Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Narodni protest, ljudi izasli bez politicke asocijacije sa onima na vlasti ili opozicije.
Ali ne, Zuti je morao poslati svoju lutku da se probija kroz masu uz pratnju zvaljavog kokainasa, ne bil se pokupio neki politicki poen.
Ali ne, Zuti je morao poslati svoju lutku da se probija kroz masu uz pratnju zvaljavog kokainasa, ne bil se pokupio neki politicki poen.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne vrijede pravila nikakva da bi se postovala. Ne znam cemu neko ustrucavanje i finoca kada Bosnjaci u 70% BiH nemaju nikakva prava. Vrijedjanja i ukidanja prava Bosnjacima od strane susjednih drzava i unutar BiH godinama prolaze neopazeno i nekaznjeno. S obzirom kako nas susjedi tretiraju i da jos nisu naucili cak ni da nas nazovu "Bosnjaci" mi smo odlicni. Ne mogu bolje pozeliti s obzirom kakvi su.
Sto se mene tice necu izaci na izbore jer su Bosnjaci u BiH gradjani drugog reda, a takodje iz razloga sto su samo Bosnjaci na Balkanu zaduzeni da se zalazu za tudja prava dok se njihova ukidaju.
Sto se mene tice necu izaci na izbore jer su Bosnjaci u BiH gradjani drugog reda, a takodje iz razloga sto su samo Bosnjaci na Balkanu zaduzeni da se zalazu za tudja prava dok se njihova ukidaju.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Najjači su oni u Lisicicima.
Odvezu frezom smeće iznad sela, smeće niz brdo ode u potok i potok to isto smeće vrati u jezero - mještanima ispod kuća

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Šefikova ličnost ahaha vodi ga Zaha ko psa po Vilsu, pa oni su sami juče njegovu poziciju ponizili, ne narod.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
fikus pravi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nerealno je da su Hrvati ovako brzo napravili Pelješki most.
Imam osjećaj da smo mi duže gradili ovu obilaznicu oko Zenice nego oni most
Imam osjećaj da smo mi duže gradili ovu obilaznicu oko Zenice nego oni most
- Marsal
- Kontakt:
Ispravljeno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Smjehotres.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jul 2022, 14:48Najjači su oni u Lisicicima.
Odvezu frezom smeće iznad sela, smeće niz brdo ode u potok i potok to isto smeće vrati u jezero - mještanima ispod kuća![]()
![]()
Opcina Konjic ima oko 170 sela i naselja. Evo i kad iskljucimo nekoliko onih koja su skroz napustena, skoro svako drugo naselje ima miminalno jedno divlje odlagaliste, gdje mjestani pale otpad na sedmicnoj bazi.
Radio sam na jednom projektu prije par godina gdje smo se uvezali sa jednim udruzenjem iz Svabije, u sklopu nekih donacija. Trebali su, izmedju ostalog, dovesti neku nazovimo ekskurziju da posjete crkvu na S. Kuli, pa ostatke bazilike na Barama itd., sto je na kraju omela pandemija.
Ali, ljudi obilazili motorima veci dio tamo pocev od Klisa i kazu sve top samo brate puno smeca. Kaze jedan Svabec kako je vidio putara koji trimerom cisti okolo da usput baca limenke pive na put. Reko to je uobicajno i nista novo.
Pola mjestana placa smece dok druga polovina pametnija, pali gdje stigne.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jer su jedno radili Balkanci drugo Kinezi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
koliko sam uspio shvatiti, građani BiH protestuju protiv onih koje sami biraju vec 3 decenije
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
- kraljttbvb
- Kontakt:
Plus što su čini mi se iscigancili lovu od EU.
Kad ima para u izobilju, nije problem i da se radi po 4-5 smjena dnevno

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Lijep je i impozantat most, sto je je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Marsal
- Kontakt:
Dobar, plus ispod njega i dalje mogu prolazit kruzeri. Ne znam što su se naša gov.na uopšte žalila na njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kaze Bake prebrojali smo se 

Nisu iscigancili vec je EU sama dala pare, jer njihovom narodu treba taj most.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:11Plus što su čini mi se iscigancili lovu od EU.
Kad ima para u izobilju, nije problem i da se radi po 4-5 smjena dnevno![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedna majstorska izvedba.
Grmi most.
Kaže Željko dok je njega neće biti ni mosta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ni iz novcanika ni u novcanik. Na gubitku su Hitler jugendovci iz Neuma jer ce imati manji promet. S obzirom da raja sve vise putuje i ganja druge destinacije, te da raja ima para Neum ce kroz par godina biti samo bara uprljana motornim uljem jer sav saobracaj ide preko mosta sada i zaobilazi Neum. S obzirom da u Neumu svakako niko ne zivi oni su se zrtvovali za Velikohrvatsku politiku u ovom slucaju.
Bas suprotno, neum ima priliku da od tranzitnog postane turisticki centar. Ko voli ljetovati u mjestu kroz koje prolaze hiljade auta koja idu ka peljescu i dubrovniku? Niko, taj tranzit je samo minus za neum.
A to da kao neko krene za Dubrovnik, pa ga u prolasku kroz neum privuku lokalne ljepote pa tu ostane… Mislim da neum jos uvijek ceka prvog takvog gosta.
A to da kao neko krene za Dubrovnik, pa ga u prolasku kroz neum privuku lokalne ljepote pa tu ostane… Mislim da neum jos uvijek ceka prvog takvog gosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.