AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Diaz je u ovom trenutku treca opcija. Pravi Paolo snažnu grupu od 17-18 igrača i to mladih igrača a već sad snažnih, tako da braćo budućnost je svijetla. Naravno da treba tu da bude uvijek i 4-5 iskusnih lisac, ali Maldini to zna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romano ima mizeran procenat "svojih" priča i ekskluziva, uglavnom se šlepa uz druge. Ali eto, ono što je sigurno jeste da će rijetko kad izletiti sa nesigurnim infom jer je izgradio taj nekakav renome.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle, Origi, Pobega, Adli i CdK.. kao što napisah neki dan, Milan će ući u sezonu sigurno 30% jači nego lani. Pioli će imati slatke muke i veliki broj opcija za startnih 11.
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko mlad i polivalentan tim, kakav zalog za budućnost

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još 3 igrača nas dijele od toga da ovo bude brutalan skup mladih igrača.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma Longo ima i imao je dosta fula
Ima neki Semo na Twitteru, nije novinar vec ima neki kontakt i nekad objavi informacije, budu tacne i dosta ispred ostalih.
Al ajd, barem da ne čitamo više da ce biti gotovo sve za 48h

Ima neki Semo na Twitteru, nije novinar vec ima neki kontakt i nekad objavi informacije, budu tacne i dosta ispred ostalih.
Al ajd, barem da ne čitamo više da ce biti gotovo sve za 48h
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ziyech, centralni vezni, Tanganga/Ndicka. To su buduće mete i iće to puno brže.
Charles sutra leti za Milano, ljekarski u nedjelju i u ponedjeljak predstavljanje. Takav je plan navodno.
Charles sutra leti za Milano, ljekarski u nedjelju i u ponedjeljak predstavljanje. Takav je plan navodno.
- Beduin
- Kontakt:
Tanga, Dick, e samo jos takva imena trebamo 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Posljednjih desetak godina stvarno imamo igrače sa jako interesantnim imenima 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- senadrosoner
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trenira odvojeno već 10 dana i za 3-4 dana će se priključiti ostatku tima.senadrosoner je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:07Trenira li Origi sa timom vidim nema ga u pripremnim utakmicama?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet ćemo i ima li kuvveta u Maldiniju junioru. Imat će dovoljno minuta u sezoni koja je pred nama, pa cemo da vidimo da li ima kvalitet da se vrati u Milan.
CDK, Adli i Origi su već sad svemirski brod u usporedbi sa prošlosezonskim ofanzivcima (mimo Lea). Naravno potrebno je dati vremena i pustiti da prođu kroz proces adaptacije, ali već sad u startu su bolji nego što će igrači poput Diaza ili Salamandera ikad biti.
Hvalim te bože, poslije čitave decenije više nam neće krvariti oči od balvana operisanih od kreacije i tehnike.
Ostala je rupa odlaskom Kessija i bez obzira što će Benaser ove sezone najvjerovatnije dobiti status prvotimca, mora se dovesti novi veznjak. Ovo ostalo je manje-više sređeno, potrebno je samo poraditi na širini.
Hvalim te bože, poslije čitave decenije više nam neće krvariti oči od balvana operisanih od kreacije i tehnike.

Ostala je rupa odlaskom Kessija i bez obzira što će Benaser ove sezone najvjerovatnije dobiti status prvotimca, mora se dovesti novi veznjak. Ovo ostalo je manje-više sređeno, potrebno je samo poraditi na širini.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ziyech noćas nije u kombinacijama za meč sa Udineseom. Već kreću nagađanja da je i on blizu Milana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vittielo tvrdi da će Milan nakon CDKa dovesti još najmanje 2 igrača u narednim danima.
Također svi hvale Milan i Maldinija jer su napravili transfer od 35 miliona a da pri tome ne moraju nikoga prodati. To dovoljno govori u kako dobrom stanju ne klub
Također svi hvale Milan i Maldinija jer su napravili transfer od 35 miliona a da pri tome ne moraju nikoga prodati. To dovoljno govori u kako dobrom stanju ne klub
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nek' smo više iscigančili De Ketelaerea 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedan od najvećih talenata na kontinentu se ne dobija tek tako