Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kazne od 5 sekundi su presmijesne.
Kakav je Alonso lik
Kakav je Alonso lik
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jučer je Russell trebao dobiti 5 sekundi za onaj incident sa Checom, jeste Checo presjekao i nadoknadio, ali mogao je bolid biti oštećen i veća havarija da nikako ne bude u poenima.
Još smiješnije njegovi mu govore da se fokusira i da ne plače jer znaju da nije u pravu, ali džaba.
Baš je Russell postao arogantan kako je prešao u Merc, naravno to nije loše, ali je strašno antipatičan postao.
Još smiješnije njegovi mu govore da se fokusira i da ne plače jer znaju da nije u pravu, ali džaba.
Baš je Russell postao arogantan kako je prešao u Merc, naravno to nije loše, ali je strašno antipatičan postao.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Bahati Britanac.AA23 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:33Jučer je Russell trebao dobiti 5 sekundi za onaj incident sa Checom, jeste Checo presjekao i nadoknadio, ali mogao je bolid biti oštećen i veća havarija da nikako ne bude u poenima.
George Russell says that he spent “too long” racing with Williams during his first years in Formula 1.
Šteta za Yukija, mogao se koji bod pokupiti.
⚜️
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, sve osim 1-2 za Ferari u Mađarskoj je neuspjeh. Staza kao Monako, ne možeš gdje prestići osim na onom kratkom pravcu i to je to.
Nadam se nekom čudu i pobjedi Maksmilijana.
Inače bježi mu GOAT Senna 12 podijuma sada
Nadam se nekom čudu i pobjedi Maksmilijana.
Inače bježi mu GOAT Senna 12 podijuma sada
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zaboravio sam totalno onaj momenat gdje Sainz usred trke preko radija objašnjava race engineeru da nije dobio stop/go već 5 sekundi 
Mađarska je Hamiltonova staza i ako ce ikad pobjediti ove sezone to je u Hungaroringu. You heard it here first
Covjek 8 pobjeda tu ima, isti broj pobjeda kao kod kuce u Silverstonu.
Inace mislim da je to to sto se tice Charlesa i njegove borbe jer nema mindset kao Lewis da mu je potrebna jedna pobjeda da eksplodira i okrene situaciju kao sto je to bilo prosle godine u Silverstonu. Lecler je trebao pojesti ovu stazu na krilima prosle pobjede a on opet propada kad je najpotrebnije
Osim ako se naravno ne desi neko cudo a mogu igrati i na tu kartu da ako se Merc prikljuci jos vise prema vrhu da mogu otkidati bodove RB.
Ono sto sam sigurno uvjeren je da Mercedes preskace Ferari u konstruktorima do kraja sezone. Mada ako Checo ovako nastavi voziti a Merc donese upgrades, mogo' bi i RB fasovat pa da deveta konstruktorsksa padne
Inace mislim da je to to sto se tice Charlesa i njegove borbe jer nema mindset kao Lewis da mu je potrebna jedna pobjeda da eksplodira i okrene situaciju kao sto je to bilo prosle godine u Silverstonu. Lecler je trebao pojesti ovu stazu na krilima prosle pobjede a on opet propada kad je najpotrebnije
Ono sto sam sigurno uvjeren je da Mercedes preskace Ferari u konstruktorima do kraja sezone. Mada ako Checo ovako nastavi voziti a Merc donese upgrades, mogo' bi i RB fasovat pa da deveta konstruktorsksa padne
Ne znaš je li to jače ili ona dubokoumna rasprava o strategiji na kraju. Ljudi ne znaju ko im glavu nosi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Max sam da nastavi vozit odbranit će se od Mercedesa do kraja u konstruktorskomEBSCO je napisao/la: ↑26 jul 2022, 00:18Mađarska je Hamiltonova staza i ako ce ikad pobjediti ove sezone to je u Hungaroringu. You heard it here firstCovjek 8 pobjeda tu ima, isti broj pobjeda kao kod kuce u Silverstonu.
Inace mislim da je to to sto se tice Charlesa i njegove borbe jer nema mindset kao Lewis da mu je potrebna jedna pobjeda da eksplodira i okrene situaciju kao sto je to bilo prosle godine u Silverstonu. Lecler je trebao pojesti ovu stazu na krilima prosle pobjede a on opet propada kad je najpotrebnijeOsim ako se naravno ne desi neko cudo a mogu igrati i na tu kartu da ako se Merc prikljuci jos vise prema vrhu da mogu otkidati bodove RB.
Ono sto sam sigurno uvjeren je da Mercedes preskace Ferari u konstruktorima do kraja sezone. Mada ako Checo ovako nastavi voziti a Merc donese upgrades, mogo' bi i RB fasovat pa da deveta konstruktorsksa padne![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hamilton može pobijediti samo ako se skrše i Max i Leclerc i Sainz.
Nije baš tako . Nova pravila su ove sezone što se tiče preticanja . Ako su prednji točkovi bolida koji pretiče ispred zadnjih točkova bolida ispred , Perez je bio dužan ostaviti prostora njemu u krivini . Da je plakao na radiju previše to jest , lagano ga je mogao preteći na stazi jer je Checo užasan bio .AA23 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:33Jučer je Russell trebao dobiti 5 sekundi za onaj incident sa Checom, jeste Checo presjekao i nadoknadio, ali mogao je bolid biti oštećen i veća havarija da nikako ne bude u poenima.
Da ali je bio klasican divebombBeYaZ je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:45Nije baš tako . Nova pravila su ove sezone što se tiče preticanja . Ako su prednji točkovi bolida koji pretiče ispred zadnjih točkova bolida ispred , Perez je bio dužan ostaviti prostora njemu u krivini . Da je plakao na radiju previše to jest , lagano ga je mogao preteći na stazi jer je Checo užasan bio .AA23 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:33Jučer je Russell trebao dobiti 5 sekundi za onaj incident sa Checom, jeste Checo presjekao i nadoknadio, ali mogao je bolid biti oštećen i veća havarija da nikako ne bude u poenima.
Nije bilo prostora ondje da se ostavlja za neko preticanje iskreno, zavoj od 90 i sumnjam da bi bilo ko dao prostor ondje
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Ma da se nije Perez izmakao, doslo bi do kontakta opet, eto koliko je Russel njemu prostora ostavio.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Moguća kiša u subotu u kvalifikacijama
Rainstappen pol pozicija
Inače Porše kupio 50 odsto RedBul Racinga, ide njihov motor od 2026., valjda ne bude ****
Inače Porše kupio 50 odsto RedBul Racinga, ide njihov motor od 2026., valjda ne bude ****
MANIJACI JUG 1987
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma biće dosta 4 konstruktorska i 5 vozačkih zaredomBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:22Moguća kiša u subotu u kvalifikacijamaRainstappen pol pozicija
![]()
#Punoljetstvo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda nekad da se vrati u sport u nekoj funkciji . Koliko sam vidio po onoj izjavi baš mu je stalo da bude sa porodicom .
-
Bundesliga
- Kontakt:
Daleko najcitaniji vozac. Bilo je raznih sjajnih momenata ali na ovaj uvijek jeza hvata
I am not yet born; O hear me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bez riječi sam. Apsolutno bez. Adios GOAT
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.