English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Predviđam da će Tuchel biti bivši od novembra. Taman da preuzme Bayern.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Rekao sam da bi Chelsea mogao iznenadit negativno ove sezone, iako ih Wade vidi kao bolje nego prošle sezone ja mislim da oni ove godine nemaju siguran top 4. Mada i dalje su prvi favorit za 3. mjesto po meni, City i Liverpool su prejaki zasad.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Naravno. Nisam ništa loše ni mislio o Tuchelu kao njemu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 jul 2022, 12:59Kakav god da je, bolji je od ublehe Nagelsmanna.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vezni red citya je barem klasu jaci od bilo kojeg drugog.
Presingom deru, kobaje bi se u eplu borile za 6 mjesto s unitedom

Totaš jedan od jacih klubova u svijetu u ovom trentuku
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje vidite Villu sljedeće sezone? Tko ima potencijala završiti ispred nekoga iz big sixa? Villa, West Ham, Newcastle?
Villa nikako, mozda ta druga dva ili Leicester ako uhvati formu.
Inace dosta se pljuje Tuchel a nasao se u situaciji koju najvise mrzi, zeli da bude iskljucivo trener a kompletan ostatak fudbalske strukture ogoljen zbog promjene vlasnistva. Okruzen neiskusnim ljudima od kojih velika vecina nema pretjerano iskustva s fudbalom ili gotovo nikako. Za jedan transfer rok mora promjeniti skoro citavu odbranu a zbog toga vjerovatno promjenit i formaciju plus nacin igre.. Lukako flopao, veliki dio napada neefikasan, Kantea sustizu godine i povrede..
Nisam njegov prevelik fan al se nasao u preteskoj situaciji.
Inace dosta se pljuje Tuchel a nasao se u situaciji koju najvise mrzi, zeli da bude iskljucivo trener a kompletan ostatak fudbalske strukture ogoljen zbog promjene vlasnistva. Okruzen neiskusnim ljudima od kojih velika vecina nema pretjerano iskustva s fudbalom ili gotovo nikako. Za jedan transfer rok mora promjeniti skoro citavu odbranu a zbog toga vjerovatno promjenit i formaciju plus nacin igre.. Lukako flopao, veliki dio napada neefikasan, Kantea sustizu godine i povrede..
Nisam njegov prevelik fan al se nasao u preteskoj situaciji.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nešto mislim da će imati velikih problema u odbrani. Naši štoperi su recimo za klasu bolji.
Velike su šanse da se Koulibaly ne snađe u EPL.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Gabriel, Saliba, White i Holding bolji su od koga? Tek treba vidjeti tko će biti stoperi Chelseaja u nadolazećoj sezoni.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:42Nešto mislim da će imati velikih problema u odbrani. Naši štoperi su recimo za klasu bolji.
Velike su šanse da se Koulibaly ne snađe u EPL.

Treba vidjet salibu hocel se snac u eplu
A brate vidiš da Čelzi nije imao ni imena na dresovima, toliko o ovoj utakmici
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Saliba je mbapea unistavao po francuskoj a da ne ponisti kanea i hejlanda jedini ce mu izazov biti njunjez i salah mada mislim da protiv tog tandema nijedna odbrana svijet nema lijeka
i kulibali jedachodachoni je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:25Saliba je mbapea unistavao po francuskoj a da ne ponisti kanea i hejlanda jedini ce mu izazov biti njunjez i salah mada mislim da protiv tog tandema nijedna odbrana svijet nema lijeka

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
soxx je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:32i kulibali jedachodachoni je napisao/la: ↑24 jul 2022, 22:25Saliba je mbapea unistavao po francuskoj a da ne ponisti kanea i hejlanda jedini ce mu izazov biti njunjez i salah mada mislim da protiv tog tandema nijedna odbrana svijet nema lijeka
![]()
lik je uzasan igrac kiksara u rangu amera dupovca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.