Čestitam
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Amin, hvala vam drugovi, sreca je velika, ove sezone necu sam gledati utakmice 
Bice od ovog momcine dobro pojacanje
- Beduin
- Kontakt:
Cestitam druze. Nista ljepse od prinove u kuci, znam po sebi.
Nego, budi sretan ako poneku tekmu odgledas sad
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala ljudi, tacno nemq nista ljepse od ovog osjecaja
@beduin
I to sto kazes, preskocice se sad sigurno koja tekma vise nego inace
@beduin
I to sto kazes, preskocice se sad sigurno koja tekma vise nego inace
- _forzamilan_
- Kontakt:
Da bude ziv i zdrav ako Bog da...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
@ronaldo99
Čestitam druže, neka ti je živ i zdrav
PS: Koga sve nismo doveli ovaj vikend?
Čestitam druže, neka ti je živ i zdrav

PS: Koga sve nismo doveli ovaj vikend?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
@ronaldo99
Cestitam Ronaldo, mozda mu draza bude crnoplava boja, onako iz inata
Cestitam Ronaldo, mozda mu draza bude crnoplava boja, onako iz inata

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Hvala raja zivi mi bili
@tritolone
Nemoj brate da imamo kasnije rat u kuci
@tritolone
Nemoj brate da imamo kasnije rat u kuci

Izgleda da Maldini opet diže ponudu za Čarlsa. Čim ga ovoliko žele i prave presedan jer se u ovakvim slučajevima skoro uvijek povuku iz pregovora, onda znaš da mali vrijedi nekog qurca.
S obzirom koliko smo vični prodajama igrača, slobodno mogu Bruggeu ponuditi i 50% od naredne prodaje, ne predstavlja nam nikakvu razliku.
S obzirom koliko smo vični prodajama igrača, slobodno mogu Bruggeu ponuditi i 50% od naredne prodaje, ne predstavlja nam nikakvu razliku.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Puno je brate blizu 40M koliko ce dati za ovog ''fake Kaku'' Treba ovo sve nabit na qrac i **** odmah do veceras 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Belgijanac ni kriv ni dužan postade Messi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ovaj mali će biti najveće pojačanje Milana zadnjih desetak godina.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jel' to ovaj Kaka jedini na svijetu na poziciji 10-ke pa se toliko oduzilo i ceka na njeg, i druga stvar ko ti garantuje da ce na kraju on i biti WC igrac. Niko!
Mislim lako je sad mlatiti i meni i tebi sbbkbb. Imali su igraca u komsiluku na poziciji 10 za dzaba, ali eto kao ne godi nam, a ovaj mali godi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav god igrač da ovaj postao, s obzirom na cijelu karijeru iza njega do sada, ne može vrijediti preko 35 +milki pa taman ni da ga majka rođena prodaje. Druga stvar što ih C.B pravi ovcama pa testiraju koliko daleko mogu ići sa ovom blasfemijom.
Obično kad je neki hit talenat u pitanju, imaš nekoliko velikih zainteresiranih klubova i onda ako imaš sreće, doći će kod tebe!
Koliko znam, za ovog momka zainteresiran Milan i Leeds cijelo ljeto!
I opet, da ne bude zabune! DaBogda on bio najbolji igrač svijeta jednog dana kod nas, ali to ne znači da TRENUTNO vrijedi ove pare.
Obično kad je neki hit talenat u pitanju, imaš nekoliko velikih zainteresiranih klubova i onda ako imaš sreće, doći će kod tebe!
Koliko znam, za ovog momka zainteresiran Milan i Leeds cijelo ljeto!
I opet, da ne bude zabune! DaBogda on bio najbolji igrač svijeta jednog dana kod nas, ali to ne znači da TRENUTNO vrijedi ove pare.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Niti je Kaka, ne znam sto pisete to , a niti je jedini samo je cinjenica da on najbolje odgovara Milanu u ovom trenutku. Cinjenica je isto tako da je vrijednost novca pala i da zivimo u periodu kad inflacija hara pa imas transfere Nuneza iz Benfice u Liverpool za 100 miliona ili sto je Bayern uzeo onog momka od 17 godina za skoro 30 miliona, kao sto je cinjenica da Milan nema para. Najbolji igraci u ekipi su nam dovedeni za cc-a 30 miliona (Tomori i Leao) i vidi se njihov utjecaj na igru , a CDK bi itetako upgradeovao ekipu tako da 30-40 miliona za ovog momka je sasvim ok cifra s obzirom na potencijal a i ne treba zanemariti da je igrao LP i da ima daleko vise iskustva u LP nego bilo koji igrac Milana izuzve Zlatana i Girouda.milanist je napisao/la: ↑25 jul 2022, 13:24Jel' to ovaj Kaka jedini na svijetu na poziciji 10-ke pa se toliko oduzilo i ceka na njeg, i druga stvar ko ti garantuje da ce na kraju on i biti WC igrac. Niko!
Mislim lako je sad mlatiti i meni i tebi sbbkbb. Imali su igraca u komsiluku na poziciji 10 za dzaba, ali eto kao ne godi nam, a ovaj mali godi.