AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 28 jul 2022, 15:49

Romagnoli13 je napisao/la:
28 jul 2022, 15:31
Zato i kažem, Adli kad se potpuno privikne na ekipu i ligu, to će da bude magija, uz sve to CDK kao ispomoć sa desne strane.

Milan samo igrače u koje potpuno vjeruju plaća preko 25M. Leao 29, Tomori 29, Theo tek nešto ispod, i sad CDK 35 miliona. Kad treba keš se i daje.
CDK nije krilo druze. Ofanzivni vezni ili lazna 9ka. Ziyech vjerovatno dolazi kao desno krilo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 15:53

meepo je napisao/la:
28 jul 2022, 15:49
28 jul 2022, 15:31
Zato i kažem, Adli kad se potpuno privikne na ekipu i ligu, to će da bude magija, uz sve to CDK kao ispomoć sa desne strane.

Milan samo igrače u koje potpuno vjeruju plaća preko 25M. Leao 29, Tomori 29, Theo tek nešto ispod, i sad CDK 35 miliona. Kad treba keš se i daje.
CDK nije krilo druze. Ofanzivni vezni ili lazna 9ka. Ziyech vjerovatno dolazi kao desno krilo.
Igra sve pozicije iza napadača kao i tu "lažnu devetku". U ovoj formaciji može biti samo RW i kasnije preći u vrh napada, jer Giroud može imati ozbiljniju minutažu samo još ove godine.

A u Pioliovom sistemu, rotacije tokom meča nisu novost, tako da se često i same formacije promjene tokom samog meča.

CDK će u ovom Milanu biti primarno RW uz povremene uloge na drugim pozicijama. A Ziyech ako dođe, CDK će u špic. A Origi i Giroud čekati minute s klupe najvjerojatnije.

Ali vidjet ćemo, pred nama je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 jul 2022, 15:55

U njemu i Adliju ćemo imati dodatnu taktičku odnosno formacijsku polivalentnost, mada se ja i dalje nadam Hakimu s obzirom na našu istoriju sa povredama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jul 2022, 16:21

Zasto bi bio RW ili u spic, kad frajer treba da dodje na 10-ku :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 28 jul 2022, 16:21

Još kad bi se taj vezni red malo sredio. Neće valjda na 3 fronta krenuti sa ovim što ima.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 jul 2022, 16:22

Sanches ili neko sličnog profila je MUST.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 16:56

milanist je napisao/la:
28 jul 2022, 16:21
Zato sto vec desetku pokriva nista manje talentirani Adli, a tu je i Diaz.

Najnovija informacija za Charlesa glasi, da on odbija da trenira sa ekipom i da je završio sa Brugge-om. Njegov fokus je samo na Milanu. Tako da bi posao mogao/trebao da bude gotov u narednim satima vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jul 2022, 17:08

28 jul 2022, 16:56
milanist je napisao/la:
28 jul 2022, 16:21
Zato sto vec desetku pokriva nista manje talentirani Adli, a tu je i Diaz.

Najnovija informacija za Charlesa glasi, da on odbija da trenira sa ekipom i da je završio sa Brugge-om. Njegov fokus je samo na Milanu. Tako da bi posao mogao/trebao da bude gotov u narednim satima vjerovatno.
Ako dodje CDK ce na 10-ku zivi bili pa vidjeli :D a Adli nek ganja neku drugu poziciju, mada mislim da ce u pocetku i biti rezerva :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 jul 2022, 17:14

...However, as reported by Il Giornale, Elliott Management do not seem willing to inject new liquidity to give Maldini and Massara the opportunity to also sign Chelsea winger Hakim Ziyech who remains destined to be an alternative to De Ketelaere.

The American fund are in the last transfer window of their ownership as Gerry Cardinale will take over with RedBird Capital in September, so any large expenses can be ruled out.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 17:30

Ako imaju 35 miliona za CDKa, ima tu još nekih 30ak miliona za ostale poslove. A bilo kakve vijesti o financiranju u ovom trenutku niti su bitne a vjerovatno niti istinite.

Samo budala može misliti da RedBird i Eliott nisu napravili plan za merkato.

Broj 14 izgleda više nije dostupan u Milan Store-u. Ili je neka greška ili jednostavno Bakayoko odlazi a taj broj uzima CDK.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 17:43

Daljnje informacije za najskupljeg igrača u historiji belgijske lige. Milan je sa zadnjom ponudom prešao cifru od 35M. I ako Brugge odbije, Milan više neće pregovarati sa njima. Maldini je uradio sve što je mogao.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 19:44

Agenti koji se brinu o CDKu su dali izjave za medije. Tvrde da Charles želi samo Milan i niti jedna druga ponuda ga ne zanima. Čak je spreman odreći se i jednog dijela već dogovorene plate samo da se dogovor završi. A i izuzetno je frustriran ponašanjem čelnika Bruggea koji ovoliko odugovlače dogovor.

Konačni odgovor od čelnika belgijskog kluba se očekuje već za par sati. Milan je poslao ponudu koja prelazi 35M sa bonusima.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 19:56

Dalje u izjavama se kaže da je isključivo zbog Bruggea dogovor nije postignut ranije. Massara i Maldini čekaju u Casa Milan konačni odgovor od Bruggea. CDK je obaviješten o situaciji, tako da i on čeka.

Tako tvrdi Longo nakon razgovora sa agentima Charlesa.

Ako transfer se ne desi, nije do mene.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jul 2022, 20:39

CDK i ako bude tu nece uzeti 14 broj vec 90 koji nosi i sad

Ali Rom sacekajmo da se napise here we go, pa onda govoriti jaci smo ovako nako, Adli je fino odigrao na pripremama ali to su samo pripreme, Liverpool izg pd Uniteda 4-0 pa bi sad trebali reci Liverpool los

Mi smo mnogo izgubili sa odlaskom Kessiea to ce tek vidjeti, taj covjek je trcao za dvojicu ako ne i za trojicu na terenu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2022, 20:58

Istina, Kessie je bio zvijer na sredini terena, iako tehnicki inferioran njegova fizicka radnja ce itekako nedostajati, ta cvrstina na sredini terena. Ali mi svakako igramo svoju igru i ne sumnjam da ce tehnicki prikriti nedostatke jer su i Benacer i Tonali radilice, samo da se realizacija popravi i na konju smo.
Zato nam to desno krilo treba ko oci u glavi. Nevjerovatno da znalac poput Maldinija ne uvidja i rjesava to niti Pioli vidi koliko je skripala desna strana i bukvalno lijeva strana mu je i donjela titulu.

Djaba tebi Adli i CdK ako ti sa istim desnim bekovima i krilima ulazis u sezonu gdje se ocekuje neki iskorak u LP, a dokazano im je ovo bio maksimum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 21:09

Ja sam uvjeren da će sa boljim desnim krilom i desni bek igrati mnogo bolje.

Jah, eto braćo, Kessie je trčao za trojicu. Kessie je pola sezone igra nista vise do prosječno. Tek je u zadnjih 4-5 utakmica podigao nivo igre.

Kao što napisa kolega iznad, Milan je ekipa koja ne ovisi puno o igračima poput Kessie. Uostalom i Tonali je fizički zvijer a tehnički je za klasu bolji od Kessiea.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2022, 21:25

Tu i jeste finta, da kvalitetnije krilo ce i nase bekove ciniti boljima i konkretnijima. 0vako tavoris na cijeloj strani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 28 jul 2022, 21:37

milanist je napisao/la:
28 jul 2022, 13:03
Raonffa je napisao/la:
28 jul 2022, 10:30
edoox je napisao/la:
28 jul 2022, 08:45
Origi će u Milanu igrati manje nego u Liverpoolu. Što zbog Olivera i Ante, što zbog povreda..jel on uopšte na pripremama?
Tu je Origi sa ekipom u Austriji, ali koliko sam vidio radi odvojeno od ekipe. Već sam negdje pročitao da će on biti out do početka sezone, taman kad krene sezona oporavit će se, što u praksi znači da se neće naigrati u prvih nekoliko kola.
Origi vec trenira i mogao bi dobiti minute vec protiv Marseja, ali ne treba zuriti i gurati ga odmah u vatru, ima vremena :D
Naravno da ne treba zuriti, momak i nije navikao da ima veliku minutazu :P Salu na stranu, ima fizikalije koje nama trebaju na mjestu napadaca. Samo da bude zdrav.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2022, 21:44

slika

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 jul 2022, 22:38

Kod nas igraci u fazi pregovora sami smanjuju plate samo da dodju u Milan (Tonali, CDK?) dok u Propaloni tjeraju igrace da im smanje plate da bi nove mogli registrovati. Zanimljivo...
Sta ti je reci klasa od kluba!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.