Fultz je obecavao, prvi pick, ali eto imat' ce izgleda ispod prosjecnu karijeru, u svakom slucaju zaradit' ce dobre pareZabit je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:54Mozda jesmo mi penzionisani propalimahic je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:50Aldin je prije jedno 3 godine u Zaostrogu na kosarkaskom kampu (njemu tada oko 15 godina, meni 37) zakucao preko mene; doduse i tada je bio veci za glavu... kasnije je usao da polozi loptu a ja kao nesto cu ga blokirati i udarim ga slucajno, naravno poceo krvariti iz nosa... osjecao sam se grozno i to je to bilo sto se tice moje kosarkaske karijere
ah da i zaboravio sam dodati, kad sam zivio u Oak Park, IL, naselje pored Chicaga, moj sadasnji kum i ja (tada nam je bilo oko 18 godina) cesto bi igrali kosarke u dvoristu, i dolazio bi jedan malac oko 10 godina, znao svasta nesto sa loptom pravo talentovan, ali ogromna razlika u godinama pa smo ga cesto blokirali itd... uglavnom igrao bi sa nama redovno. godinama kasnije ispostavi se da je to Iman Shumpert koji je osvojio NBA prsten sa Cavaliersima. hahaali samo nek ovi momci prave sto vise uspjeha
![]()
Kad sad svi flexamo, igro sam sa Fultzom kad smo imali 16 al je brat zato sad propo hahah