Babuka!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Bespotrebno overthinkuješ Nevilleovu rečenicu pa nije to filozof neki.Chinaglia je napisao/la: ↑25 jul 2022, 22:45nevilleova recenica je dvosmislena, ti i forumas kom sam replicirao, shvatili ste je na isti nacin (da mu se ne isplacuje citava mjesecna plata), ja sam je ipak shvatio na drukciji nacin (da klub trazi smanjenje plate, jer to znaci da mu ne zele isplatiti citav ugovor)
Slažem se, ali opet ako se kunu u neku ljubav nešto daj da se to malo i pokaže. Nije sad da od Neta traže smanjenje, iako on vjerovatno najmanje zaslužuje one pare.to je barcelonin problem i kao sto rekoh, igraci nisu merhamet
Fazon je što to nisu Laportini ugovori pa tehnički nije njegova sramota. Sramota bi bila da sad od Pedrija ili Ansua traže smanjenje. Nije naravno ni ovo pohvalno, ali situacije su različite.cak i da je 1€, to je sramotno i nedopustivo, ne skapaj ugovore koji ce ti napraviti problem ili probleme rjesavaj na drugaciji nacin (prodajom bitnih igraca, jer njih mozes prodati, ali, to naravno ne dolazi u obzir, narodski receno = kresnuli bi se, a da im ne udje)messilla je napisao/la: ↑25 jul 2022, 22:14Treća stvar, nije sad da im se traži da se odreknu kompletne plate, nego samo onoliko koliko im je Barto više prebacio nego što bi realno trebali imati. Nije isto da Laporta sad traži smanjenje od Arauja sa kojim je potpisao ugovor, ili kad traži od de Jonga, Piquea, Busquetsa itd kojima je Barto davao i šakom i kapom.
Slažem se da se ne trebaju kritikovati. Imaju ljudi pravo na to. Eventualno treba Robertu yebati majku jer je ispao šupak i hinjara zimus.istina, ali, nisu to male pare i ne moze to biti izgovor da se kritikuju oni koji ne zele pristati na smanjenje plate
to da su normalne stvari, desavale bi se ucestalo i svugdje, ali, obzirom da nisu, onda se i ne desavaju ucestalo i svugdje
mislim, ti i ja se evidentno ne slazemo u vezi ovoga, ti na to gledas navijacki, ja na to gledam objektivno i realno
vidjecemo, ovo sto radi laporta je vrlo rizican posao, prodaju se unaprijed televizijska prava koja su zlatna koka u finansiranju kluba, prodaju se prava za nadolazece godine kako bi se trenutno dobili prijeko potrebno novciChinaglia je napisao/la: ↑26 jul 2022, 00:35joan laporta, kad je rijec o sportskom segmentu, moze u istu recenicu s florentinom perezom, covjek je maher samo takav, ponovo ce oformiti ekipu koja ce osvajati trofeje (osvojice se i lp prije il poslije), a napraviti to u ovakvim okolnostima je next level shit
O čemu bolan pričaš ti? Šta je konkretno bezobrazluk?jestamaji je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:44barca je od tima koji je bio everyones darling i jedan od 2-3 najbolja tima u istoriji fudbala degradirao do statusa zadnjeg i to apsolutno zadnjeg tima. ovo što oni rade se više ne može riječima opisati .... bezobrazluk, licemjerstvo i sramota
njihov jedini spas je superliga .... znam da će se ista desiti prije ili kasnije ali kad ovako nešto vidiš onda se nadaš da neće. strašno!
meni je jedino iskreno žao što je xavi upetljan u sve ovo
Joj pa gori si ti sto se uopste obazires na takav post...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 10:09O čemu bolan pričaš ti? Šta je konkretno bezobrazluk?jestamaji je napisao/la: ↑26 jul 2022, 09:44barca je od tima koji je bio everyones darling i jedan od 2-3 najbolja tima u istoriji fudbala degradirao do statusa zadnjeg i to apsolutno zadnjeg tima. ovo što oni rade se više ne može riječima opisati .... bezobrazluk, licemjerstvo i sramota
njihov jedini spas je superliga .... znam da će se ista desiti prije ili kasnije ali kad ovako nešto vidiš onda se nadaš da neće. strašno!
meni je jedino iskreno žao što je xavi upetljan u sve ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.