Babke je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:05
OldFashioned je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:18
Babke je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:07
Velež je odigrao najbolje što je mogao.
Bojim se i pomisliti kako li onda izgleda kada odigraju najgore što mogu.
Vidjet ćeš još gore sad kad opadne moral. Dudić je prije odlaska rekao da je ekipa izuzetno limitirana i da mu treba 5 pojačanja. Da sad ne ulazimo u razloge njegovog odlaska, budimo realni mi nismo ni trebali igrati evropu. Taj kup, a posebno finale nisu odraz veležove kvalitete. Pravi pokazatelj ti je pozicija na tabeli.
ja bih volio da Osimu daju punu podršku kao što su dali dudiću pa će stvari vremenom doći na svoje.
Sigurno će dobiti šansu.
Ja prvi nisam bio oduševljen kad je dolazio u klub, rekao sam meni nit smrdi nit miriše, ali kad je već tu u klubu treba dobiti pravu priliku. Jedna premijerligaška i dvije evropske utakmice nisu prilika kakvu trener treba da dobije. Na kraju krajeva i Osim je izjavio da je cilj borba za ta mjesta koja vode u Evropu tako da ne znam šta raja uopšte očekuje. Biće tu i poraza i pobjeda, igra ne ohrabruje ali vidićemo u PL kako stojimo. Realno ovaj Hamrun nije nimalo naivna ekipa.
Pričalo se o nekim pobunama igrača i u onoj fazi sa Feđom, lafo bojkotuju ga, pa na kraju ispade šupljak niđe veze. Raja mlati svašta tako da nešto ne vjerujem ni ovaj put da ima nešto od toga. Priča se o nekim klanovima, bojkotima, urotama.. al tako to ide kad imaš par loših rezultata.
Imamo limitiranih igrača u ekipi istina, ali ti igrači mogu poslužiti kao rotacija u PL. Pokazalo se u Evropi da se na njih ne možeš osloniti al šta je tu je, imamo što imamo. Par novih igrača treba da se uigraju sa postojećim timom i to je to. Nadati se nekim aman rezultatima ne možemo, treba istini pogledati u oči.
Kao navijač tražim duplu krunu, a isto tako treba spustiti lopticu i dugoročno razmišljati. Vizija i strategija treba biti stadion, ulaganje u omladinski pogon, angažovanje mladih igrača i slično.
Bez obzira na sve, uvijek kad prenoći slegnu mi se emocije i sjetim se gdje smo bili prije pet godina a gdje danas.
Forzza