Govorio sam ja slicno nesto, ako nas sta moze zajebat to ce biti ova Zenica,dzaba da je teren ko Bernabe dole ,neutralni teren nikako nemože biti ko domaci,za nadati se samo da ce to stici uraditi u roku i da necemo puno propustiti al dabogdo.
.
On se potom osvrnuo i na rekonstrukciju terena koja se trenutno obavlja, istakavši da su se možda mogli izabrati bolji i pogodniji datumi za takav poduhvat.
"Ljeti su dobri tereni svugdje, nije ovo zimski period pa da su nam loši tereni. Sada smo prinuđeni ići na loše terene što nije u redu, ali dobro, neko je odlučio da sad budu ti datumi renoviranja. Ne znam da li se moglo raditi nešto u pauzi ili da li se može raditi tokom zimske pauze. Da li se moglo nešto napraviti od 15. novembra do 15. decembra ili eventualno do Nove godine, pa da mimoiđemo ove stvari, to je sad pitanje za nekog drugog. Da nije lako, sigurno da nije, ali Bože moj, kako svima tako i nama. Ja lično bih volio da smo sve utakmice igrali na Koševu, jer imamo pozitivan raspored domaćih utakmica, a u prijateljskim utakmicama smo i pokazali da nam znači ta podrška navijača. No dobro, nije problem ako budemo i trebali igrati u Zenici, a kad ćemo igrati zaista nemam odgovor na to pitanje", zaključio je Dudić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".