Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Šta je fora sa robotima ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nije, samo kucaj "Bakir, roboti" u google. Svaki news site cenzuriran na forumu, neće link da prođe normalno 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Glupo se izrazio ali doci ce to bez obzira, u x prodavnica/marketa recimo ces sam skenirati artikle i platiti, sve ce manje biti radnika/ca za kasom, jedna osoba nadgleda i to je to. To je u Americi vec odavno a vjerujem i po zapadnoj evropi.
Dobro se on izrazio, samo je fulio kontekst + bezorbazluk i glupost. Isto kao da ne rekao ici cemo u svemir. Hocemo, ali 2500. godine.
A brate to u Bosnu neće doći ni za 50 godina, kod nas se dnevno-politički život još uvijek osjetno veže za historiju (što dalju, što bližu), kakvi mi i napredna tehnologija, roboti.
Ovo je jedan klasični predizborni govor poput onog "100.000 radnih mjesta", samo još gore zbog apsolutne nemogućnosti ispunjavanja onoga što je rekao, makar za njegovog životnog vijeka.
Sto milja radnih mjesta je u teoriji i mogao ispuniti, ali haj tek i robote neće sigurno.
Drugi par cipela je što je tehnološki nepismen i glup, čuj dronovi leteći roboti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Haj tek, ahahahahah
- OldFashioned
- Kontakt:
Boli Alema racku, glasa za Baketa i ispari nazad u U.S.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- ASD
- Kontakt:
Čovjek je bosanski Tommy Wiseau.
Nisam vala nikad dole glaso mada imam pasos i sve, no k'o sto neko napisa neki dan ovdje ne dijelim vasu sudbinu tako da vam se nemam sta ni petljat politicki. Mogu ovako nesto prekomentarisati mada i to izbjegavam. A za Baketa nikad ne bi glaso a ni za babu mu, iz onog doba a sa ove vremenske distance najpametniji Bosnjak je bio Muhamed Filipovic, i da nas je on vodio zagarantovano bi bolje prosli, a ovom Baketu babo ostavio u amanet Bosnu da je.be narod.OldFashioned je napisao/la: ↑27 jul 2022, 20:34Boli Alema racku, glasa za Baketa i ispari nazad u U.S.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne znam babuka, malo mi se čuješ na robota : D
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Dajem covjeku the benefit of the doubt, ako je u tom fazonu mislio...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima u Crvenoj Jabuci marketu samousluzna kasa tj. 5 takvih. Ne zna niko koristiti, plase se ljudi ili su nepismeni. Misle neko ce da ih zajebe.
Jah etotuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 21:36Ima u Crvenoj Jabuci marketu samousluzna kasa tj. 5 takvih. Ne zna niko koristiti, plase se ljudi ili su nepismeni. Misle neko ce da ih zajebe.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pazite se ako uzimate prethodno izvagano voće ili povrće, zalijepe naljepnicu za veću težinu, pa onda kasirka mora da odobrava tamo jer se ne poklapa težina artikla ubačenog u kesu sa onom na naljepnici.StevieG8 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 21:43Jah etotuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 21:36Ima u Crvenoj Jabuci marketu samousluzna kasa tj. 5 takvih. Ne zna niko koristiti, plase se ljudi ili su nepismeni. Misle neko ce da ih zajebe.koristio sam je ja pa morala doc radnica da nesto pokrene svojom karticom jer nije htjela ocitat artikal. To sto ne vole nove nepoznate stvari ne znaci da su nepismeni.

Vagajte sve ponovo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sta ovo Biden opet gluposti izvodi?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Je.bo njeg, vec je ocigledno da se vraca babo Trump na kormilo, da spasi/rijesi svijetsku krizu, evo kod vas ce odma prestati ratnohuskacke price

U CJ, ili inace u marketima? I ko mislis da to zalijepi, neko namjerno ili?
Zar ovi na kasi mogu znati tezinu osim na osnovu onog sto pise na naljepnici?
Ako pises o CJ i nekim njihovim specijalnim kasama - onda ok. Samo jednom sam tamo navratio i nisam obracao paznju.
Imaju valjda poslije 20h (ako sam dobro zapamtio) 50% snizenu (kuhanu) hranu, nisam isao ali nije to lose ako se ima sta kupit u taj vakat.