Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jones je baš nikakav igrač.
Od ostalih vidiš nešto, ali je on mrtav. Igrač manje na terenu većinu vremena. Carvalho i Elliott veoma dobri.
Od ostalih vidiš nešto, ali je on mrtav. Igrač manje na terenu većinu vremena. Carvalho i Elliott veoma dobri.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cim je to @fera hvalio, to ne moze valjat. 
Carvalho ala Coutinho kad je tek dosao. Vidis da ima onog flaira u nogama i varke tijelom, ali mu kao i Coutinhu bivaktile fali snaga da se moze gurati u prodorima.
Sta je sa malog Ramseya, cijele pripreme propusti?

Carvalho ala Coutinho kad je tek dosao. Vidis da ima onog flaira u nogama i varke tijelom, ali mu kao i Coutinhu bivaktile fali snaga da se moze gurati u prodorima.
Sta je sa malog Ramseya, cijele pripreme propusti?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dobro razvijaju mlade igrace koje mi fino placamo. Cudno poluvrijeme, ne bih ocekivao ovoliko problema protiv bunkera a da su na terenu Keita Carvalho i Eliott.
Bajcetic ogroman potencijal, Mabaya ce se dobro prodat za koju godinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Imam osjećaj da će ovaj tim eksplodirati u jednom trenutku i početi pobjeđivati sve sa po par razlike.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zasto igrati tekmu danas kad imas "takmicarsku" u subotu? Glupist
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije mi jasno kako nismo zabili gol 
Valjda će sve ući u subotu, nema kako drugačije
Ali dobro izgledamo, nije strašno ništa, no treba početi pogađati šanse

Valjda će sve ući u subotu, nema kako drugačije

Ali dobro izgledamo, nije strašno ništa, no treba početi pogađati šanse

Cudna utakmica, nadam se da dugorocno necemo gledati Eliotta i Carvalha na krilu. Nekao mi stilom igre vise djeluju kao krojeni za Guardiolu i City, valjda ostvare puni potencijal kod nas.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cek da skontas da igraju i utakmicu protiv Strasbourga u nedjelju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Diaz treba popraviti zavrsnicu
To je i proljetos bilo izvjesno da tu ima problem. Lako stvara i dolazi u prilike, ali mu je konverzija jako loša. Ako to bude trajno, biće problema.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
https://theathletic.com/3455693/2022/07 ... ed_article
I nakon Fulhama igramo prijateljski meč protiv Ville, iza zatvorenih vrata.
Senior Anfield **** have rubbished speculation in Italy that Juventus have tabled a £20million ($24.4m) bid for Firmino. The Brazilian may have entered the final year of his contract but Liverpool insist they aren’t looking to sell and Klopp is planning for the season ahead with the former Hoffenheim attacker on board.
The manager hopes to have Alisson back available for the weekend following an abdominal problem. The goalkeeper’s return to action will be timely given his deputy Caoimhin Kelleher is still sidelined by the groin injury that’s wrecked his pre-season. Adrian has performed admirably in the friendlies but Alisson is in a class of his own.
Nunez will inevitably become the focal point of the Liverpool attack, but it’s just a case of when Klopp decides he’s fully up to speed. In the meantime, with Diogo Jota injured, Firmino is likely to be the beneficiary when it comes to game time.
“It was like a thunderstorm, we were like a truck, but we didn’t finish the situations off,” added Klopp. “It would have been nice if you get a result for the effort but it will be fine. We played that game on the back of full training and we had to make a lot of changes.”
I nakon Fulhama igramo prijateljski meč protiv Ville, iza zatvorenih vrata.
I Salah je dosao kao igrac koji stalno ulazi u sanse, ali sa groznom zavrsnicom.
Istina, zato kažem, vidjećemo kako će to izgledati u ovoj sezoni. Ovo Diazovo proljeće je za mene bilo bonus, od njega svakako prave stvari očekujem ove sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakva gracioznost

Nadam se da cemo konacno podici onaj tanjir sutra, jedini trofej koji Klopp nije osvojio kod nas. Koliko sam upratio City je nesto kasnije poceo s pripremama i nisu igrali toliko utakmica pa se nadam da su na nekom nizem stepenu mogucnosti trenutno. Nema mnogo dilema oko sastava, Adrian ce nazalost na gol zbog povrede Alissona mislim da ce i Firmino poceti dok se Nunez jos adaptira. Jedino je upitno da li ce poceti Konate ili Matip, ocekujem ovog prvog da se gura s Haalandom.
jel to ox opet pogino nesto nisam upratio
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.