A to ti je ono bitno ako si slavni fudbaler plaćen milione?
Prije da je veliki minus, nakači ti se kurava i dok se okreneš trudna i ti u braku s njom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Steta. Nadao sam se da ce otici i da ce im Rashford i Martial predvodit napad.
Kako nije stari moj. Sve su one kastrirane, za to se ne treba brinuti.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:07A to ti je ono bitno ako si slavni fudbaler plaćen milione?
Prije da je veliki minus, nakači ti se kurava i dok se okreneš trudna i ti u braku s njom![]()
Pa kako će biti blizu transfera, kad cim su mu se obratili, čovjek im rekao nemojte gubiti vrijeme idem u Barcu, ali pošto su oni na rubu bankrota ako ne bude novca za mene ja ću vam se javiti.Marsal je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:34Ne nego je rekao da se javio Decu koji je rekao da je Barcelona njegov san i da igtač forsira transfer tamo, Edu onda samo zamolio da bude obavješten na vrijeme ukoliko transfer propadne zbog Barcinog nedostatka novca.wadethegreat je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:24Edu izjavio da se Arsenal povukao iz utrke za Raphinhu cim se Barsa ukljucila.
Mi ga ganjali 2 sedmice...
Pokusali dovesti sve i jednog stopera osim Koundea iako smo imali licne uslove dogovorene sa njim i Barsa se umijesala...
Kakav danak neiskustvu...
Daj Alphonso Davisa![]()
Tako da zapravo ni Ars ni Che nisu slali ponude nit su bili toliko blizu transfera koliko su mediji to napuhali.
Pa zavisi kako gledaš, ako gledaš iz ugla navijača Chelsea, Arsenala, NU, blagodat, a ako gledaš kao navijač Uniteda šteta. Čovjek ko kakva kurava nije htio na pripreme i svima se nudio (znaci da ga je Klop ili Pep pozvali lik bi pješke otišao), a kako je imao interesa od drugih ozbiljnih klubova toliko da nisu htjeli ni započeti nikakve pregovore i nema gdje drugo sada će kao ostati u Unitedu da dokraja sjebe i ovog novog trenera. Zaista najgora stvar Unitedu u post Ferguson eri je povratak Ronalda.
Al se potrefi neka i da nije, pa je oženeVelaHavle je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:05Kako nije stari moj. Sve su one kastrirane, za to se ne treba brinuti.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:07A to ti je ono bitno ako si slavni fudbaler plaćen milione?
Prije da je veliki minus, nakači ti se kurava i dok se okreneš trudna i ti u braku s njom![]()
Mamić je na tu temu doktorirao izjavom:Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 07:54Al se potrefi neka i da nije, pa je oženeVelaHavle je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:05Kako nije stari moj. Sve su one kastrirane, za to se ne treba brinuti.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:07
![]()
I to Fergusonov United Bilbao ih tad rastavio na proste faktore (te godine United viceprvak sa istim brojem bodova kao City - Bilbao 10 ekipa prvenstva te sezone. a ima tu još slučajeva. Skoro je Viljarela u polufinalu izbacio Arsenal, u finalu pobjedio United Evropa liga - te sezone Viljarel je bio 7 ekipa La Lige,Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:03Pa dešavalo se da jedan Sociedad ili Bilbao poprskaju Utd ili neki drugi klub visokorangiran u EPL u euroduelima.Finn je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:16Ne misli niko da je španska liga jača od engleske. Ali Real i Barca su institucija za sebe i svaki fudbaler mašta da igra tamo.OnceUponATime je napisao/la: ↑25 jul 2022, 21:13Tužno koliko balavaca misli da je španska liga jača od engleske, jako jako tužno.
Nešto ne znam obrnutu situaciju![]()
Mislim da su u igri za Antonya i da će to vjerovatno značiti od odlaska Ronalda. Trebat će ofanzivac u tom slučaju.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 jul 2022, 21:35Ma dobro liga se podrazumijeva, ali rekli su da će biti više pojačanja.