Ja predlazem januar-februarObjektivac1946 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:48Čuj tajming loš ia izgradnju, oj Bože uzmi me dok nije kasno![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja predlazem januar-februarObjektivac1946 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:48Čuj tajming loš ia izgradnju, oj Bože uzmi me dok nije kasno![]()
Ma idući juni, svakako Evropu igramo u ZeniciJavierBosnia je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:50Ja predlazem januar-februarObjektivac1946 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:48Čuj tajming loš ia izgradnju, oj Bože uzmi me dok nije kasno![]()
![]()
Rekonstrukcija stadiona + izgradnja objekata pored (hotel i sl).
Po trenutnom raspoloženju mislim da neće biti problema sa tim, da ćemo tu zemlju dobiti džaba a Mirvić i investitori tu graditi sve što su htjeli jer nije u pitanju samo hotel i smještajni kapacitet za igrače. Samo treba pričati sa ljudima i to raditi na sedmičnom nivou jer vidim da se ova vijećnica ''žalila'' da nije bilo dovoljno sastanaka vezano za preuzimanje stadiona.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:59Rekonstrukcija stadiona + izgradnja objekata pored (hotel i sl).
Koliko sam shvatio jedino sto trazi jeste da im ustupe prostor zemlju pored stadiona
Za teren - USVOJENO!
Sjetimo mu se svega sto ima.
izgleda da je onaj nacrt sto je bio na Ajlinom storiju tacanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:05Sjetimo mu se svega sto ima.
Kako se zove ova s naočalama, yebo li je otac!
Nek mi se javi unitedovac opet, nek me ismijava za investiciju od 100 miliona, majmune glupi![]()
![]()
100 miliona dinara
Ovo mi u rangu sa ovim robotima
Trenutno korisnika/ca: alacious, Dave, HordasDolacMalta, juka55 i 48 gostiju.