I onda kazu sta mi s foruma znamo ...haman bolje nego pola ublehasa tamo
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Možda neće da se operiše ko Umtiti, radi SP pa da i završi karijeru u Kataru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- IlCapitano
- Kontakt:
Cancelo se operisao i bio spreman za mjesec-mjesec i po.
Polahko sa zaključcima, niko ne zna ni hoće li imati operaciju, kamo li koliko će biti odsutan, ko je šta odlučio itd
Polahko sa zaključcima, niko ne zna ni hoće li imati operaciju, kamo li koliko će biti odsutan, ko je šta odlučio itd
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
On je vec trebao biti pod nozem ... Sta se ima cekati i dan ...al ocigledo je odlucio glumiti Umtitia ...
A i zaniolu bi da dovedemo, pa jbt haman najisplativija odluka je bila onaj J medical otvoriti.
Uvijek popunjenost vrh.
Uvijek popunjenost vrh.
Bukvalno je samo ss.ba objavio da odbija, lik se jucer vratio iz Amerike, a ss.ba ima svjeze info.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Uh, u tom se slučaju duboko izvinjavam
Ne ulazim na portal, da sam vidio tamo ne bi ni napisao vala ovo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači nesretni Pogba najmanje 2-3 mjeseca out. Šteta.
Ponajviše jer je čovjek odlučio da živi najmanje sportski zadnjih par sezona. Nisu povrede slučajnost. Upitno je koliko je on zapravo posvećen treninzima.
Ponajviše jer je čovjek odlučio da živi najmanje sportski zadnjih par sezona. Nisu povrede slučajnost. Upitno je koliko je on zapravo posvećen treninzima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lik je opsednut sa Juventusom 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Iskreno nisam nikad vidio igrača da ovoliko laje o starom klubu poslije transfera. A pogotovo defanzivca da mu je toliko stalo da se brani na centru. Čitav život slušam kako je lahko BBC-u bilo jer su se branili pred svojim golom, sad odjednom je lakše biti na centru 
Pravio je ogromna sranja i kod Sarrija, a kad je tek došao pričao kako dolazi da pohađa Defanzivni univerzitet Bonuccija i Chiellinija.
Kako god bit će se lijepo vratiti na ove komentare u budućnosti
Pravio je ogromna sranja i kod Sarrija, a kad je tek došao pričao kako dolazi da pohađa Defanzivni univerzitet Bonuccija i Chiellinija.
Kako god bit će se lijepo vratiti na ove komentare u budućnosti
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako odradi proceduru koja se najčešće obavlja vraća se za manje od 2 mjeseca. Ako je to ta ozljeda naravno, ako nije nešto još ozbiljnije od meniskusa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- IlCapitano
- Kontakt:
bice 50 imena here we go again 
Jbao ih Martial u usta skrbava. 
Lupa se po imenima strasno, evo npr. ta trojica, Morata opet najpristupacniji, daleko manja plata od ostalih (oko 5 M), a i modalitet transfera bi bio ok.
Werner veliko obestecenje, a i plata, Martiala svakako vec salju po posudbama, a sigurno ima najvecu platu. Usput je najveca slina ikad.
Lupa se po imenima strasno, evo npr. ta trojica, Morata opet najpristupacniji, daleko manja plata od ostalih (oko 5 M), a i modalitet transfera bi bio ok.
Werner veliko obestecenje, a i plata, Martiala svakako vec salju po posudbama, a sigurno ima najvecu platu. Usput je najveca slina ikad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Po tebi, jel postoji bolji igrac od morate kojeg bi volio vidjeti u Juventusu? Ili je morata rjesenje svih nasih problema?Pogba je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:28Jbao ih Martial u usta skrbava.
Kako smo ocajni u iznosenju loptu, analiziraju li se utakmice Juventusa, rijetkost je da se lopta iznese kroz pas sa svoje polovine terena, svako malo lopta nakon par pasova zavrsi u nogama protivnika.
Di Marija je nivo Teveza, covjek kida, steta sto je kasno dosao i samo na sezonu.
Di Marija je nivo Teveza, covjek kida, steta sto je kasno dosao i samo na sezonu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim i dalje da je problem u trcanju. Igraci se premalo krecu, premalo otvaraju, tako da onaj s loptom cesto nema nikakvog rjesenja no predati loptu protivniku. To sam govorio i ranije, prosle sezone nakon onih ocajnih i smijesnih priprema, vjerovatno najgorih u novijoj klupskoj historiji.
Lahko je bilo voditi ekipu koju ti je Conte stvorio i nabrijao, hajde majstore napravi nesto svoje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.