AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Plusvalenza za Saleta bi bila super. Ali politika kluba je takva da mladi igrači imaju prednost u odnosu na ove starije. Mada neka posudba u osrednji klub u Italiji nije loša opcija. Sale bi imao dobru minutažu i moglo bi se procijeniti koliko zaista može
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ja opet mislim da bi Leao vise prizao na ovoj klasicnoj RW poziciji, nego na SS zbog svoje brzine i koristenja prostora, on je najopasniji kad primi loptu i krene linijom gdje start i brzina su mu ponajveci aduti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Lijevo krilo koje je spada u top 5 na svijetu, hocete stavljati desno
Pa da je jednako dobar desno, ne bi gledali Saleta i Mesija na toj poziciji
Duga je sezona, ima 5 izmjena pokrivati ce CDK i Adli tu poziciju i doci ce Ziyech pred kraj prijelaznog roka

Pa da je jednako dobar desno, ne bi gledali Saleta i Mesija na toj poziciji

Duga je sezona, ima 5 izmjena pokrivati ce CDK i Adli tu poziciju i doci ce Ziyech pred kraj prijelaznog roka
- Beduin
- Kontakt:
Samo LW i nista drugo. Greskom sam napisao RW, ali nije daleko od istine da bi cak i desno bolje pruzao nego kao SS. 
075 ❤
075 ❤
Ma mogao bi on igrati SS u nekoj varijanti 3-5-2 mada kao što kolega napisa on je najbolji kad igra lijevo krilo, može iskoristiti svoju brzinu i prodornost.
Il Club più titolato al mondo!

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
To je to, hajd nek se najveca sapunica ovog ljeta zavrsila napokon
Adli je smeker igrac. Igra prema naprojed mnogo lopti i napada prostor odmah poslije pasa. Slicnu karakteristiku ima Hakan.
Veliko pojacanje ce biti, uprkos par nedostataka koje ima.
Veliko pojacanje ce biti, uprkos par nedostataka koje ima.
- OldFashioned
- Kontakt:
On the Renato Sanches track for Milan, it’s very unlikely at this point.
Paolo Maldini was not pleased with Jorge Mendes and Renato's camp for slowing down the negotiations
to wait for PSG to intervene after months of work to strike a deal.
Paolo Maldini was not pleased with Jorge Mendes and Renato's camp for slowing down the negotiations
to wait for PSG to intervene after months of work to strike a deal.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Odoh vidjeti kad ce Romano reci HERE WE GO.
075 ❤
075 ❤
Eto ga, konacno HERE WE GO

Hvala vise bogu da se ovo i zavrsi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pokupili smo jednog od najvećih evropskih talenata za 36M.
Procenat od prodaje važi samo ako je transfer veci od 32M. Mada do prodaje nece nadam se ni doci.
Next stop vezni red.

Procenat od prodaje važi samo ako je transfer veci od 32M. Mada do prodaje nece nadam se ni doci.
Next stop vezni red.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
To volim procitati
takve vas volim, sa lijepim haberom.
E sad daj Ziyecha i onog Tangangu i neka gori Planeta cijela.
E sad daj Ziyecha i onog Tangangu i neka gori Planeta cijela.
075 ❤
075 ❤
Do prodaje svakako neće doći, otići će za džabe. 
Nek' je više i ovo završilo, već sam duboko u sebi bio prežalio ovaj transfer jer sam mislio da će se Milan karakteristično povući iz pregovora. Sama činjenica da je Maldini ovoliko odstupio od svog modus operandia bi trebalo dovoljno govoriti, uopšte ne dvojim u njegove kvalitete i to da Pioli već tačno zna gdje i kako će ga koristiti.
Sad se može ići dalje, veznjak i defanzivac. I mooožda Ziyech, iako je to vjerovatno operacija koja će se odviti krajem merkata i to pod uvjetom da Salamandera nekome uvale.

Nek' je više i ovo završilo, već sam duboko u sebi bio prežalio ovaj transfer jer sam mislio da će se Milan karakteristično povući iz pregovora. Sama činjenica da je Maldini ovoliko odstupio od svog modus operandia bi trebalo dovoljno govoriti, uopšte ne dvojim u njegove kvalitete i to da Pioli već tačno zna gdje i kako će ga koristiti.
Sad se može ići dalje, veznjak i defanzivac. I mooožda Ziyech, iako je to vjerovatno operacija koja će se odviti krajem merkata i to pod uvjetom da Salamandera nekome uvale.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svaka pohvala i za momka koji se odrekao pola miliona plate, odnosno ukupno 2.5M samo da bi završio u Milanu.
Sad je do njega. Žestok rad i samo rad, talenat je neupitan.
S obzirom da nema još puno do kraja merkata a još manje do početka sezone, sljedeći transferi će ići brže.
Nadam se da Renato neće doći, jer je pokazao svojim postupcima kakav je karakter, a Milan i Maldini ne rade sa takvima. Više volim da dovedu ono dijete iz Aston Ville
Sad je do njega. Žestok rad i samo rad, talenat je neupitan.
S obzirom da nema još puno do kraja merkata a još manje do početka sezone, sljedeći transferi će ići brže.
Nadam se da Renato neće doći, jer je pokazao svojim postupcima kakav je karakter, a Milan i Maldini ne rade sa takvima. Više volim da dovedu ono dijete iz Aston Ville
Treba se sad rijesiti Bakayoka i mozda Saleta i dovesti jednog veznog i to krilo desno, kontam kad su vec uzeli Messiasa da njega nece prodavati ili posudjivati, al opet sam skeptican i da ce se Saleta rijesiti, mislim da njega Pioli bas gotivi
Kako god vidjecemo, sa Adlijem, CDK i Diazom milism da smo puno jaci prema naprijed
Veza je za sada na Benaseru, Tonaliju, Pobega, Krunic i Bakayoko, nije ni to toliko lose, ali samo nam daj to krilo i da se nadamo prolasku grupe u LP
Kako god vidjecemo, sa Adlijem, CDK i Diazom milism da smo puno jaci prema naprijed
Veza je za sada na Benaseru, Tonaliju, Pobega, Krunic i Bakayoko, nije ni to toliko lose, ali samo nam daj to krilo i da se nadamo prolasku grupe u LP
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.