Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Most je prelijep, lijepe stvari su dobre
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjeti cemo, mislim da ce biti obrnuto, sada nemas uopste potrebe da stajes tu gdje je Neum. Onako ga nisi mogao zaobici, sada ga zaobilazis i to brzinski. Isto kao sto ce biti sa Jablanicom valjda kada se koridor zavrsi.. Kao tranzit su imali sansu da tu neko staneadmin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:11Bas suprotno, neum ima priliku da od tranzitnog postane turisticki centar. Ko voli ljetovati u mjestu kroz koje prolaze hiljade auta koja idu ka peljescu i dubrovniku? Niko, taj tranzit je samo minus za neum.
A to da kao neko krene za Dubrovnik, pa ga u prolasku kroz neum privuku lokalne ljepote pa tu ostane… Mislim da neum jos uvijek ceka prvog takvog gosta.
Nisi ni prije imao potrebu. Prodjem kroz neum svakog ljeta 5-6 puta, nemam nikakvog razloga da stanem.
Sad ce se morati vise potruditi, ali imaju i bolje sanse, bar ja mislim tako.
Isto mislim i za Jablanicu. Tamo ce pet restorana propasti, isto kao u neumu ona INA pumpa, bingo i tri kafane na cesti, ali Zato svi drugi imaju priliku da nesto naprave. Ipak ako bih isao na neko jezero, radije bih da to bude u prirodi i miru, nego na najprometnijoj cesti u drzavi. Naravno, neki novi koncept, vise rada I truda se trazi…
Sad ce se morati vise potruditi, ali imaju i bolje sanse, bar ja mislim tako.
Isto mislim i za Jablanicu. Tamo ce pet restorana propasti, isto kao u neumu ona INA pumpa, bingo i tri kafane na cesti, ali Zato svi drugi imaju priliku da nesto naprave. Ipak ako bih isao na neko jezero, radije bih da to bude u prirodi i miru, nego na najprometnijoj cesti u drzavi. Naravno, neki novi koncept, vise rada I truda se trazi…
Ako bude krize samo nek angazuju semira
Ima atlantida dole, samo treba Sema da je nadje i bice pozitivnih jona za izvoza 
Ekstra most, ljudi su spojili svoju državu. Dugo im je i trebalo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vala mi nije zao pola onih restorana kod jablanice, da izdaju racune i rade rega rekao bi ok al naucna fantazija dobiti fiskalni ..
Pa kako stvari stoje, neće biti silaz sa auto puta u Jablanicu. To će ih pokositi da valja.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Napraviće Bošnjo umjetni silaz, ne brinem se ja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

samo sto ljudi ne znaju da je i ovo Neum i nasa drzava , pa se guraju na javnim plažama, odes u Neum i svi se pitaju gdje si bio pored ovih nekoliko sredjenih plaza i beach barova ima i dosta skrivenih plaza koje su vrhunske

tko hoce da ide u Neum na odmor moja mu je preporuka da ide na drugu stranu Neuma
Koja je najbolja plaza tu, ima li sta bolje od ovog kamenjara?
Ja kad god odem motam se od hotela Vapore do Sunca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
A jesu napucali Bulevar gospodara mi šta je ono ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Vezano uz ovaj izborni zakon. Koliko sam ja skontao iz onih spisa što su procurile, samo 2 kantona imaju manje od 3% Hrvata (BPK i USK) i jedno mjesto u Domu naroda bi opet pripalo za Hrvate iz ta 2 kantona. Znači opet bi ovaj najspominjaniji primjer, Edim Fejzić iz BPK, mogao završiti u Domu naroda.
Bošnjaci nece nista napravit sve dok ovakvi kao alickovic drze govore..o cemu on prica?
Jel nas to neko napada,oce nas sravnit sa zemljom kako ovaj imbecil govori...ako je tako da se naoružamo
Jel nas to neko napada,oce nas sravnit sa zemljom kako ovaj imbecil govori...ako je tako da se naoružamo
Hoće Bošnjaci napast ove izdajnike u svojim redovima, koji otjeraše svu omladinu iz države više nego što su okupatori uradili za vrijeme agresije.
Tako blizu, a tako daleko.
- Shategabri
- Kontakt:
U pravu je admin.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:21Vidjeti cemo, mislim da ce biti obrnuto, sada nemas uopste potrebe da stajes tu gdje je Neum. Onako ga nisi mogao zaobici, sada ga zaobilazis i to brzinski. Isto kao sto ce biti sa Jablanicom valjda kada se koridor zavrsi.. Kao tranzit su imali sansu da tu neko staneadmin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:11Bas suprotno, neum ima priliku da od tranzitnog postane turisticki centar. Ko voli ljetovati u mjestu kroz koje prolaze hiljade auta koja idu ka peljescu i dubrovniku? Niko, taj tranzit je samo minus za neum.
A to da kao neko krene za Dubrovnik, pa ga u prolasku kroz neum privuku lokalne ljepote pa tu ostane… Mislim da neum jos uvijek ceka prvog takvog gosta.
Ko ide u Neum da ljetuje, nije u tranzitu.
Ja sam prolazio kroz Neum iz Dubrovnika ili za Dubrovnik. Nisam ni zastao.
A bio sam recimo s firmom na team buildingu.
Tako da što se tiče mosta, mislim da Neum nije ništa izgubio. Nije napravljen nad neumskim plažama pa da zaklanja sunce ili tako nešto.
Koševo Zapad
Pokosiće 5-6 restorana koji prave janjetinu, a otvoriće se drugih 5-6 na drugom mjestu jer ljudi negdje ručati moraju svakako. Za državu, nema razlike, za vlasnika restorana je katastrofa. Ali neće se valjda praviti auto-put prema rasporedu kafana.
Silazak u Jablanicu nije moguć, jer trasa ide skroz drugim putem i to u nivou jablanice tunelom. Tako da nema nikakve šanse njih da zakači išta od tranzita. To bi značilo da put prema Jablanici i jezeru može postati potpuno turistička trasa, da ti dolaze samo ljudi koji tu žele da se odmaraju na duže vrijeme, da napraviš fine turističke kapacitete za ljude sa porodicama a ne za kamiondžije i da umjesto 5-6 vlasnika restorana od toga živi mnogo više ljudi.
Najljepša i turistički najuspješnija jezera u Italiji, Švicarskoj nisu uz auto-puteve, već upravo suprotno. Ljudi prave hrpu para baš zato što nisu na auto-putu već u prirodi.
Naravno, teško je očekivati da se tako nešto desi kod nas. Mnogo lakše je otići prati babama guzice u Njemačkoj i govoriti da je kriv put.
jel moze neko da mi pojednostavi sto ovi strajkuju ispred OHR.Na pocetku sam mislio da je nesto lose al kad sam vidio cukice dinokia, zahirovica,kasumovica i njihove lidere skontao sam da je to nesto dobro,cim su se oni uplasili svoje fotelje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
valjda sad skontaju Neumovci da su nebitni Hrvatskoj i neka ih zaobilaze dok god glume vece hrvate od splicanatuzlak1987 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:21Vidjeti cemo, mislim da ce biti obrnuto, sada nemas uopste potrebe da stajes tu gdje je Neum. Onako ga nisi mogao zaobici, sada ga zaobilazis i to brzinski. Isto kao sto ce biti sa Jablanicom valjda kada se koridor zavrsi.. Kao tranzit su imali sansu da tu neko staneadmin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 21:11Bas suprotno, neum ima priliku da od tranzitnog postane turisticki centar. Ko voli ljetovati u mjestu kroz koje prolaze hiljade auta koja idu ka peljescu i dubrovniku? Niko, taj tranzit je samo minus za neum.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.