Nekad bilo tuzno, sad postalo smijesno. Gledas iste igrace svake sedmice vec 2 god i nista novo da ponude. Pa najveca budala bi do sada skontala da Aco mora na klupu, da Subasic ne moze igrati desno krilo, da Mekic mora na klupu da malo dodje sebi, da Dženis ne moze igrati CF. Ne govorim da bih Haracic bio bolji, ni Beca ni Gasal itd, ali brate svake sedmice ista postova ista igra isto sranje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Kakva je ovo igra sramota ubiše ljudi
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
+1Grbavica786 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:34Nekad bilo tuzno, sad postalo smijesno. Gledas iste igrace svake sedmice vec 2 god i nista novo da ponude. Pa najveca budala bi do sada skontala da Aco mora na klupu, da Subasic ne moze igrati desno krilo, da Mekic mora na klupu da malo dodje sebi, da Dženis ne moze igrati CF. Ne govorim da bih Haracic bio bolji, ni Beca ni Gasal itd, ali brate svake sedmice ista postova ista igra isto sranje
Ma dzenis ne moze nista igrat nista...iako sam bio cak i sretan kad se vrariodrzgemboadislic je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:36+1Grbavica786 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:34Nekad bilo tuzno, sad postalo smijesno. Gledas iste igrace svake sedmice vec 2 god i nista novo da ponude. Pa najveca budala bi do sada skontala da Aco mora na klupu, da Subasic ne moze igrati desno krilo, da Mekic mora na klupu da malo dodje sebi, da Dženis ne moze igrati CF. Ne govorim da bih Haracic bio bolji, ni Beca ni Gasal itd, ali brate svake sedmice ista postova ista igra isto sranje
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ne znam sta ste ocekivali.
Ko god da je veceras protivnik ne bismo mogli nista jer Mulali i ne moze vise nista ponuditi.
Ovdje je pitanje ko ce prvi potez potegnuti - Uprava ili Mulalic.
Ko god da je veceras protivnik ne bismo mogli nista jer Mulali i ne moze vise nista ponuditi.
Ovdje je pitanje ko ce prvi potez potegnuti - Uprava ili Mulalic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pet minuta sjedim i sutim. Rijeci ne izlazi is usta. Jednostavno nemas sta da kazes na ovo...
@igrajlopte 🐦
- Meraak1921
- Kontakt:
Nadao sam se bodu potajno, tesko .. ljudi su klasa iznad i bez 5 prvotimaca.. Mekic katastrofalan, stoperi nedo Bog nikome, bekovi ne postoje, puše sa svih strana
-
- Kontakt:
Edise i ti i Dženis 

Kako ne mozemo iskoristit ovog santosa u ovakvim utakmicama, pa nek se ne vraca stavi ga na centar i nabijaj na njega pobjece kad tad
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Nemamo energije, nemamo volje, nemamo brzine, nemamo eksplozivnosti, djelujemo umorno od 15 te minute..kao da smo već jednu utakmicu igrali danas,
-
- Kontakt:
Sredina ne postoji, dzenis i subasic ocajno.. bekovi ocajno..
Sedad i dzenis moraju vani, posto poto, mozda i mekic usput sa njima
Sedad i dzenis moraju vani, posto poto, mozda i mekic usput sa njima
Vego je pravi igrać za Federaciju ligu gdje je Malic??
Edise, vrijeme je! Nemoj da te iko ćera, oćeraj se sam živ bio!
HVALA STARIMojaMalenkost je napisao/la: ↑24 jul 2022, 21:35https://www.facebook.com/watch/live/?re ... 7939599743
Pa jel ovo realno da ga dva put na istu foru fata frajer

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni ovaj Zrinjski ne zna ništa iz organizovanog napada, sve dosad sto su napravili neki horuk, prekid, kontra. Šteta pa nam je prosjecna visina odbrane i golmana 175 pa nam prave dar mar u sesnaestercu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
vego kao da igra za košarkaški a ne fudbalski klub
muftic i istrcavanja allahu isto kao dijete za balonom da trci hahhaha
muftic i istrcavanja allahu isto kao dijete za balonom da trci hahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.