Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Fazon je sto Rasim Halkic i Edim Fejzic u klubu Hrvata nije u smjeru koji je suprotan produbljivanju podjela.
I citava halabuka, citav smisao donosenja izmjena, citav smisao protesta i drame je oko ta dva delegata u Klubu Hrvata Doma naroda FBiH. Samo to, nista vise.
I citava halabuka, citav smisao donosenja izmjena, citav smisao protesta i drame je oko ta dva delegata u Klubu Hrvata Doma naroda FBiH. Samo to, nista vise.
Apsolutno tacno.Kajzer10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:45Fazon je sto Rasim Halkic i Edim Fejzic u klubu Hrvata nije u smjeru koji je suprotan produbljivanju podjela.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko i nije rekao da je to ok, jednu diskriminaciju ne riješavaš tako što uspostaviš drugu. Neće se ništa postići u jačanju države.Kajzer10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:45Fazon je sto Rasim Halkic i Edim Fejzic u klubu Hrvata nije u smjeru koji je suprotan produbljivanju podjela.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Niko nije rekao da nije u tom smjeru, međutim da li je ovo riješilo bar 3% problema koje imamo u BiH?Kajzer10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:45Fazon je sto Rasim Halkic i Edim Fejzic u klubu Hrvata nije u smjeru koji je suprotan produbljivanju podjela.
Na stranu protesti koji su ispali cirkus i promašeni skroz.
Koševo Zapad
Nevjerovatan je broj divljih deponija, sigurno nekoliko hiljada. Broj onih koji koje ispunjavaju propise o uklanjanju otpada vjerovatno moze stati na prste jedne ruke.JohnCleese je napisao/la: ↑25 jul 2022, 20:51Strasno koliko je smeca na rijekama pored kupališta, u sumama i sl...
Procenat recikliranja smeca je na mizernom nivou, reciklaza plastike gotovo ne postoji. Nemamo odlagaliste za opasni otpad, pa tako npr. medicinski otpad se mahom odvozi i pali na deponijama u blizini Neuma i nekim drugim lokacijama.
Npr. neki mjestani diljem naselja opcine Konjic odvoze i pale freze krcate svakakim otpadom negdje u blizini suma, zatrpavaju i sta vec, jer im je eto haos tih 9 KM komunalnom, koje ispuse za dan na druge zlj stvari.
Na strminama je to posebno opasno jer se zatrpava i unistava siprazje, pa onda vece kise prave bujice koje to smece raznose cesto u rijeke, dalje do jezera itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još jedan dokaz da je ovo pokušano na prepad da se donese, zemlje Kvinte uopšte nisu znali kako izgleda dokument i nisu očekivali ovakvu reakciju pro-bih strane.
„Bit će to prvi put da ambasadori vide navedeni prijedlog. Do jučer on nije bio uopće završen“, tvrdi izvor portala ****.ba iz visokih diplomatskih krugova.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Scroolam i čitam šta pojedinci pišu i na koji način misle. Osjećaj kao da smo Luksemburgu i da živimo između Njemaca i Francuza. Za moj pojam nepojmljivo da 30 godina nakon rata u kojem nas je toliko stradolo Bosanaca i Hercegovaca, Bošnjaka (Islamske, Pravoslavne i Katoličke vjere) neko i dalje može reći da će se roditi nove generacije Srba i Hrvata (pa i Bošnjaka) i da ćemo lijepo svi živjeti u skladu i suživotu.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:16Ima ima , itekako ima . Proći će i ovi metuzalemi na vlasti , doći će druge generacije koje će interesovati kako da se bolje živi , a ne ko je ko . Najbitniji su bolji uslovi za život , naravno veće plate i manja korupcija .Pensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:26Nema ovdje opstanka sa bos.Hrvatima i bos.Srbima. Na sve načine će vječno raditi da destabilišu zamišljenu građansku BiH, sa jednakim pravima svih građana. Oni će to na to vječno gledati kao na muslimansku BiH, naravno pod izgovorom.
Jedino što je moguće neki redejton ili odcjepljenje na 3 strane i gotovo. Biti ce nam granica na Banja Luci i Mostaru, šta raditi drugačije sa budalama, suživota nema. Bolje i to, nego ponovni rat.
Zar neko i dalje misli da će se roditi Hrvat i Srbin koji će dopustiti da imamo jednog predsjednika, izbore na državnom nivou, vlast bez blokada i bez potezanja vitalnog nacionalnog interesa? Zar i dalje neko misli da će za 20,50 godina neki novi Komšić, Bečirović, Izetbegović itd itd moći upravljati Banja Lukom, Širokim Brijegom, Mostarom, Dobojem, Posušjem, Trebinjom? Zar mislite da će se Hrvati, Srbi odreći tog luksuza? Zar mislite da će se roditi neki Pravoslavac, Katolik, Musliman, Jevrej, Ateista koji će imati toliko podršku i jednih i drugih i trećih i da će biti u tolikoj većini. Mi ne Živimo u istom univerzumu ako se i dalje tome nadate.
A zapamtite da će jedino Bošnjak kada vidi da mu državom bolje upravlja neko ko nije "njegov" dati tom istom glas. Kakva je situacija sa Hrvatima? Hoće li ikada doći opcija koja će zamijeniti HDZ, pa i kada Čović ode? A i zašto bi? Pa ovo Hrvata što je ostalo 90% živi sasvim lijepim i lagodnim životom. O Srbima da i ne govorim, treba otići do Han Pijeska, Sokoca, Višegrada, Foče, Bijeljine, Prijedora i pogledati kako ljudi žive i od čega žive. Ali za njih je srpstvo-srpstvo. Za njih je Četništvo nacionalni ponos i nema pregovora oko toga, makar bili žedni i gladni samo će Srbin ("četnik") moći upravljati državom. RS gotovo uništena, zadužena sa svih strana, prijeti joj bankrot ALI... Srbin je Srbin i glasaće za Srbina, jer je Srbin i jer kaže da nije bio genocid i jer kaže da je Ratko Mladić general heroj a ne osuđeni zločinac.
I onda se desi da Predsjednik Bošnjaka dođe, želi da se obrati, polupismeni ljudi mu to ne daju, svađanje gdje treba da se pokaže jedinstvo. Desi se da glavni čovjek opozicije (Konaković) kaže da bi on pojedinim građanima izvrtao uši jer su se okupili (pa lave šta bi nam radio ako dođeš na vlast pa da te kritikujemo kao sada ove uhljebe), dese se opet prediborne igre ljevice SDP, NS ("aaa opet oni iz SDA, SDA vaka, naka- kao da ti ljudi nisu građani ove zemlje) i kao da su na proteste samo smjeli izaći opozicionari i njihovi botovi. Onaj kreten Bakir dođe sa sultanijom bude 5 minuta i ode na predizborni skup u Hadžićima. Pa gdje su ti prioriteti, IDIOTE!?
Jedini normalni u ovom svemu ispadoše Fahro, Komšić i Hadžikadić. Ljudi došli nisu ispolitizirali priču. Nisu se žalili da treba za uši tegliti narod koji je pljeskao predsjedniku države (HALO PREDSJEDNIK, DJECA NAM SE SMIJU REUFE) koji je došao podržati taj skup a ne politizirati ga.
Krivo mi je što ovo pišem na sportskom forumu i nadam se da će ostati ovaj post jer usljed ove situacije u državi koja je takva kakva jeste trenutno i treba malo popustiti kriterije. Ako nije za ovog foruma molim administraciju da izbriše.
Opet kazem da nikakva diskriminacija nije sustina. Sustina su dva delegata i to je sve. Sutra bi svi pristali na vecu diskriminaciju da se ukinu ovlasti Doma naroda.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:50Niko i nije rekao da je to ok, jednu diskriminaciju ne riješavaš tako što uspostaviš drugu. Neće se ništa postići u jačanju države.Kajzer10 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:45Fazon je sto Rasim Halkic i Edim Fejzic u klubu Hrvata nije u smjeru koji je suprotan produbljivanju podjela.
Ne znam ni za koga se protestuje, jel za diskriminaciju Hrvata Bihaca i Gorazda, jel se Bosnjaci diskriminiraju i kako se Bosnjaci diskriminiraju zbog dva Hrvata, jel zbog islamofobije, cega vec koji qrac.
Stvorila se ruzna atomosfera, a ja zadnjih dana ne vidim nikakvu razliku izmedju nasih medija i rezimskih bljuvotina u RSu. Cista propaganda.
Procitao sam jedan normalan osvrt od Vildane Selimbegovic, ovo ostalo dabogsacuva.
- ASD
- Kontakt:
Ne postoji funkcija predsjednik Bošnjaka. Postoji funkcija član predsjedništva iz bošnjačkog naroda.
Fikus nije došao u ulozi člana predsjedništva jer bi a tako nešto bila potrebna saglasnost ostalih članova predsjedništva i to bi bilo najavljeno. On je došao u ime šefa i šefice da sabira glasove.
Fikus nije došao u ulozi člana predsjedništva jer bi a tako nešto bila potrebna saglasnost ostalih članova predsjedništva i to bi bilo najavljeno. On je došao u ime šefa i šefice da sabira glasove.
- akisarajevo92
- Kontakt:
što me ovako poprijeko gledaju vozači kad sam na romobilćiću, pa nije cesta samo za automobile
uz to čuvam okoliš
uz to čuvam okoliš

Don't believe the hype.
dijeli sebi njemacku a za nas se ne sekirajPensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:26Nema ovdje opstanka sa bos.Hrvatima i bos.Srbima. Na sve načine će vječno raditi da destabilišu zamišljenu građansku BiH, sa jednakim pravima svih građana. Oni će to na to vječno gledati kao na muslimansku BiH, naravno pod izgovorom.
Jedino što je moguće neki redejton ili odcjepljenje na 3 strane i gotovo. Biti ce nam granica na Banja Luci i Mostaru, šta raditi drugačije sa budalama, suživota nema. Bolje i to, nego ponovni rat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ipak živimo u suprotnim univerzumima. Ali ok...ASD je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:12Ne postoji funkcija predsjednik Bošnjaka. Postoji funkcija član predsjedništva iz bošnjačkog naroda.
Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda došao da podrži protestante koji su došli da protestuju ispred ureda Visokog predstavnika u BiH. Napominjem "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" i našao se čovjek koji bi da zabrani govor kojim "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" osuđuje odluku zbog koje je taj narod i došao da protestuje. Taj fikus je "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" za kojeg je glasalo 212.581 državljanin BiH. I to je uredu, ZA POHVALU?

Jeli sada išta jasnije?
- Pensioner26
- Kontakt:
Admine ne možemo mi porediti situaciju u Njemačkoj i kod nas. U DE su svi manjina, i nema nikakvog efekta se miješati u državnu politiku. Tu smo da šljakamo, i nikoga ne interesujemo po pitanju tih stvari. Čak se i tu dese neke šorke na pijankama/diskotekama ukoliko se spoje negativni naboji sa naših prostora. Pa i tu se uspije na nekom neutralnom terenu diskutovati o Tuđmanu, Aliji i Miloševiću.admin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:41zar su srbi i hrvati toliki problem u Njemačkoj? Šta mislite uraditi sa Austrijom i Hrvatskom pa da izađete na granicu u Mostaru i Banjaluci?Pensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:26Nema ovdje opstanka sa bos.Hrvatima i bos.Srbima. Na sve načine će vječno raditi da destabilišu zamišljenu građansku BiH, sa jednakim pravima svih građana. Oni će to na to vječno gledati kao na muslimansku BiH, naravno pod izgovorom.
Prođite se politike na temi, posebno dosoljavanja i zakuhavanja iz daleka.
U BiH ne žele živjeti pod okriljem jedne države 2 od 3 predstavnika naroda te iste države. Šta više tu dodati? Ne bi je priznali kao građansku ni da imaju 2000-3000 KM prosječne plate. Vi mislite da bi se riješili ti problemi, uz bolju ekonomiju i standard. Varate se. Mi Bošnjaci/Bosanci bi pristali na to naravno, ali ovi ostali bi se radije pripojili Srbiji i Hrvatskoj. Da smo ista vjera pa i bila bi možda moguća forma neke Švicarske sa 3 naroda, kantona i jedne građanske države. Šta nam je donijelo vrijeme od rata, ništa, istu politiku na mirnijem/kulturnijem nivou. Sve do nekih idućih eskalacija. Tu sva priča završava, ja ne vidim nažalost suživot sa njima.
To nisu nikakva dosoljavanja, surova realnost.
Da bogdom nije tako, ali eto.
Ne poredim ja ništa, ti kukaš kako se u Njemačkoj ne može opstati sa hrvatima i srbima... ja sam kontao da je gore kod vas to sasvim OK.Pensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:24Admine ne možemo mi porediti situaciju u Njemačkoj i kod nas. U DE su svi manjina, i nema nikakvog efekta se miješati u državnu politiku. Tu smo da šljakamo, i nikoga ne interesujemo po pitanju tih stvari. Čak se i tu dese neke šorke na pijankama/diskotekama ukoliko se spoje negativni naboji sa naših prostora. Pa i tu se uspije na nekom neutralnom terenu diskutovati o Tuđmanu, Aliji i Miloševiću.admin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:41zar su srbi i hrvati toliki problem u Njemačkoj? Šta mislite uraditi sa Austrijom i Hrvatskom pa da izađete na granicu u Mostaru i Banjaluci?Pensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:26Nema ovdje opstanka sa bos.Hrvatima i bos.Srbima. Na sve načine će vječno raditi da destabilišu zamišljenu građansku BiH, sa jednakim pravima svih građana. Oni će to na to vječno gledati kao na muslimansku BiH, naravno pod izgovorom.
Prođite se politike na temi, posebno dosoljavanja i zakuhavanja iz daleka.
U BiH ne žele živjeti pod okriljem jedne države 2 od 3 predstavnika naroda te iste države. Šta više tu dodati? Ne bi je priznali kao građansku ni da imaju 2000-3000 KM prosječne plate. Vi mislite da bi se riješili ti problemi, uz bolju ekonomiju i standard. Varate se. Mi Bošnjaci/Bosanci bi pristali na to naravno, ali ovi ostali bi se radije pripojili Srbiji i Hrvatskoj. Da smo ista vjera pa i bila bi možda moguća forma neke Švicarske sa 3 naroda, kantona i jedne građanske države. Šta nam je donijelo vrijeme od rata, ništa, istu politiku na mirnijem/kulturnijem nivou. Sve do nekih idućih eskalacija. Tu sva priča završava, ja ne vidim nažalost suživot sa njima.
To nisu nikakva dosoljavanja, surova realnost.
Da bogdom nije tako, ali eto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ma ja ba Dodik i Čović krivi za sve , klasika .OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:08Scroolam i čitam šta pojedinci pišu i na koji način misle. Osjećaj kao da smo Luksemburgu i da živimo između Njemaca i Francuza. Za moj pojam nepojmljivo da 30 godina nakon rata u kojem nas je toliko stradolo Bosanaca i Hercegovaca, Bošnjaka (Islamske, Pravoslavne i Katoličke vjere) neko i dalje može reći da će se roditi nove generacije Srba i Hrvata (pa i Bošnjaka) i da ćemo lijepo svi živjeti u skladu i suživotu.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:16Ima ima , itekako ima . Proći će i ovi metuzalemi na vlasti , doći će druge generacije koje će interesovati kako da se bolje živi , a ne ko je ko . Najbitniji su bolji uslovi za život , naravno veće plate i manja korupcija .Pensioner26 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:26Nema ovdje opstanka sa bos.Hrvatima i bos.Srbima. Na sve načine će vječno raditi da destabilišu zamišljenu građansku BiH, sa jednakim pravima svih građana. Oni će to na to vječno gledati kao na muslimansku BiH, naravno pod izgovorom.
Zar neko i dalje misli da će se roditi Hrvat i Srbin koji će dopustiti da imamo jednog predsjednika, izbore na državnom nivou, vlast bez blokada i bez potezanja vitalnog nacionalnog interesa? Zar i dalje neko misli da će za 20,50 godina neki novi Komšić, Bečirović, Izetbegović itd itd moći upravljati Banja Lukom, Širokim Brijegom, Mostarom, Dobojem, Posušjem, Trebinjom? Zar mislite da će se Hrvati, Srbi odreći tog luksuza? Zar mislite da će se roditi neki Pravoslavac, Katolik, Musliman, Jevrej, Ateista koji će imati toliko podršku i jednih i drugih i trećih i da će biti u tolikoj većini. Mi ne Živimo u istom univerzumu ako se i dalje tome nadate.
A zapamtite da će jedino Bošnjak kada vidi da mu državom bolje upravlja neko ko nije "njegov" dati tom istom glas. Kakva je situacija sa Hrvatima? Hoće li ikada doći opcija koja će zamijeniti HDZ, pa i kada Čović ode? A i zašto bi? Pa ovo Hrvata što je ostalo 90% živi sasvim lijepim i lagodnim životom. O Srbima da i ne govorim, treba otići do Han Pijeska, Sokoca, Višegrada, Foče, Bijeljine, Prijedora i pogledati kako ljudi žive i od čega žive. Ali za njih je srpstvo-srpstvo. Za njih je Četništvo nacionalni ponos i nema pregovora oko toga, makar bili žedni i gladni samo će Srbin ("četnik") moći upravljati državom. RS gotovo uništena, zadužena sa svih strana, prijeti joj bankrot ALI... Srbin je Srbin i glasaće za Srbina, jer je Srbin i jer kaže da nije bio genocid i jer kaže da je Ratko Mladić general heroj a ne osuđeni zločinac.
I onda se desi da Predsjednik Bošnjaka dođe, želi da se obrati, polupismeni ljudi mu to ne daju, svađanje gdje treba da se pokaže jedinstvo. Desi se da glavni čovjek opozicije (Konaković) kaže da bi on pojedinim građanima izvrtao uši jer su se okupili (pa lave šta bi nam radio ako dođeš na vlast pa da te kritikujemo kao sada ove uhljebe), dese se opet prediborne igre ljevice SDP, NS ("aaa opet oni iz SDA, SDA vaka, naka- kao da ti ljudi nisu građani ove zemlje) i kao da su na proteste samo smjeli izaći opozicionari i njihovi botovi. Onaj kreten Bakir dođe sa sultanijom bude 5 minuta i ode na predizborni skup u Hadžićima. Pa gdje su ti prioriteti, IDIOTE!?
Jedini normalni u ovom svemu ispadoše Fahro, Komšić i Hadžikadić. Ljudi došli nisu ispolitizirali priču. Nisu se žalili da treba za uši tegliti narod koji je pljeskao predsjedniku države (HALO PREDSJEDNIK, DJECA NAM SE SMIJU REUFE) koji je došao podržati taj skup a ne politizirati ga.
Krivo mi je što ovo pišem na sportskom forumu i nadam se da će ostati ovaj post jer usljed ove situacije u državi koja je takva kakva jeste trenutno i treba malo popustiti kriterije. Ako nije za ovog foruma molim administraciju da izbriše.
Evo ti banalan primjer , što bi rekao Đuro Palica da ti dočaram .
Jučer sa kolegom na kafi , i dođe neki lik stariji 60+ godina kaže mom kolegi kao je bio prije 2 dana na Jahorini i otkud onoliko Arapa na Jahorini ? Kažem mu ja pa eto ima sadržaja koliko toliko da im tamo bude interesantno .
Kaže a što ne idu na Bjelašnicu ? Pa zato što im Dodik neda , blokira Bjelašnicu na sve načine da bude uspješna , on tamo pravi svoje apartmane i pere pare pa ih gura na Jahorinu rekoh mu ... U pravu si , majku mu yebem krmak nas stalno koči , spusti glavu i ode . On stvarno vjeruje da su Dodik i Čović krivi za sve loše kod nas , pa tako i ti misliš .
Bošnjaku uništava državu njegov konstantno , pa opet glasa za njega , tako da ti ta priča pada u vodu .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
On nije došao u svojstvu člana predsjedništva. Za to postoje procedure.OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:24Ipak živimo u suprotnim univerzumima. Ali ok...ASD je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:12Ne postoji funkcija predsjednik Bošnjaka. Postoji funkcija član predsjedništva iz bošnjačkog naroda.
Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda došao da podrži protestante koji su došli da protestuju ispred ureda Visokog predstavnika u BiH. Napominjem "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" i našao se čovjek koji bi da zabrani govor kojim "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" osuđuje odluku zbog koje je taj narod i došao da protestuje. Taj fikus je "Član predsjedništva iz bošnjačkog naroda" za kojeg je glasalo 212.581 državljanin BiH. I to je uredu, ZA POHVALU?![]()
Jeli sada išta jasnije?
-
- Kontakt:
bit ce uskoro druze ovih dana petak mozdabombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:08Je li bio roštilj burazere ?dachodachoni je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:00zahiragic ljudina sad podijelio hrane i vode ljudima kod ohra sto se toga nisu sjetili niksic i onaj mlinto kojevic
- Shategabri
- Kontakt:
Trebali bi prvo da se svako zabavi svojim kukoljem unutar naroda.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:43
Bošnjaku uništava državu njegov konstantno , pa opet glasa za njega , tako da ti ta priča pada u vodu .
Za one ''svoje'' za koje glasamo/glasaju, da se tu istresu žižci i trutovi.
Da se napravi neka zdrava podloga za početak nove etape.
Al to je priča u teoretskom domenu, znamo kako stoje stvari u praksi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Slažem se apsolutno o svemu što si napisao. 30 godina nas kradu Bošnjaci gdje stignu i na svakom čošku. Pogrešno me shvataš. Namjerno ili ne ali nemoj me uvlačiti u političke vode jer se meni svi zajedno gade na sva tri jezika i oni i opozicija. Ja pričam o realnom stanju na terenu, o realnim pokušajema integracije države u EU ili NATO. Od te ljubavi nema ništa, jer naši bi htjeli iako su lopovi svjetske klase, ali to nečeš nikada dobiti dok nenormalne ustupke ne dobiju Bosanski Srbi i Hrvati (opet je upitno da li bi Srbi htjeli u NATO, nebi ni ja da sam na njihovom mjestu). A u svemu tome imaš nenormalne kur.valuke od strane Zapada koji ćete baciti u vodu za tili čas. Zato kažem, ja se slažem da smo mi sebi najveći dušmani. Ali ne samo Bakir nego kompletna bivša SDA (NIP) i kompletna opozicija (to najbolje opisuje trenutna vlada KS, i opštinske prepirke gdje se nema večina SDP/NS naspram NIP. O sadašnjoj je suvišno pričati. Ako ih sada opozicija ne dokrajči jednom za sva vremena, nek se kolektivno ugase (mada ni oni nisu ništa bolji). Naravno, kulturni i obrazovani ljudi poput Hadžikadića nikada neće moći doći na vlast jer kod nas da bi došao na vlast moraš hvatati za uši, zavrtati šiju, čakijati, mafijati, i naravno ono glavno biti BIVŠI SDA ČLAN.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2022, 13:43
Ma ja ba Dodik i Čović krivi za sve , klasika .
Evo ti banalan primjer , što bi rekao Đuro Palica da ti dočaram .
Jučer sa kolegom na kafi , i dođe neki lik stariji 60+ godina kaže mom kolegi kao je bio prije 2 dana na Jahorini i otkud onoliko Arapa na Jahorini ? Kažem mu ja pa eto ima sadržaja koliko toliko da im tamo bude interesantno .
Kaže a što ne idu na Bjelašnicu ? Pa zato što im Dodik neda , blokira Bjelašnicu na sve načine da bude uspješna , on tamo pravi svoje apartmane i pere pare pa ih gura na Jahorinu rekoh mu ... U pravu si , majku mu yebem krmak nas stalno koči , spusti glavu i ode . On stvarno vjeruje da su Dodik i Čović krivi za sve loše kod nas , pa tako i ti misliš .
Ali on, njegova ličnost, osobnost, njega ekselencija je Član predsjedništva.