Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Osim prvih 5 minuta još jedna odlična utakmica prvotimaca. Loca kad je proradio rješavali su se presinga bez problema i super igrali. Djeca nisu taj nivo u drugom, a Barca sa svojim rezervama
Zakaria odličan, izgleda bolje i prisutnije u odbrani, naprijed ključan za oba gola.
Kean, Di Maria i Locatelli naravno također
Fagioli mora bolje, valjda počne protiv Reala, ali za nekog ko je na ivici ne vidim da se previše lomi da se dokaže
Zakaria odličan, izgleda bolje i prisutnije u odbrani, naprijed ključan za oba gola.
Kean, Di Maria i Locatelli naravno također
Fagioli mora bolje, valjda počne protiv Reala, ali za nekog ko je na ivici ne vidim da se previše lomi da se dokaže
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
De Ligt je ispao samo takav smrad kako sa forsiranjem transfera (iako je to danas manje vise "normalno"), a ponajvise s ovim izjavama. Ali mora se priznati da ovo oko treninga ima odredjenu tezinu, jer je cinjenica da na utakmicama ne trcimo, ne krecemo se kao ekipa.
Imam neki osjecaj da Allegri njima ne govori da se povuku, nego da to rade zbog fizicke nemoci, pomalo i zbog bezidejnosti.
Tako je bilo cijelu proslu sezonu, tako je i sad. Nije prestrasno kad te Barca stisne, stiskala nas je vazda, al jeste kad to cini Guadalajara na identican nacin.
Ja iskreno jedva cekam da dodje na klupu trener koji ce igrati makar normalan fudbal. Ne treba ni Guardiola ni Sarri, ne treba neka ultra ofanziva ni tika taka, samo normalno nadigravanje. Ovo je tako bolno za gledati, ne znam sta smo Bogu skrivili da jedva cekamo utakmice i onda u toku istih lajemo ko kocijasi. Meni u zadnje vrijeme zena i djeca ne smiju biti u kuci kad gledam Juve.
Imam neki osjecaj da Allegri njima ne govori da se povuku, nego da to rade zbog fizicke nemoci, pomalo i zbog bezidejnosti.
Tako je bilo cijelu proslu sezonu, tako je i sad. Nije prestrasno kad te Barca stisne, stiskala nas je vazda, al jeste kad to cini Guadalajara na identican nacin.
Ja iskreno jedva cekam da dodje na klupu trener koji ce igrati makar normalan fudbal. Ne treba ni Guardiola ni Sarri, ne treba neka ultra ofanziva ni tika taka, samo normalno nadigravanje. Ovo je tako bolno za gledati, ne znam sta smo Bogu skrivili da jedva cekamo utakmice i onda u toku istih lajemo ko kocijasi. Meni u zadnje vrijeme zena i djeca ne smiju biti u kuci kad gledam Juve.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
I da, ne treba nama lijevi bek uopste. Dajte Moratu, dajte Paredesa...
To su samo prijateljske utakmice.
A i smanjite ocekivanja ako ovo budu finalna pojacanja. Dobio si Bremera, Pogbu i Di Mariju, a izgubio De Ligta, Dybalu, Moratu i Bernu. Plus ostali su za godinu stariji. Ako nije slabiji, nije ni jaci tim od prosle sezone. Treba ovdje jos upgrade da bi se moglo reci da je to kvalitetniji tim nego prosle godine.
A i smanjite ocekivanja ako ovo budu finalna pojacanja. Dobio si Bremera, Pogbu i Di Mariju, a izgubio De Ligta, Dybalu, Moratu i Bernu. Plus ostali su za godinu stariji. Ako nije slabiji, nije ni jaci tim od prosle sezone. Treba ovdje jos upgrade da bi se moglo reci da je to kvalitetniji tim nego prosle godine.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sigurno ce doći još 2 top igrača a možda i 3.Italia je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:06To su samo prijateljske utakmice.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam siguran da cemo dovesti jos 8 igraca, od toga 6 svjetskih klasa.
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Evo nam brata Italie vidio da njegov ziherica ne moze centar preci proriv nekih amatera meksikanaca pa sad ne valja tim,hahahha ma Morata i Berna su veliki gubici,preveliki,svjetske klase od igraca,kako cemo samo to nadoknaditi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Forum pun stručnjaka. Ne znam kako nekog od vas nisu angažovali umjesto Alegrija
Apsolutno tačno ali su neki ovdje svima crtali (izgleda uzalud) kako je Alegri najmanje kriv za to.
Jednostavno se nakupilo hamelja koji nema ni približno potrebni kvalitet da bi igrali za Juventus!
mi koji pratimo duže klub nećemo se složiti, sezone sa braćom Zenoni i igranje intertoto kupa su ipak lošije bile, ne treba sad pretjerivati, ali se nakon takvih sezona pravio extra tim... upravo nakon te pomenute sezone u tim dolaze Buffon, Thuram, Salasitd...
Potrebno se izdići a to se može samo ciljanim pojačanjima...
- Burberry46
- Kontakt:
Lijevi bek fali, tu cemo imati problema. Sandro je svake godine sve sporiji.
Igra prvotimaca je solidna, Di Maria je klasa steta sto je potpisao na godinu.
Cudno mi da Dusan i Weston nisu igrali ni minute a normalno treniraju.
Fali napadac, lijevi bek i stoper.
Ova djeca u drugom nista posebno, pao skroz tempo. Nema tu kvaliteta nekog.
Igra prvotimaca je solidna, Di Maria je klasa steta sto je potpisao na godinu.
Cudno mi da Dusan i Weston nisu igrali ni minute a normalno treniraju.
Fali napadac, lijevi bek i stoper.
Ova djeca u drugom nista posebno, pao skroz tempo. Nema tu kvaliteta nekog.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pratim ja klub od 96', mozda cak i ranije, ne znam ni sam... Pamtim raznorazna vremena, pamtim igrace, trenere, formacije, stilove igre. Za mene licno, najljepse smo igrali pod Lippijem dok je gurao formaciju sa 3 napadaca, i sa Conteom u prvoj, te donekle drugoj sezoni. Ubjedljivo najgora i najocajnija igra je pod Maxom Allegrijem, pa idu dva prazna mjesta, nakon toga Del Neri, pa Capello sa brutalno jakim sastavom. Nije se ni Ancelotti proslavio, ali nismo bili ovako bezlicni i bezidejni. Znaci ovdje pricamo o igrama, ne o rezultatima.
Ova ekipa, ne da je kompetitivna, nego sigurno nije slabija ni od jednog tima u Italiji, nije bila ni prosle sezone. Ali mentalitet je grozan, na treninzima se ocigledno ne radi dovoljno, jer kad dodju utakmice svi izgledaju spremnije od nas. Da se makar uigrava neki mladi tim, ili stvara bilo sta za buducnost pa bih rekao ok, ali starci se gone do iznemoglosti, a djeca truhnu po posudbama. Gledam jutros Bonuccija i okretanje guzova, pa ono je vise za isplakati se dobro, frajer ne zna gdje mu koji organ stoji. A opet ce imati prednost nad svakim stoperom u timu. Cuadrado sve dok moze da dise, zamjena se nece traziti. O Sandru ne treba trositi rijeci vise...
Ova ekipa, ne da je kompetitivna, nego sigurno nije slabija ni od jednog tima u Italiji, nije bila ni prosle sezone. Ali mentalitet je grozan, na treninzima se ocigledno ne radi dovoljno, jer kad dodju utakmice svi izgledaju spremnije od nas. Da se makar uigrava neki mladi tim, ili stvara bilo sta za buducnost pa bih rekao ok, ali starci se gone do iznemoglosti, a djeca truhnu po posudbama. Gledam jutros Bonuccija i okretanje guzova, pa ono je vise za isplakati se dobro, frajer ne zna gdje mu koji organ stoji. A opet ce imati prednost nad svakim stoperom u timu. Cuadrado sve dok moze da dise, zamjena se nece traziti. O Sandru ne treba trositi rijeci vise...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nama prvenstveno treba igra...tesko igramo..nepovezano, neko na minutu zablista, nekoga izbaci...mi se tome radujemo...i dalje nemamo neku prepoznatljivu igru, nesto da krasi Juventus po tom pitanju...da se razumijemo, i ja znam postaviti bunker, zna svako na ovom forumu...treba nesto napraviti i u polju..Italia je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:06To su samo prijateljske utakmice.
Zbog toga i jesu ove prijateljske...rezultat me uopste ne interesuje...razumijem da je tim miksan, da ce biti(mora) bolje, sve to shvatam...ali nema "pecata" od Agnellija, neke prepoznatljivosti...uvijek nesto novo, neki experimenti..bunker je jedino prepoznatljiv..
Pojacanja su za sada dobra, od Loca, Zakarije, Vlahovica pa evo do Bremera, Pogbe, Marije...siguran sam da mogu napraviti razliku...samo treba "pecat", kako , gdje, sta, u kojem momentu...toga nema...Pogba i Marija odigraju nesto malo, i odmah vidis razliku, to je ono sto nam je trebalo..
Inace, posto ja "placem" za pravim DMC godinama..
Milenkovica dovesti pod hitno, tesko da dovedemo nekoga boljeg za 15M...Bonuccija klupirati..
Sandra istjerati pod hitno...
Juventus could sign Atletico Madrid midfielder to replace Pogba
Calciomercato says the Bianconeri could sign Saul Niguez to replace him temporarily.
He might not get playing chances back at Atletico Madrid and the report says he could join Juve on loan.
Da ste bili pametni i ostavili ga, ne bi sada morali "develop" his game..lik se smucao okolo k'o neka vucibatina..dok se ono bure kotrljalo po terenu...yebo vas pamet...If we cannot get a striker who will guarantee goals, it would be best for us to stick with Moise Kean, and help him develop his game.
However, Atletico Madrid are facing financial roadblocks in their pursuit of Ronaldo, with the club currently dealing with a wage deficit. And with not much luck in their pursuit of other number nines, the club have informed Alvaro Morata to remain at Wanda Metropolitano.
Mozda je ovo razlog zasto McK nije igrao...za njega bi se moglo dovesti i Paredesa i Milenkovica...Antonio Conte is reportedly in the market for another box-to-box midfielder and the Daily Mail claims Tottenham have identified McKennie as a prime target this summer.
The newspaper says Spurs have been tracking the American for over a year and have been alerted to the news that Juventus are willing to cash-in this summer if around £34m is put on the table.
“Vlahovic on the bench? Don’t worry, he will be ready for the match against Real Madrid,” said Allegri as reported by JuventusNews24.
“McKennie? For us he is an important player. Tomorrow he will return to train with the team and on Saturday he will be able to play.”
Mi najbolje placamo ove kojih se zelimo rijesiti..Juventus have reportedly received a concrete offer from Gennaro Gattuso’s Valencia for midfielder Arthur Melo.
As reported by TuttoMercatoWeb, Valencia have offered Juventus a loan deal which’ll see the two clubs split his €5m net per season salary. They’re now awaiting the Bianconeri’s response, aware of competition from both Mikel Arteta’s Arsenal and a possible return to Barcelona.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Znači po tebi je Juve pod Maxom loše izgledao u sezonama kad je došao do finala i u onoj jednoj polusezoni između kad je bio niz pobjeda i skidanje Napolija s prvog mjesta?BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jul 2022, 16:58Pratim ja klub od 96', mozda cak i ranije, ne znam ni sam... Pamtim raznorazna vremena, pamtim igrace, trenere, formacije, stilove igre. Za mene licno, najljepse smo igrali pod Lippijem dok je gurao formaciju sa 3 napadaca, i sa Conteom u prvoj, te donekle drugoj sezoni. Ubjedljivo najgora i najocajnija igra je pod Maxom Allegrijem, pa idu dva prazna mjesta, nakon toga Del Neri, pa Capello sa brutalno jakim sastavom. Nije se ni Ancelotti proslavio, ali nismo bili ovako bezlicni i bezidejni. Znaci ovdje pricamo o igrama, ne o rezultatima.
- BuffonGigi
- Kontakt:
U tim sezonama i nije toliko lose bilo, cak stavise bilo je i dobro. Ali posljednja sezona prije odlaska, i ova prosla, to je nesto najodvratnije od kad se lopta igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.