E ovo je do sada sigurno i najbolji predlog,mada sam ja više za dresove Nike,al dobro i Puma je jaka po tom pitanju.Volio bih čuti da li se neko slaže sa mojom idejom da bi ovom dresu ispod onog zmaja se mogao dodati i stih jedna si jedina,da budemo još prepoznatljiviji?arius je napisao/la:
malo mi dosadno cekajuci tekmu..da ne zaspem, evo zlaje u ovom mom dresu
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Baš su ruglo napravili. Sljedeći put će staviti par zvjezdica, a kasnije i zmaja...

Šta je falilo ovom dresu, mogli su svake godine samo usavršiti neke detalje. Sad više i nema bijele boje, osim na brojevima.
Šta je falilo ovom dresu, mogli su svake godine samo usavršiti neke detalje. Sad više i nema bijele boje, osim na brojevima.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Upravo tako. Odlican dres. Nisam imao nista protiv Legea dresova dosad, ali ovi novi su uzas. Pa gledajte ovo:RiNo je napisao/la:Baš su ruglo napravili. Sljedeći put će staviti par zvjezdica, a kasnije i zmaja...

I ova plava boja je nekakva svijetla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
meni su ovi dresovi onako solidni,,malo samo da je plava boja jaca,,,, a domace naravno bijelo -plava garnitura,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ovi dresovi su s.ranje zestoko, slampavi nekakvi, isto k'o da u pidzamama igraju
Ono sto se kaze uze mi rijec iz usta.The Game je napisao/la:Ovi dresovi su s.ranje zestoko, slampavi nekakvi, isto k'o da u pidzamama igraju

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Goalgetter
- Kontakt:
U zadnjih nekoliko godina, najruzniji dresovi.

Ovi su po meni sasvim ok, makar bolji od ovih

- _karabaja_
- Kontakt:
I ja sam prvo to zapazio, ne moze se ocjeniti jel igrac nosi dres sa dugim rukavima il kratkim i svi nam igraci izgledaju kao neke zgolje u njima, a ni boje nisu uskladjene.The Game je napisao/la:Ovi dresovi su s.ranje zestoko, slampavi nekakvi, isto k'o da u pidzamama igraju
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
definitivno ovo je najbolji dres !!!Goalgetter je napisao/la:U zadnjih nekoliko godina, najruzniji dresovi.![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
moze ovo izgledati kao beznacajna tema ali vjerujte da je jako vazna.pa svim ekipama svijeta je njihov dres tradicija. svugdje u svijetu se okupi 10 dizajnera,umjetnika i pizda materinih da bi odlucili kakav dres ce nositi drzavni tim dok kod nas neki lik iz saveza to mijenja kako mu se k... digne.
zamolio bih ovim putem ako neko ovo cita iz redakcije da se ode napraviti razgovor tamo s nekim iz saveza pa da napokon vidimo o cemu se radi. jeli dosla instrukcija od dodika i covica da svaki put nasa reprezentacija treba da izgleda smjesnije da bi se i mi sami poceli smijati pa da odustanemo od pracenja,ide li se prema tome da dresovi budu plavo zuti i zasto ne mogu biti bijeli,jeli problem sto to neprijatelje bih podsjeca na zastavu rbih.
ovo je bitan dio borbe za ocuvanje nase drzave i trebali bi ljudi da to napokon skontaju
zamolio bih ovim putem ako neko ovo cita iz redakcije da se ode napraviti razgovor tamo s nekim iz saveza pa da napokon vidimo o cemu se radi. jeli dosla instrukcija od dodika i covica da svaki put nasa reprezentacija treba da izgleda smjesnije da bi se i mi sami poceli smijati pa da odustanemo od pracenja,ide li se prema tome da dresovi budu plavo zuti i zasto ne mogu biti bijeli,jeli problem sto to neprijatelje bih podsjeca na zastavu rbih.
ovo je bitan dio borbe za ocuvanje nase drzave i trebali bi ljudi da to napokon skontaju
jest, jest, Dodik i Covic se bave dresovimahercegovina je napisao/la:moze ovo izgledati kao beznacajna tema ali vjerujte da je jako vazna.pa svim ekipama svijeta je njihov dres tradicija. svugdje u svijetu se okupi 10 dizajnera,umjetnika i pizda materinih da bi odlucili kakav dres ce nositi drzavni tim dok kod nas neki lik iz saveza to mijenja kako mu se k... digne.

YNWA!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Znam da nije toliko bitno ali medija treba da nesto uradi u vezi s'ovim. Ovo je ipak dio nase tradicije.. pritisak treba staviti na ove supce
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Lijepi su, samo da su malo uži, da ide uz tijelo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
mi imamo nekog žlj proizvodjaca sportske opreme,to je najveci problem! sve ozbiljne reprezentacije imaju poznate marke,a mi...kriza evo vec 15 godina! kad budemo igrali u opremi adidasa,nikea,pume,kape itd onda mozemo reci da imamo ozbiljnu garnituru ljudi u Savezu,ovako je to samo odraz njihove sposobnosti! reprezentacija koja je igrala BARAZ ne moze naci kvalitetnijeg proizvodjaca sportske orpeme od Legea,za nepovjerovati!
Meni su dresovi od legeae svi isti,nema tu velike razlike! dodatak zute boje i nije toliko los..samo da jednom docekamo da nasi igraci imaju i natpis na ledjima,bar bi to donekle skrenulo paznju sa ŽLJ marke koja nas snadbjeva opremom!
Meni su dresovi od legeae svi isti,nema tu velike razlike! dodatak zute boje i nije toliko los..samo da jednom docekamo da nasi igraci imaju i natpis na ledjima,bar bi to donekle skrenulo paznju sa ŽLJ marke koja nas snadbjeva opremom!
amerosm je napisao/la:Ono sto se kaze uze mi rijec iz usta.The Game je napisao/la:Ovi dresovi su s.ranje zestoko, slampavi nekakvi, isto k'o da u pidzamama igraju![]()
Kada sam vidio dresove to mi je odmah prva pomisao bila, jos na sve to treba dodati da je font brojeva na dresovima takodje ruzan. Pitam se hocemo li docekati taj dana kada cemo kao i sve normalne reprezentacije zaigrati u normalnim dresovima, jedini mi nismo u stanju dovesti kvalitetnog proizvodjaca opreme.

Ne znam za vas, ali ovi novi od Francuske baš mi lijepo izgledaju.Ovi dresovi su baš ono uz tijelo,što je lijepo na oko.Ako išta mrzim onda je to kad su ti rukavi preko lakta.Jest da liče malo na polo majice,ali je i to bolje nego ovo naše.

Ovi dresovi kod trikolora su vrh!!
Samo sto ovo na nasim zvijezdama nikako ne bi lijepo stajalo.
Za ov dresove moras biti lijepo gradjen, sto nije slucaj kod nasih
Samo sto ovo na nasim zvijezdama nikako ne bi lijepo stajalo.
Za ov dresove moras biti lijepo gradjen, sto nije slucaj kod nasih

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam sto se toliko tripujete na dresove,pa sve repke imaju retardirane dresove.Meni su ovi ok barem imaju povezanosti sa zastavom (mada dejtonku i ne priznajem nesto ) ,a oni bijeli su mi bili nekako previse obicni i bezvezni.Uostalom zar su bitni dresovi kad igrame ko k.urcevi 

<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Razocarali su me francuzi. Nakon toliko godina u Adidasu predju u Nike. Sramota
PS. Ruzni su im dresovi
Bolji su nasi

PS. Ruzni su im dresovi

Bolji su nasi

Dresovi i nisu talo losi ali ima i boljih. Inace suluda tema dok je ovaj savez na celu nema nikakve promjene.
Samo me zanima koliko Legea placa ispod stola ljudima u savezu da koristimo njihovu opremu.
Samo me zanima koliko Legea placa ispod stola ljudima u savezu da koristimo njihovu opremu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 39 gostiju.