upitna,ovo ostalo plitak potok

Volio bi da se igra sa Tuzlom odma sad u srijedu da zavrsimo to(provjerio sam tako ce vjerovatno i biti).Prvo da igramo na Kosevu drugo bolje sad dok je lagan raspored nego nekad poslije da nam šuknu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jul 2022, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel se zna dal igramo protiv tuzle, posusja na Koševu ili nicaZe?
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
-
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Sutra privremena izmjena režima saobraćaja zbog utakmice između Sarajeva i Sloge
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost FK Sarajevo za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige, obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”, na dijelu od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, radi sigurnog održavanja fudbalske utakmice sutra, subota, 30. jula, od 17:00 sati do 24:00 sata.
Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, u navedenom vremenu, osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.
Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave jeste ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta "Pionirska dolina").
Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.
Po rješenju Ministarstva, radi funkcionalne obustave saobraćaja treba osigurati prisustvo redara organizatora i službenika policije na svim raskrsnicama preusmjerenja saobraćaja, saopćila je Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sutra-p ... /220729135
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost FK Sarajevo za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige, obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”, na dijelu od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, radi sigurnog održavanja fudbalske utakmice sutra, subota, 30. jula, od 17:00 sati do 24:00 sata.
Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, u navedenom vremenu, osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.
Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave jeste ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta "Pionirska dolina").
Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.
Po rješenju Ministarstva, radi funkcionalne obustave saobraćaja treba osigurati prisustvo redara organizatora i službenika policije na svim raskrsnicama preusmjerenja saobraćaja, saopćila je Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Samo polako, ne letite pred rudu.
I ja bi volio da ih riješimo odmah u srijedu, dok smo u ovoj nekoj pozitivi. Tuzla je po meni puno slabija nego prošle sezone, ne vjerujem da ce nam sa Semirom Smajlagicem u napadu, predstavljati problem na Koševu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:45Jedino mi je Tuzla mozda upitna,ovo ostalo plitak potok![]()
Volio bi da se igra sa Tuzlom odma sad u srijedu da zavrsimo to(provjerio sam tako ce vjerovatno i biti).Prvo da igramo na Kosevu drugo bolje sad dok je lagan raspored nego nekad poslije da nam šuknu
- hordesofdevil
- Kontakt:
Mnogi ce me mozda napast jer je prerano govorit o ovom, ali ove godine je titula nasa. Sjetite se dobro ovog sto sam napisao i ocekujem da nakon dizanja pehara neko odgovori na ovaj post
Samo daj boze da ne bude nekih povreda i lagani smo.
La Banda Del Diablo !
- Objektivac1946
- Kontakt:
Znači klub očekuje ozbiljnu posjetu čim su zatražili ovoSarajevoForza je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:49Sutra privremena izmjena režima saobraćaja zbog utakmice između Sarajeva i Sloge

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Sutra ispod 10k je sramota
-
- Kontakt:
Evo izgleda ovi u AmeriKi zadovoljni sa Pidrom, mogli bi mi češće prodavati igrače tamo.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ako ne bude sutra petocifren broj podbacili smo i nemamo pravo nista pricat lose ni o igracima ni o upravi
Neki dan Mirvic sjedio sa sportskim direktorom St. Louisa, objavio na Instagramu.TarpiTarpi je napisao/la: ↑29 jul 2022, 22:29Evo izgleda ovi u AmeriKi zadovoljni sa Pidrom, mogli bi mi češće prodavati igrače tamo.