English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Rooney je u samom vrhu engleskog fuzbala, gledajuci i prema broj asistencija na toj vjecnoj tablici.
Jedan je od rijetkih napadaca koji su, glede ove statistike u drustvu legendarnih veznjaka.
Naravno Wazza je za karijere pokrivao vise pozicija i cesto je takticki zrtvovan zarad timskog blagostanja. Masa nevjerovatnih kontri, preokreta, kljucnih trenutaka te na kraju titula su djelo ovog majstora, koji je pokretao svu tu masineriju.
Kad god bi ga Fergi gurnuo u vrh, taj je punio po zelji.
U EPL nema mnogo boljih, mozda Henry i jos...
Jedan je od rijetkih napadaca koji su, glede ove statistike u drustvu legendarnih veznjaka.
Naravno Wazza je za karijere pokrivao vise pozicija i cesto je takticki zrtvovan zarad timskog blagostanja. Masa nevjerovatnih kontri, preokreta, kljucnih trenutaka te na kraju titula su djelo ovog majstora, koji je pokretao svu tu masineriju.
Kad god bi ga Fergi gurnuo u vrh, taj je punio po zelji.
U EPL nema mnogo boljih, mozda Henry i jos...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Brajton plaho sere s čupavim. 50 miliona za beka neće niko dat ako nije već neko dokazan u najboljim klubovima, 30 im je mjera i ako to ne prihvate ispast će idioti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ključni igrac, igrač sezone, jos 4 godine ugovora. Mogu traziti 200
30

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
@bodi pa vec ste par puta dali 50 milki za bekove sta je to za Arapske pareee..
Drogba je najclutch igrac kojeg sam ikada gledao.
Finala su bila njegove utakmice po pravilu..
Drogba je najclutch igrac kojeg sam ikada gledao.
Finala su bila njegove utakmice po pravilu..
Prestani drkat na nostalgiju i pogledaj brojke. Kakav **** Drogba sa ovim ostalim.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Koliko sezona je Drogba prebacio 20 golova u ligi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ok.Sport90 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:26Koje smece od analize. Kaze iz svih liga kad dolaze u EPL budu slabiji, ispade kao Englezi su top i ovi sto dolaze iz drugih liga su kao inferiorniji, a istina je totalno drugacija - i njaveci igraci EPL su stranci, liga je jaka zbog stranaca i zbog vanjskih ulaznih transfera.
Niti jedan engleski igrac od 2000 pa do danas nije bio na nivou recimo jedno Henrija, Aguera, Silve, De Brujnea, Drogbe, Ronalda o golmanima da ne pricamo. Najvece legnde i najbolji igraci EPL su stranci.
A Englezi koji se usude otici u druge top lige u ogromnom broju slucajeva budu totalni flop.
Sad da se napravi trenutni najbolji tim EPL - bas me zanima koliko ce biti igraca koji su ponikli u EPL i koliko ce biti igraca koji su dosli iz drugih liga
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Suarez možda. Al tesko Aguero, Rooney je kompletniji ofanzivac a o titulama da ne govorim
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 29 jul 2022, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Danas sam saznao da ako ne osvojis EPL = nisi nikad nista osvojio.
Dvaput.
Ali imao je brutalne sezone i bez prebacivanja tih golova, gotovo svake sezone 10+ asistencija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Oduševljen sam, od ovog svaki dan naučiš nešto novo. Znači ovim tempom ni Kane neće biti legenda kada ode u mirovinu. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Bezveze nostalgija, imao clutch utakmica al da su neke bolesne i brutalne sezone nisu, nije nivo Aguera, Suareza itd.
Salah se sprda s tim Drogbinim sezonama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav je ovo tandem bio.
Steta Sturridge je moga imati daleko bolju karijeru ali povrede su ga satrale.
Zato ga je i Celzi prodao..
Drogba je skoro svaku utakmicu dva stopera nosio na ledjima.
Bio zasluzan za sve dobro u napadu Celzija bez njega truba bili.
Jedan od vecih mudonja u historiji..
Cuj nisu brutalne lik rijesio vise finala.
Probio Celzijev CL curse prvo jer je izjednacio pa onda odlucujuci penal..
Nije sve u brojkama...
Pa i sam sam rekao da nije njihov nivo, ali Drogba je bio fenomenalan svejedno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Koliko je Kane underrated. 
Možda čak i ne bih žalio i da je otišao u City samo da pokaže o kakvom igraču se radi.

Možda čak i ne bih žalio i da je otišao u City samo da pokaže o kakvom igraču se radi.
-
- Kontakt:
drogba je klasa za aguera nema govora nije sve u golovima. Drogba i Henry su najbolji napadaci lige
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke, nerkolfc i 3 gosta.