Jesmo zapeli za taj ekonomski

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mma_hz je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:04
Sto si ti tako nadmen i kurcevit jel?JavierBosnia je napisao/la: ↑29 jul 2022, 01:39Hahahahahahahaha ostavit cu te da vjerujes u te svoje proracune. ta podzemna umjesto zapada bi morala imati jedno 10 spratova da se izjednaci nivo sa cestom, pa jeste li ikada vidjeli i prosli krug oko Koseva
Al dobro nemam namjeru se raspravljati, sanjate o tome. Ovaj projektovao sa Mirvicem preko poruka na instagramu, volio bih te poruke bas vidjeti proslijedi u poruke ziv bio
Momci pisu i mastaju..sta je tu problem?Uredu da diskutujes al ti nesta ono prcas ,ti ono fol sa visoka nesta komentarises.Ateriraj ili ne seri.
A ne znam... Nemojte me pogrešno shvatiti, meni je država na prvom mjestu i sve ono što je predstavlja. Tako i ta košarka koju ne pratim uopšte. Ne znam ni pravila da budem iskren.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:47
S obzirom na veliki broj poziva bh. građana koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji žele pomoći finansiranje košarkaških reprezentacija naše zemlje, Košarkaški savez BiH pokrenuo je prikupljanje sredstava putem GoFundMe platforme i u SAD.
Kako ističe generalni sekretar KSBiH Amer Čolan, pomoć dijaspore može biti ključna u pokušaju da se zatvori finansijska konstrukcija za pripreme reprezentacija i učešće na velikim takmičenjima.
“Riječ je o akciji sličnoj onoj u Australiji, koju je također pokrenula naša dijaspora. Odlučili smo je pokrenuti nakon poziva bh. građana koji žive u SAD, a koji zaista žele pomoći. Kontaktirali smo zatim Ismira Mirvića, predsjednika FK Sarajevo, koji se također uključio u ovu priču, a nadamo se da će njegov primjer slijediti još ljudi dobre volje”, kaže Čolan.
Sad vidim na ovoj stranici gofundme da je Mirvić organizovao ovo, kakav čovjek![]()
Toliko je dobar da graniči sa glupošću. I ne mislim u lošem kontekstu, već ono kad kažeš za nekog da je previše dobar da ga možes praviti budalom bez problema. Samo me toga strah kod njega, jer smo mi pogan narod. A u njegove namjere i dobrotu ne treba sumnjati.
Pa u kanetu su konobari sa majicama FK Sarajeva