Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Donira on i kapom i sakom
Al porezna nikako da naplati svoj novac
Al porezna nikako da naplati svoj novac
Mislim da se zagorovo stanje nakon finala kupa naglo pogoršalo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Koja ciganija od države. 
Partizan i Zvezda kao klubovi imaju budžete daleko više nego što nama treba za prvenstvo i mi kao to nemamo, moramo po dijaspori skupljat. Tuga.
Zato je Mirvić dobra stvar u našem fudbalu. Ako bude nastavio pametno ulagati, jedino tako se može neki iskorak očekivati. Pa tad će i neki drugi klub se podići, doći će neki drugi investitor.
Ali eto, prvo da se on riješi i izbori protiv parazita koji nagrnu čim se lova negdje ukaže.

Partizan i Zvezda kao klubovi imaju budžete daleko više nego što nama treba za prvenstvo i mi kao to nemamo, moramo po dijaspori skupljat. Tuga.
Zato je Mirvić dobra stvar u našem fudbalu. Ako bude nastavio pametno ulagati, jedino tako se može neki iskorak očekivati. Pa tad će i neki drugi klub se podići, doći će neki drugi investitor.
Ali eto, prvo da se on riješi i izbori protiv parazita koji nagrnu čim se lova negdje ukaže.
Ako Mirvic uspije, a na dobrom je putu da to i ostvari onda bi se kapija i za druge klubove otvorila...Handre nas politicari koji jednostavno ne zele zakon o sportu i cak oni zanesenjaci koji bi uletjeli za razvitak i napredak naseg fudbala obicno se predomisle i krenu dalje...LeonProfessional je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:34Koja ciganija od države.
Lijepa vam je crnka ko lutka, nema staShategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 13:57Komšo, riješili smo da malo više angažiramo marketing.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 13:54
Jadne curice
A jesu se Pitari zadali da ih bude vise nego nas
Aaaaaaa
A vidi ih ko lutke u bordo majama![]()
Zar im ne stoje dobro, a komšo?

-
- Kontakt:
Pogledas sjednicu opstine Centar i vijecnicu Bosno i sve ti bude jasno. Kaze krava kakvi to radovi ove vrste da se sad rade,misli na teren u augustu kad su pozari,suse itd mi smo kaze partneri sa savezom u ovom projektu a nas niko nista ne pita,hocemol mi nadgledati te radove,ovaj teren je kostao Rijeku 700 hiljada a nas ce vise itd itd kao da ona daje pare a ne UEFALeonProfessional je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:34Koja ciganija od države.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ništa, tražite skauta.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:

U naselju Švrakino Selo na mjestu nekadašnje pijace u ulici Safeta Hadžića gradit će se moderni trgovački centar.
Kako kažu iz Općine Novi Grad Sarajevo, radi se o poslovno-prodajnom centru "Penny Plus’".
"Općina Novi Grad Sarajevo izdala je urbanističku saglasnost investitoru 'Penny Plus' na ovom lokalitetu. Vrijednost investicionih radova je oko 11. miliona KM, a realizacijom ovog objekta bit će obezbijeđeno oko 40-tak novih radnih mjesta. Objekat će biti izgrađen na dva sprata, ukupne površine 5.500 metara kvadratnih", navode iz ove općine.
Što se tiče sadržaja poslovno-prodajnog centra, u podrumskoj i suterenskoj etaži predviđena je garaža sa 58 parking mjesta zajedno sa skladišnim prostorom.
"Prizemna etaža predviđena je kao prostor za prodaju sa zelenom pijacom, dok će se na dvospratnim dijelovima nalaziti poslovni prostori i prostori uslužnih djelatnosti", dodaju.
Ustvrdili su da je objekat nekadašnje pijace godinama bio odlagalište otpada, predstavljao je ruglo ovog naselja, kao i opasnost po zdravlje i sigurnost stanovnika naselja Švrakino Selo.
"Firma 'Penny Plus' je nakon rušenja devastiranih objekata uspjela riješiti većinu imovinsko-pravnih odnosa, te postati vlasnik zemljišta koje je u malim parcelama bilo privatno vlasništvo, te se obratila Općini za izgradnju objekta. Izgradnjom ovog objekta, naselje Švrakino Selo koje je izgrađeno davno i sastoji se od starog dijela zgrada i novog padinskog dijela gdje se nalaze individualni stambeni objekti nema nijedan objekat ovakvog tipa i samim tim će ova izgradnja doprinijeti kvaliteti života stanovnika ovog naselja", naglašavaju iz Općine Novi Grad.
GOLEMO SI SELO MOJE
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Dvojica seronja,eto oni znaju sve detalje
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bureković će svoju karijeru nastaviti u Ujpestu, u koji dolazi kao slobodan igrač nakon što se prethodno razišao sa turskim Goztepeom.
I on je već bio igrač Sarajeva, ali ga Hadžić nije kontaktirao, pa zato nije došao
I on je već bio igrač Sarajeva, ali ga Hadžić nije kontaktirao, pa zato nije došao
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nogometaš Dževid Avdihodžić napustio je redove premijerligaša Slobode iz Tuzle, međutim, nije dugo bio slobodan na tržištu.
Ovaj 19-godišnji desni krilni napadač po vokaciji tako je odlaskom iz redova Slobode pojačao FC Rodange 91 iz Luksemburga.
Vidio čovjek da je jača liga i napravio pravi transfer
Ovaj 19-godišnji desni krilni napadač po vokaciji tako je odlaskom iz redova Slobode pojačao FC Rodange 91 iz Luksemburga.
Vidio čovjek da je jača liga i napravio pravi transfer
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Zelja navijaca je bio sva sreca pa ni on ni Ovcina nisu dosli,nego kako ste vi jel sve ok? Investitor,stadion,Ball de Or?
Uhhh, Sloboda - Velez, yebeno ...Sloboda se mora cupati, a Velezu poslije Malte nije ni do cega
Nisi mu dužan odgovoriti, frajer ne zna da li je pošao ili došao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:26Zelja navijaca je bio sva sreca pa ni on ni Ovcina nisu dosli,nego kako ste vi jel sve ok? Investitor,stadion,Ball de Or?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 50 gostiju.