FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
mani se onih tamo preko Drine

- ElCartel11
- Kontakt:
Here we go!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04A zasto su uhljupi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:56Mirvic je donirao KSBIH,pomaze i ovim uhljupima iz SFK sa velikim novcem
Jel znas ti ko je SFK Sarajevo ?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ništa one nama ne donose osim troškova, klasični paraziti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04A zasto su uhljupi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:56Mirvic je donirao KSBIH,pomaze i ovim uhljupima iz SFK sa velikim novcem
2FCUM je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:535posto?
Zgadili su se ljudima zbog zapošljavanja (uhljebljenja) njihovih igracica i kadrova u strukture FK Sarajevo.Buljubašićka, Azra Numanović, Potura......ne znam jel i ona bivša Lazićeva sponzoruša Adna Tatarević bila u SFKU.Uglavnom nek se drže dalje od našeg kluba, nek se bave SFKom i niko im nista nece reci.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04A zasto su uhljupi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:56Mirvic je donirao KSBIH,pomaze i ovim uhljupima iz SFK sa velikim novcem
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Večeras konačna odluka/potvrda da u srijedu igramo s Tuzlom. Zanimljivo, Mateo Musa je delegiran i za tu utakmicu kao i za ovu sutra 

Ja bih volio da igramo. Odmah se rijesiti te zaostale tekme i vozdra.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:47Večeras konačna odluka/potvrda da u srijedu igramo s Tuzlom. Zanimljivo, Mateo Musa je delegiran i za tu utakmicu kao i za ovu sutra![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Koliko lijepih vijesti i dešavanja u i oko kluba u zadnja dva mjeseca.
Kako je lijepo biti navijač Sarajeva ovih dana
KOŠEVO ZOVE!!!

Kako je lijepo biti navijač Sarajeva ovih dana

KOŠEVO ZOVE!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zaista prelijepo. Svaki dan se probudiš i dočeka te neka nova lijepa vijest. Stvarno nerealno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Elhamdulillah stvarno
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Hahahahahahaha Anela jesi li to ti? HahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahaTatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04A zasto su uhljupi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:56Mirvic je donirao KSBIH,pomaze i ovim uhljupima iz SFK sa velikim novcem
-
- Kontakt:
Kad bi tako gledali ne bi postojalo pola klubova u drzavi, sve su to burad bez dna ili paraziti da tako kazemo. Ali ima nesto i drugo, nije sve u parama pa klubovi postoje.BordoSaga2 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:28Ništa one nama ne donose osim troškova, klasični paraziti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04
A zasto su uhljupi?
Ali one makar osvajaju titule i igraju ligu prvaka. Promovisu ime i bordo boju koliko toliko. Okupljaju omladinu, redovno pozivaju na utakmice i ucestvuju u ostalim marketinskim aktivnostima. Ja sam drugaciji od tebe i volim sve bordo-bijelo. Ja kad vidim sitnicu na njihovoj fb stranici da je novo pojacanje predstavljeno kao "i minela je bordo" meni srce zaigra a da ne govorim kad se setaju ligom i deru sve redom.
Kad neko vrijedja nase igrace meni je muka. Ili kad neko kaze nesto protiv sjevera ja se najezim. Nije sve u parama. Sta ako se plati neka kazna. Klub ne bi bio tako velik da nema hz i sjevera vjerujte. Ja ne bih mozda ni navijao za fks da nisam otisao na sjever, a mnogo je takvih.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Bgm ovo je Azra ili Anela. Nema treće.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 19:10Kad bi tako gledali ne bi postojalo pola klubova u drzavi, sve su to burad bez dna ili paraziti da tako kazemo. Ali ima nesto i drugo, nije sve u parama pa klubovi postoje.BordoSaga2 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:28Ništa one nama ne donose osim troškova, klasični paraziti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17
Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...
Ali one makar osvajaju titule i igraju ligu prvaka. Promovisu ime i bordo boju koliko toliko. Okupljaju omladinu, redovno pozivaju na utakmice i ucestvuju u ostalim marketinskim aktivnostima. Ja sam drugaciji od tebe i volim sve bordo-bijelo. Ja kad vidim sitnicu na njihovoj fb stranici da je novo pojacanje predstavljeno kao "i minela je bordo" meni srce zaigra a da ne govorim kad se setaju ligom i deru sve redom.
Kad neko vrijedja nase igrace meni je muka. Ili kad neko kaze nesto protiv sjevera ja se najezim. Nije sve u parama. Sta ako se plati neka kazna. Klub ne bi bio tako velik da nema hz i sjevera vjerujte. Ja ne bih mozda ni navijao za fks da nisam otisao na sjever, a mnogo je takvih.
žene ženskog dijela fudbalskog kluba nikome ne bi smetale, žene ženskog fudbalskog dijela kluba uhljebljene na pozicije muškog fudbalskog kluba smetaju itekakoTatamata1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:17Vecina navijaca drugih klubova bi bila ponosna da ima zenski fudbalski klub kao sto je nas. Ali samo mi ih ne mozemo smisliti i posermo se na sve njihove titule. Biramo najpogrdnije rijeci za njih. Tako je i s nasim legendama, nasim igracima, navijacima...LovacnaJelene je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:04A zasto su uhljupi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:56Mirvic je donirao KSBIH,pomaze i ovim uhljupima iz SFK sa velikim novcem
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, GangEvil, kogmagie46 i 36 gostiju.