Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Druze Pajo, sta velis na ovo:
Veznjak Arsenala Abou Diaby otvoreno je priznao da bi jednog dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu.
"U određenom trenutku karijere volio bih zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu. Možda, ipak radije u Barceloni jer mi se dopada njihov stil igre", - rekao je Diaby.
Veznjak Arsenala Abou Diaby otvoreno je priznao da bi jednog dana volio zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu.
"U određenom trenutku karijere volio bih zaigrati za Real Madrid ili Barcelonu. Možda, ipak radije u Barceloni jer mi se dopada njihov stil igre", - rekao je Diaby.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Pa vrlo jedostavno,rekao je u odredjenom trenutku,valjda ti je jasno da ne sad.Portillo je napisao/la:Druze Pajo, sta velis na ovo:

A ovo sto paja kaze,slazem se 100%.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- -Paja
- Kontakt:
Ta izjava je kao i sve dosadasnje o Arsenalovim igracima ili izmisljena ili izvucena iz konteksta jer stvarno je smijesno da se svake godine u tacno istom vremenskom periodu iste price vrte a samo mijenjaju igraci koji kasnije kazu da to uopste nisu ni izjavili. Cilj toga je jasan, destabilizacija Arsenala da se stvori atmosfera u javnosti kako bi kao svi voljeli negdje drugo da budu pa ne bi li na ljeto Wenger popustio po pitanju Fabregasa, sjetimo se isto ovo prosle godine je bilo sa Arshavinom ali dobro sreca mi topnici nismo glupi pa ove plitke pokusaje vise i ne moramo komentarisati 
Sto se tice tog odredjenog trenutka i ja bi da sam fudbaler u odredjenom trenutku karijere(a to je onaj na zalasku karijere) volio igrati u spaniji ili jugu italije, zajebancija klima luda puno turista i treba ovi nemilice daju ogromne plate, porezi mali, treba milione sto turista sto domacih ma milina.

Sto se tice tog odredjenog trenutka i ja bi da sam fudbaler u odredjenom trenutku karijere(a to je onaj na zalasku karijere) volio igrati u spaniji ili jugu italije, zajebancija klima luda puno turista i treba ovi nemilice daju ogromne plate, porezi mali, treba milione sto turista sto domacih ma milina.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 10 feb 2011, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Dio Arsenala
...to prebivaliste je la masia i uskoro ce biti zavrsena nova la masia......do ljeta ce biti gotova...Arnelinho je napisao/la:Nesto slucajno gledam na transfermarktu i ajde naletim na vrijednosti EPL i Spanske primere iiii...naidjem na par zanimljivosti:
1.U engleskoj igra 15 spanaca,u spaniji 0 Engleza.
2.Vrijednost EPL prelazi za oko 1011 milijona eura vrijednost primere,a tacne vrijednosti(to,tacne je relativno,al',eto,procijenjenje,moze se reci)su:
EPL:3.362.400.000 €,Primera:2.560.300.000 €
3.Prosjecna procijenjena vrijednost klubova je u primeri:128.015.000 €,u EPL:168.120.000 €
4.Najjeftinije procijenjen klub u primeri je:35,8 milijona eura-levante,u EPL pa Blackpool sa 48,1 milijona eura.
5.Levante je ukupno potrosio 0 eura na pojacanja,dok Blackpool 6,13 milijona a finansijski minus nastao dovodjenjem nogometasa je 5,43 milijona eura.
6.U zoni ispadanja,koju brojim u rasponu od 6 tocki je situacija identicna.
7.U borbi za titulu(isti raspon od 6 tocki)u primeri je samo jedan konkurent,a u EPL 3
8.U borbi za zadnju poziciju koja vodi u europu,sto se EPL-a tice je 6 timova,u primeri 2(raspon od 6 tocki,sestopozicionirani i timovi koji imaju max -6 tocki zaostatka).
Eto,8 razloga zasto je EPL bolja od primere.Postoje jos mnogi,objektivni,poput recimo zarade od tv prava,najgledanije lige,medijske najpopracenije,itd.itd.itd.
A sto se Barcelone tice nedavno citah interviju koji je radjen sa Messi-jom,ako nadjem slucajno,objavim ga,gdje Messi kaze da u bivalistu za talentirane djecake,koje se nalazi odmah pored kampa,a to je neka kuca,prostorija ili sta ti ga ja znam,zaudara vlagom.Nije zlonamjerno,samo da shvatite objektivno stanje.
I na kraju krajeva,EPl je liga koja je nastala u zemlji industrije i demokracije(1.europska parlamentarna drzava),dok je spanija zemlja monarha i raznoraznih kraljeva.Nekaze se dzaba "spansko selo".
@enobarca:rekoh nisam nista zlonamjerno mislio,hvala bogu da ce biti obnovljena.Ja sam samo isitnu rek'o,ako nisam,ispravi me.Htio sam samo da prikazem razliku izmedju EPL i primere 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
...pa nisam ni ja mislio nista zlonamjerno drug,samo sam rekao ime prebivalista...Arnelinho je napisao/la:@enobarca:rekoh nisam nista zlonamjerno mislio,hvala bogu da ce biti obnovljena.Ja sam samo isitnu rek'o,ako nisam,ispravi me.Htio sam samo da prikazem razliku izmedju EPL i primere

hahaha pa pametnom covjeku je taj "određeni trenutak" odmah sad...što cekati 28 god., kad možeš to i sa 20....jeli ljepše biti negdje u španiji,mediteranska klima, prepuno lijepih žena, odlicna plata, mali porezi, uživancija živa za razliku od odvratne engleske koja ima samo magle i temzu, a žene im ko nezagrnuti grobovi...ili da te u hladnim engleskim nocima kasape Shawcross, Huth i njima slicni mesari.-Paja je napisao/la:Ta izjava je kao i sve dosadasnje o Arsenalovim igracima ili izmisljena ili izvucena iz konteksta jer stvarno je smijesno da se svake godine u tacno istom vremenskom periodu iste price vrte a samo mijenjaju igraci koji kasnije kazu da to uopste nisu ni izjavili. Cilj toga je jasan, destabilizacija Arsenala da se stvori atmosfera u javnosti kako bi kao svi voljeli negdje drugo da budu pa ne bi li na ljeto Wenger popustio po pitanju Fabregasa, sjetimo se isto ovo prosle godine je bilo sa Arshavinom ali dobro sreca mi topnici nismo glupi pa ove plitke pokusaje vise i ne moramo komentarisati
Sinoć sam usnio da smo pobjedili barsu 2:0 

wake up, wake up, stop dreamingensadek je napisao/la:Sinoć sam usnio da smo pobjedili barsu 2:0

U Real moze ali u Barcelonu tesko,prosjecni igraci nisu zanimljivi Blaugrani..Portillo je napisao/la:Druze Pajo, sta velis na ovo:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma to vas malo lozi,gdje ce klasa od igraca kao sto je diaby u prosjecne spanske polukluboveSaurman je napisao/la:U Real moze ali u Barcelonu tesko,prosjecni igraci nisu zanimljivi Blaugrani..Portillo je napisao/la:Druze Pajo, sta velis na ovo:
Rođen s tobom da budem
...pa da,gdje ce diaby u prosjecnu barcu koja je razbila arsenal 4:1...Faraon iz Visokog je napisao/la:ma to vas malo lozi,gdje ce klasa od igraca kao sto je diaby u prosjecne spanske polukluboveSaurman je napisao/la:U Real moze ali u Barcelonu tesko,prosjecni igraci nisu zanimljivi Blaugrani..Portillo je napisao/la:Druze Pajo, sta velis na ovo:

E ako cete se vjecito ložiti na to da ste nas razbili 4:1,e onda ja ne bi ni navijao za barsalonu.Razbili ste nas zato što smo u toj utakmici igrali bez 6 ili 7 standardnih igraca.Da smo igrali u punom sastavu,razbili bi nas,ali šipak.Vidjecemo ove godine,samo polahko,Bogami ložite se vi navijaci barsalone.Neko ce vas spustiti na zemlju ubrzo
...ja ni ne navijam za barsalonu nego za barcelonu...a ja vam s tim podatkom samo dokazujem da su vase tvrdnje kako je barca amaterski klub,poluklub ili slicno bezazlene...ensadek je napisao/la:E ako cete se vjecito ložiti na to da ste nas razbili 4:1,e onda ja ne bi ni navijao za barsalonu.Razbili ste nas zato što smo u toj utakmici igrali bez 6 ili 7 standardnih igraca.Da smo igrali u punom sastavu,razbili bi nas,ali šipak.Vidjecemo ove godine,samo polahko,Bogami ložite se vi navijaci barsalone.Neko ce vas spustiti na zemlju ubrzo

ensadek je napisao/la:E ako cete se vjecito ložiti na to da ste nas razbili 4:1,e onda ja ne bi ni navijao za barsalonu.Razbili ste nas zato što smo u toj utakmici igrali bez 6 ili 7 standardnih igraca.Da smo igrali u punom sastavu,razbili bi nas,ali šipak.Vidjecemo ove godine,samo polahko,Bogami ložite se vi navijaci barsalone.Neko ce vas spustiti na zemlju ubrzo
Sve je moguce, ali to tesko da mogu biti real i arsenal

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
jesu li ove ponude za fabregasa spekulacije ili ozbiljno ljudi razmisljaju o dovodjenju naseg kapitena
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gluposti MARCE, uostalom do juna, jula ima puno joscala je napisao/la:jesu li ove ponude za fabregasa spekulacije ili ozbiljno ljudi razmisljaju o dovodjenju naseg kapitena

Ovaj gore sto spominje kako u engleskoj igra 15tak Spanjolaca, a u Spaniji 0 engleza, nemam ja nikakve koristi od toga ali pa kako ce kad su sve cunjevi/mesari kako ce cunjevi tj.mesari da igraju u Spaniji, ima ih par placenika koji nesto valjaju, a ostalo igra u chempionshipu i engleskoj2,3,4 ligi tj. mesari pa kad kojem premier ligasu zatreba igrac jeftin dovedu ga iz mesarske lige, nije samo u igracima tako je i kod strucnjaka engleza nema na mapi dok spanaca sve vise i vise.. puno veci broj profi igraca ima Spanija

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- -Paja
- Kontakt:
Posto nisi bas pametan navijas za Barcu tolerisacu to i objasnicu ti. Da je sve do dobre klime najbolji igraci bi isli od 18-e godine na Havaje, Californiu itd. vjerujem da je nekom evropskom kosarkasu u NBA draze kuci ali najjaca liga svijeta je u Americi i tu se profesionalno igra tako je isto i sa Premiershipom najjaca liga svijeta u kojoj igraci igraju to meditaranske zemlje nemaju a to je ono sto je jedino bitno za jednog fudbalera. Sto se tice zena, lijepih svugdje ima ti ocigledno nikad nisi ni bio u Engleskoj cim takve gluposti o o zenama, magli i klimi pricas, posjeti englesku da vidis sta je drzava.Mandrak je napisao/la:hahaha pa pametnom covjeku je taj "određeni trenutak" odmah sad...što cekati 28 god., kad možeš to i sa 20....jeli ljepše biti negdje u španiji,mediteranska klima, prepuno lijepih žena, odlicna plata, mali porezi, uživancija živa za razliku od odvratne engleske koja ima samo magle i temzu, a žene im ko nezagrnuti grobovi...ili da te u hladnim engleskim nocima kasape Shawcross, Huth i njima slicni mesari.-Paja je napisao/la:Ta izjava je kao i sve dosadasnje o Arsenalovim igracima ili izmisljena ili izvucena iz konteksta jer stvarno je smijesno da se svake godine u tacno istom vremenskom periodu iste price vrte a samo mijenjaju igraci koji kasnije kazu da to uopste nisu ni izjavili. Cilj toga je jasan, destabilizacija Arsenala da se stvori atmosfera u javnosti kako bi kao svi voljeli negdje drugo da budu pa ne bi li na ljeto Wenger popustio po pitanju Fabregasa, sjetimo se isto ovo prosle godine je bilo sa Arshavinom ali dobro sreca mi topnici nismo glupi pa ove plitke pokusaje vise i ne moramo komentarisati
Vidim ponovo zene o fudbalu pricaju

Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Znate sta me najvise raduje u vezi Fabregasa vise i od toga da ce ostati u Arsenalu? Raduje me to sto znam da kad bi otisao u bilo koji od malih klubova koji se interesuju to ne bi ni bila sjena Fabregasa iz Arsenala, e sad Fabregas je pametan momak i sigurno zna za onu poslovicu "glupi uce na svojim greskama a pametni na tudjim" tako i Fabregas zna greske igraca koji su otisli i zna sta je cijena napustanja Wengera i zna da to skupo kosta.
Dio Arsenala
"Ja sam navijač Barcelone, počeo sam igrati za Barcu i imam navijačku iskaznicu, kao moj otac, djed, ujak i mnogi drugi članovi moje obitelji. Ako si Katalonac, onda ti je Barcelona uvijek na prvom mjestu", kazao je nedavno Fabregas.
Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
Ovo je ono sto najvise boli naseg druga Paju, cinjenica da kapiten njegove dominantne ekipe navija za neki drugi klub i da ga voli svim srcem jos od djecackih dana, i koji mu je kako kaze na prvom mjestu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.