Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

el pistolero
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la el pistolero » 11 feb 2011, 08:33

Italian newspaper Leggo are reporting that Liverpool are chasing Napoli striker Ezequiel Lavezzi.

It states that the Italian club fear a bid from the Reds at the end of the season.

The Argentine has been on good form this season, helping Napoli to second in Serie A, and has scored seven goals in 26 games.

The 25-year-old forward is currently earning less that €2million a year, according to Leggo, and Liverpool are willing to give the player a salary bettering that by €1million if he joins the Merseyside club in the summer.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 11 feb 2011, 08:43

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... il+Online)

Sammy Lee bio je prisutan na utakmici izmedu Danske i Engleske kako bi posmatrao Christiana Eriksena...

Takoder, Liverpoolovi skauti su bili na utakmici izmedu Francuske i Engleske, u uzrastu do 20 godina, kako bi pratili nogometasa Sociedada, Antoinea Griezmanna.

Pogledajte, Henryev intervju;

http://www.bing.com/videos/watch/video/ ... y/12yaasm9
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 feb 2011, 10:55

Daniel Agger "I think it's unacceptable
to play for one of Liverpool's
rivals. For a Dane it is about
having respect for the club you
play at.
"I am proud to pull on my
Liverpool jersey and will never go
to another club in England."
Danski kralj :D :D :D :D
Joint_fc

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 feb 2011, 11:51

:lol: :lol: :lol: Roy imenovan novim trenerom WBA :lol: :lol: :lol:
Našli su pravog čovjeka koji će ih vratiti u Championship :lol:
Biće gutavo protiv njih sada, jer im gostujemo za dva mjeseca. Biće gutavo, biće 0-2 :lol:

P.S. Carrol se ove sedmice vraća treninzima ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2011, 12:10

Rizah je napisao/la::lol: :lol: :lol: Roy imenovan novim trenerom WBA :lol: :lol: :lol:
Biće gutavo protiv njih sada, jer im gostujemo za dva mjeseca. Biće gutavo, biće 0-2 :lol:

ne znam bas... roy je odlican trener za male ekipe. samo ne znam bas koliko ce uspjeti napraviti sa onom slabom odbranom wba... to je ekipa kojoj su krila i napad jaca strana i ja ne kontam sta ce roy pokusati sa njima al vidjecemo ja mislim da bi mogao izboriti opstanak on.
You are someone else I am still right here

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 11 feb 2011, 12:15

Rizah je napisao/la::lol: :lol: :lol: Roy imenovan novim trenerom WBA :lol: :lol: :lol:

Slažem se u potpunosti,al valjda je u pitanju engleski ekspresionizam sopstvenim trenerskim snagama. Roy ma koliko bio ime u fudbalu,nije još dosegao rang ozbiljnog premijerligaškog trenera,da ne kažem da je u klasi kada su treneri u pitanju Siniše Mihajlovića i recimo Maradone.
A ako već pričamo o opstanku volio bih da oni ispadnu,recimo prije oni nego West Ham.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2011, 12:26

melanholicar je napisao/la:

Slažem se u potpunosti,al valjda je u pitanju engleski ekspresionizam sopstvenim trenerskim snagama. Roy ma koliko bio ime u fudbalu,nije još dosegao rang ozbiljnog premijerligaškog trenera,da ne kažem da je u klasi kada su treneri u pitanju Siniše Mihajlovića i recimo Maradone.
A ako već pričamo o opstanku volio bih da oni ispadnu,recimo prije oni nego West Ham.
ja bi rekao da taj sinisa mihajlovic i maradona trebaju prvo da postanu treneri pa onda da se porede sa royem. roy jeste bio grozan pa mozda i vise od toga u liverpoolu al postoje dokazi da je on trener da je vodio mnoge klubove i reprezentacije i osvajao neke trofeje i napravio neke uspjehe a za tu dvojicu kvazi trenera je vjerovatno previse i zamisliti da nesto osvoje...
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 feb 2011, 12:43

Agger prozvao Torresa: Nikada ne bih napravio poput Fernanda

Danski branič Liverpoola Daniel Agger ''razapeo'' je donedavnog suigrača Fernanda Torresa jer je krajem siječanjskog prijelaznog roka prešao iz Liverpoola u Chelsea...

Chelsea je Liverpoolu platio 50 milijuna funti odštete za španjolskog reprezentativnog napadača, koji je u dresu ''plavaca'' debitirao prošle nedjelje baš protiv Liverpola. ''Redsi'' su slavili 1-0. Agger je tijekom dvoboja jednom prilikom ''uvalio'' lakat Torresu...

- Nogomet je sport kontakta - kratko je objasnio.

No, još veći udarac je Danac zadao Španjolcu na verbalnom planu.

- Neprihvatljivo je da nogometaš Liverpoola prijeđe u redove rivala. Ja sam Danac, mi imamo respekt prema klubu za kojeg igramo. Ja sam ponosan svaki puta kada navučem Liverpoolov dres. Nikada ne bih mogao otići u neki drugi klub u Engleskoj. Potovo u Manchester United ili Everton, na primjer. Tu se samo očituje koliko imate poštovanja prema klubu za kojeg igrate - nedvosmisleno je izjavio 26-godišnji Agger, član Liverpoola od 2006. godine.

Ipak, u nastavku je malo stao na loptu.

- Liverpool je zaradio veliki novac na Torresu. Ukoliko neki igrač više ne želi biti dio momčadi, nema razloga da ga klub nastoji zadržati. U Liverpoolu je Torres svima bio drag, i još uvijek jest, jer je dobar dečko. Stoga mu želimo sve najbolje u Chelseaju - osim kada igra protiv nas.
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 feb 2011, 13:06

slika

Hahaha koja tetovaža iskače ???? :D :D

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 feb 2011, 13:09

Unica_Liverpool_ je napisao/la:slika

Hahahah hello kitty....a aggerova najjaca... :lol:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 feb 2011, 13:13

Unica_Liverpool_ je napisao/la:slika

Ko je ovaj zadnji :roll:
nema potpisa

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 feb 2011, 13:14

AC Milan have decided to hold back on contract negotiations with leading star Andrea Pirlo until April, and as a result the Rossoneri now risk losing him on a free transfer when his current deal runs out this summer A number of leading European clubs have been alerted by the questionable decision that means Pirlo is free to talk to and sign a pre-contract agreement with another club. The Gazzetta dello Sport in Italy claims that Inter Milan, Juventus, Barcelona and Real Madrid are all coveting the World Cup winning playmaker as well as English interest coming from Liverpool.

Znam da su sve to spekulacije, ali sta mislite da li bi nam dobro dosao Andrea Pirlo.
Joint_fc

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 feb 2011, 13:21

kumkalesic je napisao/la:AC Milan have decided to hold back on contract negotiations with leading star Andrea Pirlo until April, and as a result the Rossoneri now risk losing him on a free transfer when his current deal runs out this summer A number of leading European clubs have been alerted by the questionable decision that means Pirlo is free to talk to and sign a pre-contract agreement with another club. The Gazzetta dello Sport in Italy claims that Inter Milan, Juventus, Barcelona and Real Madrid are all coveting the World Cup winning playmaker as well as English interest coming from Liverpool.

Znam da su sve to spekulacije, ali sta mislite da li bi nam dobro dosao Andrea Pirlo.
Apsolutno ne,prvenstveno zbog godina..sjajan je igrac al godine cini svoje... ;)

YNWA!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 feb 2011, 13:22

kumkalesic je napisao/la:AC Milan have decided to hold back on contract negotiations with leading star Andrea Pirlo until April, and as a result the Rossoneri now risk losing him on a free transfer when his current deal runs out this summer A number of leading European clubs have been alerted by the questionable decision that means Pirlo is free to talk to and sign a pre-contract agreement with another club. The Gazzetta dello Sport in Italy claims that Inter Milan, Juventus, Barcelona and Real Madrid are all coveting the World Cup winning playmaker as well as English interest coming from Liverpool.

odlican je on igrac al mislim da nam ne treba igrac od 32 godine ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 feb 2011, 13:27

Ma razumijem vas, i ja sam slicnog misljenja, mada opet kad poslim na vezni red sa Gerrardom, Meirelesom i Pirlom...ne znam :?: :?: :?:
Joint_fc

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 feb 2011, 13:29

Za razliku od nekih bivsi trenera Liverpoola ovoj bar vodi neki klub 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 13:31

Kakav Reina u Arsenalu, nista od toga nema prvo jer golman nije potreban a drugo neoprostivim cinom je uvrijedio Arsenal i pokazao nepostovanje zajedno sa ciganom Piqueom kada je u Madridu nabio Fabregasu dres sugavog spanskog politickog polukluba.
Dio Arsenala

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 11 feb 2011, 13:34

-Paja je napisao/la:Kakav Reina u Arsenalu, nista od toga nema prvo jer golman nije potreban a drugo neoprostivim cinom je uvrijedio Arsenal i pokazao nepostovanje zajedno sa ciganom Piqueom kada je u Madridu nabio Fabregasu dres sugavog spanskog politickog polukluba.
Cesc će otići na ljeto u klub kakav Arsenal nikad biti neće,a Emirates će postavit parolu na zapadu sa sloganom,ode Cesc a titule nema tuga je topčiderska pregolema,naravno na maternjem engleskom jeziku.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 11 feb 2011, 13:41

-Paja je napisao/la:Kakav Reina u Arsenalu, nista od toga nema prvo jer golman nije potreban a drugo neoprostivim cinom je uvrijedio Arsenal i pokazao nepostovanje zajedno sa ciganom Piqueom kada je u Madridu nabio Fabregasu dres sugavog spanskog politickog polukluba.
Cesc će otići na ljeto u klub kakav Arsenal nikad biti neće,a Emirates će postavit parolu na zapadu sa sloganom,ode Cesc a titule nema tuga je topčiderska pregolema,naravno na maternjem engleskom jeziku.
Otisao si u off,umjesto sto se trudis da nas impresioniras svojim isuvise inteligentim postovima bolje da pazis na kojem si topicu.
U koji ce to klub Cesc da ode :?:
Da nije mozda Fiorentina :lol: ,cuj ljubicice,zali boze igracine na tvom avataru sto je igrao u jednom takvom inferiornom klubiću :roll:
Da ne bude off evo samo da spomenem da nas je ta Fiorentina uspjela izbaciti iz LP u doba najvece scouserske krize,da ne bude da vas samo hulim :lol:
Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 11 feb 2011, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

YNWA!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 feb 2011, 13:42

Divno je kad ucim ovako neznalice normalno da Arsenal nikad nece biti politicki klub bravo mozda i nisi glup.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.