Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Nije bgm ni Chelsea za bacit,oni su po meni uz City najjaci
Znaci Eriksena ste hladno izignorisali na temi? 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Imam osjećaj da se ovo sa Frenkiem de Jongom pretvara u pizdariju vasionskih razmjera gdje gubimo žestoko vrijeme na igrača koji otvoreno ne želi kod nas, što je više puta jasno rekao (nije uvjeren u projekat rebuildinga pod ten Haagom, želi da igra CL, neće da ide iz Barce…). Mogli smo do sada završiti šta smo god htjeli na njegovoj poziciji za ovo vrijeme i energiju koja je utrošena. Sve i da ga na kraju “puškom” natjeraju da potpiše, kakva je pamet imati igrača koji će igrati preko neke stvari, a sve su šanse da ćeš imati novi Di Maria slučaj, koji je nakon godinu dana odlučio da se ne pojavi u gradu i telefonom zatražio transfer. Imam osjećaj da ovi naši imaju pamćenje nivoa zlatne ribice. Fakat neke stvari nikad da naučimo.
S druge strane, Malacia, Erriksen i Martinez - odlični transferi za sada, plus čišćenje hamelja. Još da liliputanci poput Jonesa i Bailya odu dalje, bio bi idealan transfer window. Suma sumarum, De Jong je opasno nafuran i ambiciozan cilj, koji je, ruku na srce, je možda previsok pik za nas koji smo nered od kluba godinama i koji ne igramo takmičenje koje ovi bolji igrači žele. Šteta što se energija troši tu. Volio bi da se varam, ali…
S druge strane, Malacia, Erriksen i Martinez - odlični transferi za sada, plus čišćenje hamelja. Još da liliputanci poput Jonesa i Bailya odu dalje, bio bi idealan transfer window. Suma sumarum, De Jong je opasno nafuran i ambiciozan cilj, koji je, ruku na srce, je možda previsok pik za nas koji smo nered od kluba godinama i koji ne igramo takmičenje koje ovi bolji igrači žele. Šteta što se energija troši tu. Volio bi da se varam, ali…
Nije rekao da nece u United,nego je rekao nece iz Barcelone a radi se o 17m eura duga.
Medjutim Bernardo Silva ce u Barcu i mislim da ce De Yong zavrsiti u Unitedu.
Onaj potez Ronalda da hoce ici ako nema pojacanja je ubrzao dolaske,sada bi mogao i on napustit klub.
Medjutim Bernardo Silva ce u Barcu i mislim da ce De Yong zavrsiti u Unitedu.
Onaj potez Ronalda da hoce ici ako nema pojacanja je ubrzao dolaske,sada bi mogao i on napustit klub.
Malacia, Eriksen i Martinez. Jos se samo o De Jongu ozbiljno pise. Nisam procitao neka nova imena?
Uz ova cetiri imena, bukvalno se kao novi igraci mogu smatrati Van de Beek i Martial. Cini se da ih ETH ozbiljno ima u planu.
Kako je krenulo u junu, dobro je ovo za sada.
Otisli: Mata, Matic, Pogba, Cavani, Lingard, A. Pereira, Grant i Henderson (posudba)
Solidno ciscenje staraca i cirkusanata. CR7 bih se takodjer rijesio. Nazalost, nema kvalitetnog mladog napadaca trenutno na trzistu tako da je to sljedeca kriticna pozicija u timu.
Licno, rijesio bih se Tellesa, Jonesa i AWB-a (pod uslovom da dodje novi desni bek). Izmedju Maguriea i Baillya uvijek biram da se sutne glavonja. Nazalost, cudna kosmicka kretanja jos uvijek drze Maguirea u planovima menadzera.
Uz ova cetiri imena, bukvalno se kao novi igraci mogu smatrati Van de Beek i Martial. Cini se da ih ETH ozbiljno ima u planu.
Kako je krenulo u junu, dobro je ovo za sada.
Otisli: Mata, Matic, Pogba, Cavani, Lingard, A. Pereira, Grant i Henderson (posudba)
Solidno ciscenje staraca i cirkusanata. CR7 bih se takodjer rijesio. Nazalost, nema kvalitetnog mladog napadaca trenutno na trzistu tako da je to sljedeca kriticna pozicija u timu.
Licno, rijesio bih se Tellesa, Jonesa i AWB-a (pod uslovom da dodje novi desni bek). Izmedju Maguriea i Baillya uvijek biram da se sutne glavonja. Nazalost, cudna kosmicka kretanja jos uvijek drze Maguirea u planovima menadzera.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Maguirea drzi cijena za koju je doveden, a realno i nije prije bio ovoliko los. Njemu je u glavi pregorio neki switch i spao je na ovo sto vidimo. Svakako da bih prije izabrao Bailya ali povrede su ono sto kod njega kvari planove.
Meni se svidja prelazni za sada, djeluje kao da prvi put kupujemo planski i postujemo zelje trenera.
Doci ce sigurno jos jedan igrac, nadam se da to nece biti De Jong, da se ne ponavljam, ali vidjet cemo. Kako je prelazni krenuo mislio sam da ce biti fijasko, popravili su sliku malo.
Meni se svidja prelazni za sada, djeluje kao da prvi put kupujemo planski i postujemo zelje trenera.
Doci ce sigurno jos jedan igrac, nadam se da to nece biti De Jong, da se ne ponavljam, ali vidjet cemo. Kako je prelazni krenuo mislio sam da ce biti fijasko, popravili su sliku malo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Što kaže Smith, osim FDJa, više se ne spominje nikakav igrac.
Martial i DVB sigurno ulaze u rotaciju. Vjerovatno ETH racuna i na CRa.
Ovaj mali Zidan mi se životom svidjam. Nadam se da ce kakvog i klinca ubaciti u vatru. Ima ovih kupova i ova EL.
Martial i DVB sigurno ulaze u rotaciju. Vjerovatno ETH racuna i na CRa.
Ovaj mali Zidan mi se životom svidjam. Nadam se da ce kakvog i klinca ubaciti u vatru. Ima ovih kupova i ova EL.
Martial ce igrati sigurno, DVB takodjer jer je suludo u ovom momentu prekriziti njih dvojicu.
Ocekujem i Zidana i Hannibala u prvom timu, dobit ce sigurno sansu.
Eh sada je tu FDJ problem, on ako dodje morat ce igrati makar i preko qrca. Tada ces morati ograniciti minutazu ovoj dvojici malaca. Jbte da igraju za Leicester Ili Monaco sad bi mi nudili 50 miliona i peglali se mjesec dana da ih dovedemo.
Ja bih zavrsio sa sredinom, kockao bih se sa njima dvojicom pa sta bude, bolje ces proci nego da dovodis izvikanog De Jonga kojem je veci prioritet oderati Barcu za kesh nego igrati fudbal, a kod nas mu se ionako ne dolazi.
Ocekujem i Zidana i Hannibala u prvom timu, dobit ce sigurno sansu.
Eh sada je tu FDJ problem, on ako dodje morat ce igrati makar i preko qrca. Tada ces morati ograniciti minutazu ovoj dvojici malaca. Jbte da igraju za Leicester Ili Monaco sad bi mi nudili 50 miliona i peglali se mjesec dana da ih dovedemo.
Ja bih zavrsio sa sredinom, kockao bih se sa njima dvojicom pa sta bude, bolje ces proci nego da dovodis izvikanog De Jonga kojem je veci prioritet oderati Barcu za kesh nego igrati fudbal, a kod nas mu se ionako ne dolazi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tako je. Bas ima jaku tehniku momak.
U sustinu, imas neki potencijal i u svojim redovima. Zaboravljamo da se za Amada dalo nerealnih 40 miliona Atalanti. Siguran sam da je Garner vec sada bolji igrac od McTommineya.
Amad, Garner, Alejandro Garnacho, Iqbal, Facundo Pellistri ... barem neko od ovih treba da se uskoro profilise kao ozbiljan kandidat za prvih 11.
Ne vjerujem u talenat T.Chonga, Hanibala i malog Savagea.
U sustinu, imas neki potencijal i u svojim redovima. Zaboravljamo da se za Amada dalo nerealnih 40 miliona Atalanti. Siguran sam da je Garner vec sada bolji igrac od McTommineya.
Amad, Garner, Alejandro Garnacho, Iqbal, Facundo Pellistri ... barem neko od ovih treba da se uskoro profilise kao ozbiljan kandidat za prvih 11.
Ne vjerujem u talenat T.Chonga, Hanibala i malog Savagea.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Savage je poprilicno izvikan igrac, valjda zbog starog koji je sada pundit ili sta vec.
Otprilike se slazem sa Alanovom listom za odstrel, s tim da bih Amada poslao na novu posudbu, a malo vise forsirao Iqbala, Garnera, Garnacha i Pellistrija koji se pokazao kao odlican na prijateljskim, kako sad tako i na onim prije posudbe. Hannibal je nekakav cudan karakter.. dosta podsjeca na Martiala iz najgorih dana.
Otprilike se slazem sa Alanovom listom za odstrel, s tim da bih Amada poslao na novu posudbu, a malo vise forsirao Iqbala, Garnera, Garnacha i Pellistrija koji se pokazao kao odlican na prijateljskim, kako sad tako i na onim prije posudbe. Hannibal je nekakav cudan karakter.. dosta podsjeca na Martiala iz najgorih dana.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma realno sve te omladince na posudbu poslati. Pojačanje u vezu će doći, sad da li De Jong ili neka alternativa, ali će biti. Očekujem pored toga i petog igrača (vidjet ćemo da li neko u ofanzivi ili desni bek)? Od omladinaca ima ih nekoliko da obećavaju. Garner je možda najviše pokazao i sad evo mali Zidane sa Pellistriem. Amad nikako da odskoči, a masno je plaćen. Njemu baš treba posudba gdje će igrati.
Iqbal mi se baš svidio ove dvije utakmice što je odigrao. Ima mali "šlifa", vidi se da zna lopte i djeluje jako sigurno tako da bi stvarno volio da ga Ten Hag pocne lagano koristi ove godine kao legitimnog člana rotacije. Amad mi djeluje nekako fizički baš slabo a i nisam vidio neke njegove karakteristike zbog kojih su dali ogromne novce za njega. Ne znam zašto Garnacho nije igrao ove dvije utakmice (barem ga ja nisam primjetio),volio bi i njega vidjeti kako se nosi na profesionalnom nivou jer ono što je pružao u U selekcijama je stvarno odlično bilo. Chong je nikakav talenat realno i treba ga prekrižizi.
$ $ $ $ се $ " за ? %.
Ima li gdje koje će brojeve nositi ova dvojica?
I šta vi mislite za De Jonga, kako će saga završiti?
I šta vi mislite za De Jonga, kako će saga završiti?

- Felixians4
- Kontakt:
ten Hag zna da ne postoji alternativa za Frenkieja. Mada zašto ne dovesti za manje šolde nekog ako ovaj ne želi pa se možda ispostavi super dovođenjem,npr. Chotard
Jer je toliko dobar da nema druge opcije. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Čitam da UTD i dalje ima veliko samopouzdanje oko ovog deala za FDJ-a. Ako ga ne dovedu, to će biti šamar i po za naš management. Da li vrijedi ove halabuke i ponižavanja koje sebi priređujemo kroz ono silno moljakanje, nisam siguran. A gubi se vrijeme opasno.
Da ima pameti naš cijenjeni menadžment bi trebao cijelo ovo preseravanje okončati, a nije da nema alternativa. Recimo, Napoli je jedna od rijetkih ekipa koja bi rado uzela Ronalda, a nudi igranje CL. Daš njega, u zamjenu zatražiš recimo Fabiana Ruiza, poravnaš to finansijski koliko treba. Svi sretni - Ronaldo dobio igranje u CL, mi veznjaka koji je meni odličan za ovo što ETH hoće. Dalje, one pare što si rezervisao za FDJ-a, fino preusmjeriš i završiš Anthonya.
I eto ga, bombona prelazni rok. Ovako, s ovim povuci-potegni pristupom nervoza, ući ćeš u prvenstvo sa polovično završenim rosterom, sa Ronaldom koji donosi nervozu, nepotrebno. Svi smo znali da bez igranja u CL, mi nećemo biti prvi izbor većine top igrača i da ne treba očekivati da ćemo sve rupe popuniti odmah. FDJ je dosta direktno rekao da nije uvjeren u ono što mu se nidi u Manchesteru, tako da ne znam čemu insistiranje. Nekad se baš iznenadim koliko su malo naučili iz katastrofa sa Pogbom i Di Mariom, a ovaj mali se savršeno uklapa u ovaj šablon.
Da ima pameti naš cijenjeni menadžment bi trebao cijelo ovo preseravanje okončati, a nije da nema alternativa. Recimo, Napoli je jedna od rijetkih ekipa koja bi rado uzela Ronalda, a nudi igranje CL. Daš njega, u zamjenu zatražiš recimo Fabiana Ruiza, poravnaš to finansijski koliko treba. Svi sretni - Ronaldo dobio igranje u CL, mi veznjaka koji je meni odličan za ovo što ETH hoće. Dalje, one pare što si rezervisao za FDJ-a, fino preusmjeriš i završiš Anthonya.
I eto ga, bombona prelazni rok. Ovako, s ovim povuci-potegni pristupom nervoza, ući ćeš u prvenstvo sa polovično završenim rosterom, sa Ronaldom koji donosi nervozu, nepotrebno. Svi smo znali da bez igranja u CL, mi nećemo biti prvi izbor većine top igrača i da ne treba očekivati da ćemo sve rupe popuniti odmah. FDJ je dosta direktno rekao da nije uvjeren u ono što mu se nidi u Manchesteru, tako da ne znam čemu insistiranje. Nekad se baš iznenadim koliko su malo naučili iz katastrofa sa Pogbom i Di Mariom, a ovaj mali se savršeno uklapa u ovaj šablon.
Pouzdani kao faktor . ba
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.