Već ima golova ko Dembele za prošlu sezonu?
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
crni ima uzasnu zavrsnicu, sto je prosto neshvatljivo za igraca koji se podjednako dobro sluzi s obje noge
sinoc je trebao zabiti dva gola, u drugoj prilici je cak i okej sutirao, ali u prvoj je samo raspalio po lopti
sinoc je trebao zabiti dva gola, u drugoj prilici je cak i okej sutirao, ali u prvoj je samo raspalio po lopti
- Felixians4
- Kontakt:
ma imaš dosta primjera tih mega talentiranih igrača kojima u 16 m i škodi da su elitni na obje noge,sane je isto sličan primjer. no,bit će ovo najbolja njegova barca sezona bude li fit.
Rafinja definitivno nije i nece nikad biti Ronaldinjo, ima dosta mana, ali je ozbiljniji igrac od Dembela 1000 puta. Definitivno treba biti prva opcija za desno krilo.
Ono sto je sinoc odigrao, kad i zanemarim gol, bilo je jako dobro. Odlicno se krece i ubacuje u prostor. Fenomenalan prijem lopte ima. Ziv je sa loptom, pokusava, ne boji se. Imao sam sumnje u njega kad je dolazio, ali mislim da ce biti jako koristan po ekipu.
P.S. Niko da pomene, ali sinoc je najbolji igrac bio Erik Garsia. Fenomenalna utakmica i nazad, a pogotovo prema naprijed.
Vjerovatno tehnicki najpotkovaniji odbrambeni igrac na svijetu.
Nisam gledao utakmicu, ali bih i ja volio vidjeti Osmana zakucanog na tribine sada kada ga nisu otjerali.Evander je napisao/la: ↑24 jul 2022, 13:33Rafinja definitivno nije i nece nikad biti Ronaldinjo, ima dosta mana, ali je ozbiljniji igrac od Dembela 1000 puta. Definitivno treba biti prva opcija za desno krilo.
Ono sto je sinoc odigrao, kad i zanemarim gol, bilo je jako dobro. Odlicno se krece i ubacuje u prostor. Fenomenalan prijem lopte ima. Ziv je sa loptom, pokusava, ne boji se. Imao sam sumnje u njega kad je dolazio, ali mislim da ce biti jako koristan po ekipu.
P.S. Niko da pomene, ali sinoc je najbolji igrac bio Erik Garsia. Fenomenalna utakmica i nazad, a pogotovo prema naprijed.
Vjerovatno tehnicki najpotkovaniji odbrambeni igrac na svijetu.
Što se tiče Erica.. zato ga Xavi i forsira koliko god loš defanzivac bio. Vrlo vjerovatno da ga vidi u prvih 11.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šta je ovo spominje da Xavi hoće Messija kad mu istekne ugovor pa Parizom. Tamam smo se krenuli oporavljati.
Don't hate what you don't understand.
Evo ima i info da je Xavi tražio id FdJ da prepolovi platu za šta je ovaj zainteresovan
DiMarzo javlja da postoje kontakti izmedju Napolija i Barce oko Neta. Valjda bude nesto na kraju...
Memphis ocigledno nece biti u planovima za narednu sezonu. Navodno ne bi imao nista protiv da ode iz Barce koja zeli 20m.
Memphis ocigledno nece biti u planovima za narednu sezonu. Navodno ne bi imao nista protiv da ode iz Barce koja zeli 20m.
@igrajlopte 🐦
Зар " ? " $ га - " $ 30 ??
ako sreže platu i prihvati klupu kad to trener odluči za neke utakmice, što da ne
mislim da na lažnoj 9 uz brza krila, koje će upošljavati, može još uvijek puno dati
Jest, ali trazi da ga puste besplatno da moze klepit bonus za potpis.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg ovo je nejasno, haj ti jaro smanji platu na pola, a mi ćemo dovest Lewu za 50 miliona, još mu dati dobru platu, pa ćemo dovesti i Raphinu za 70 miliona, pa daj i njemu dobru platu, a sad i Kounde....nema onda logike tražiti mu da smanji platu, znači nit je tolika kriza, al eto haj na tebi da režemo troškove.
Ja bih na tribine i čekao kraj ugovora. Majci ga režite.
Ovo gledam iz čisto poslovnog odnosa uposlenik - poslodavac.
Nekako se uvijek gleda navijački i ono kao igrač je dužan iz ljubavi prema klubu, a klub ništa drugo do mašina za novac.
Uzme tebi, da drugom.
Koševo Zapad
Al cuj 30 miliona po sezoni ima De Jong.
Ti sunce, cime ih zasluzi?
Ti sunce, cime ih zasluzi?
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg to je već ranije konstatovano da ih je ono govedo ukopalo i dijelilo ugovore mimo svakog rezona.
Čudi me da lik krivično ne odgovara, al očito mu ne mogu ništa prikačiti.
U onoj viziji De Jong je bio top zvijezda.
Inače, ti Holanđani su znali donijeti puno Barsi, al bilo ih je u onoj prošloj eri isto gluho bilo, a ovo sad je završna faza zaključno sa rumenkom na klupi.
Mislim da neće skoro nekog Holandeza uzimati.
Koševo Zapad
Klub moze ocekivati od igraca da igra i doprinosi u skladu koliko je placen i koliku platu dobija. A De Jonga ne zasluzuje ni ovih 50%. I sa tim bi trebao biti presretan. Bezobrazno precjenjen i preplacen igrac. Ako mu se ne svidja, bujrum ili na tribine, ili u drugi klub.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2022, 14:47Jbg ovo je nejasno, haj ti jaro smanji platu na pola, a mi ćemo dovest Lewu za 50 miliona, još mu dati dobru platu, pa ćemo dovesti i Raphinu za 70 miliona, pa daj i njemu dobru platu, a sad i Kounde....nema onda logike tražiti mu da smanji platu, znači nit je tolika kriza, al eto haj na tebi da režemo troškove.
Ja bih na tribine i čekao kraj ugovora. Majci ga režite.
Ovo gledam iz čisto poslovnog odnosa uposlenik - poslodavac.
Nekako se uvijek gleda navijački i ono kao igrač je dužan iz ljubavi prema klubu, a klub ništa drugo do mašina za novac.
Uzme tebi, da drugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.